Neplodnost - skupinová terapie

anakolut
26. bře 2015

Hledám ženy z Prahy, které se neúspěšně snaží o miminko a které by se chtěly vytvořit skupinu žen, kde by své problémy třeba 1x týdně sdílely. Ráda bych našla spřízněné duše a spolu s nimi našla i vhodného terapeuta, který by tuto skupinu vedl.

misakucabova
4. črc 2016

@anakolut Platí ještě, co tady píšete? Také mě napadlo vytvořit skupinu. Ale nevím, jak najít ostatní.

anakolut
autor
6. črc 2016

@misakucabova Nakonec se druhé miminko povedlo, ale nebráním se v tom nějak angažovat, ale taky nevím, jak to celé seskupit. Podle mě by to mělo velký přínos.

515ka
6. črc 2016

já bych něco podobného uvítala v Brně..

vojkina
6. črc 2016

Holky, mrkněte do skupiny Emoční terapie, popřípadě se zkuste domluvit s terapeutem (pulecp).

515ka
6. črc 2016

@vojkina to bych nedělala...pan je hodně dotěrnej až to je ženské nepříjemný...

anakolut
autor
10. črc 2016

Upřímně nechápu, že se toho ještě psychoterapeuti nechopili, podle mě je to nosné téma a zatím se tomu nikdo moc nevěnuje a nespecializuje se na to.

misakucabova
1. zář 2016

@anakolut Tak to moc gratuluju. Objevila se skupina tady, tak už se úspěšně dělím o poznatky 🙂

misakucabova
1. zář 2016

Taky si myslím. Zkoušela jsem psychiatra, ale prdlajz z toho, udělala za mě pomalu malomocnou a snažila se mi vnutit, že to sama nezvládnu bez toho, abych si každý den dělala takovou půlhodinovou blbost s opákovánim: Jsem silná, inteligentní žena a bla bla, jestli jsem si někdy připadala, jak blázen tak u ní. ani to se mnou neprobrala, jen základní info....Jsem silná osobnost, ale potřebuju o tom mluvit a moře těhotných kámošek mi fakt nepomůže.