Prosím čím to půjde vyčistit? Nerezový sporák ale drátěnkou nesmím vydřít.
Já doma používám Reál na kamna&trouby&grily. Je fakt super.Je tam napsáno,že se nesmí používat na lakované povrchy,hliník a mramor,tak snad na ten sporák by to mohlo jít. Stačí nastříkat a po chvilce je sporák jako nový.
Zkus klasickou jedlou sodu a trošku namočit a nechat chvíli působit. Jak radí annasmyckova. Člověk by nevěřil, co ta soda všechno umí.
Taky vetsinu veci vydrhnu sodou nebo octem. Navhlcila bych to, posypala sodou, nechala pusobit, zalit vodou z rychlovarky a nakonec houbicka.
Cif
Moc děkuji ženy, už si připadám jak totální spindira jak vařím na tomhle ale prostě ničím mi to nešlo. Určitě vyzkouším vaše rady 😀
Zkus i čistič Frosch, tuším, že je to ten s grapefruitovou vůní. Smrdí to sice jak bolavá noha (nevím, jakou mají tedy představu o grepu), ale vyčistil v kuchyni i to, co roky nešlo naprosto ničím. A stačilo jenom nastříkat, nechat pár minut a normálně setřít hadrem.
Jedna soda + ocet. Me to zabira skoro na všechno 🙂
koupila jsem si v kiku magickou houbu (prodává se i různě po netu -koukni na gůgl) -a sice dlouho nevydží, ale dost jsem s ní v kuchyni vydrhla, pokud nemáš, tak někdo doporučuje posypat sodou a kyselinou citronovou, zalít trochou horké vody a po odmočení obyč houbičkou