vidíte ten rozdíl? Dva hrnce ze stejné sady. Mensi využíván o hodně častěji, není připálený, jen hrozne ztmavnul. Často jsem v něm vařila jablíčka, na domácí pyre pro deti a myslím ze tak ztmavnul hlavně díky tomu... nemate nejaky tip jak mu vrátit zasly lesk, a původní stříbrnou barvu? Nebo jestli mi někdo dokáže vysvětlit proč vlastně takto zčernal? Ostatní hrnce jsou v pohode....teď v něm nevěřím protože ani vlastně nevím, jestli by to nebylo spíš na škodu...
Myslim,ze je to spatnou kvalitou hrncu.Nejsou to takovy ty lehky hrnce? Vypada to,ze uz to vycistit nepujde,no. Pouzivam na hrnce cif,zkus to,ale pochybuji.
@levandule_k vodní kámen to není, ten jsem odstranila sodou
Tak nevim no,ale vypada to,ze uz je to zazrany v tom hrnci a to uz asi nevycistis.Vim,ze tohle delaji nekvalitni,takovy lehky hrnce.Co je to za znacku hrncu?
Nevypadá to na dně trochu jako vodní kámen? Zkusila bych v něm povařit kyselinu citrónovou.