Hledám ženy z Prahy, které se neúspěšně snaží o miminko a které by se chtěly vytvořit skupinu žen, kde by své problémy třeba 1x týdně sdílely. Ráda bych našla spřízněné duše a spolu s nimi našla i vhodného terapeuta, který by tuto skupinu vedl.
@misakucabova Nakonec se druhé miminko povedlo, ale nebráním se v tom nějak angažovat, ale taky nevím, jak to celé seskupit. Podle mě by to mělo velký přínos.
já bych něco podobného uvítala v Brně..
Holky, mrkněte do skupiny Emoční terapie, popřípadě se zkuste domluvit s terapeutem (pulecp).
Upřímně nechápu, že se toho ještě psychoterapeuti nechopili, podle mě je to nosné téma a zatím se tomu nikdo moc nevěnuje a nespecializuje se na to.
@anakolut Tak to moc gratuluju. Objevila se skupina tady, tak už se úspěšně dělím o poznatky 🙂
Taky si myslím. Zkoušela jsem psychiatra, ale prdlajz z toho, udělala za mě pomalu malomocnou a snažila se mi vnutit, že to sama nezvládnu bez toho, abych si každý den dělala takovou půlhodinovou blbost s opákovánim: Jsem silná, inteligentní žena a bla bla, jestli jsem si někdy připadala, jak blázen tak u ní. ani to se mnou neprobrala, jen základní info....Jsem silná osobnost, ale potřebuju o tom mluvit a moře těhotných kámošek mi fakt nepomůže.
@anakolut Platí ještě, co tady píšete? Také mě napadlo vytvořit skupinu. Ale nevím, jak najít ostatní.