Ahoj holky. Moje současná situace mě přivedla až sem. Už nějakou chvíli se trápím, chodím světem a snažím najít kvalitní vztah. Nevím co dělám špatně. Mockrát vám děkuji za vaší ochotu a pomoc. Vážím si toho.
Můj problem: Jsem schopny, empatický, mám rád děti, pracuji s lidmy, mám ženy tak moc rád ale nevím co ve vztahu dál dělat. Prostě to nevydržím, vždycky to ukončím.
Poraďte mi. Jsem v koncích.
Moc děkuji za Vaše názory.😊
S pozdravem Honzula.
A nehraje v tom roli nějaký strach? Třeba že zklamání? Neprožil jsi ošklivé podrazy, ono ženské umí být pekne svině. Nebo si můžeš táhnout nějaký blok z rodiny, na to konto si hledáš třeba špatný protipól, tedy nekompatibilní protejsek. Zapatrej v sobě kde je problém, hlavně v tobě, ženský pohled ti může naznačit jen něco a může být skresleny. Ono opravdový vztah je hlavně o tom, nebát se jít do risku a obětovat hlavně sám sebe a duševní jistoty, i přesto, že nevíš úplně jestli je to správné a zda se to nevymsti, tak se prostě nebát. Na každého někde někdo čeká, i na empatickeho může, jen si budeš muset za pátrat v sobě co je za problém a spíše se poznat sám kdo jsi. Podle toho pak můžeš usoudit jaká povaha je tobě sedne. Ono staré pořekadlo že vrána k v rané sedá, je víc než pravdivé. Člověk by měl hledat hlavně sobě podobnou povahu. Protiklady se přitahují ano, ale co si budeme.... To je málokdy.
@honzik34 někteří lidé jsou tak moc introvertní, že jim vztah vždy po určité době začne vadit. Vadí jim už to vědomí, že druhému musí odpovídat na sms, zvedat telefony, a to ani nemluvím o účasti na oslavách v rodině protějšku... Prostě ne každý má na to, vést za ruku 3 děcka a jednu manželku. Musíš byt k sobě upřímný. Teď je moderní jít s tím za psychologem, tak i to můžeš zkusit.
Z takto obecného dotazu ti nikdo nic moc kloudného neřekne. Jaký byl tvůj poslední vztah, jak jste spolu byli dlouho a proč jsi se rozešel, jít víc do hloubky, co ti vadilo? Co byl pěkné? Je otázka, jaké si vybíráš partnerky, jestli nemáš v sobě nějaký vzorec, který ti přitahuje nevhodné partnerky do života, nebo se tak moc bojíš zrady a zklamání, že to radši ukončíš dřív než to začne. Nevíme, co si neseš za zklamání z předchozích vztahů, nevíme, jaký vztah měli tvoji rodiče k sobě navzájem, jak se chovali jako k dítěti k tobě? Umíš si sám sebe vážit?
Nerozumím tomu, nevím, co mám ve vztahu dělat. To jsi se nudil?
Hlavně k sobě budeš muset být upřímný, připustit si, co děláš špatně a proč.
Cesta je psycholog, knížky z oblasti osobního rozvoje, klidně i nějaká alternativa, kde si odblokuješ svoje bloky.
Co si ty osobně představuješ pod pojmem kvalitní vztah?
To číslo ve tvým nicku je tvůj věk? Jestli ano, kdo si nechá ve 34 letech říkat Honzík? 🤔 Jestli ty nebudeš maminčin mazánek… to pak chápu, že si nemůžeš najít partnerku. 😅 Když ti žádná nechce vyvářet, a pečovat o tebe jako maminka.
Také to může být troll.
@levandule_k kort když je ve skupině - Snažilky
Honzula?
@escapelle 😂👍
@honzik34 a což se při rozchodu těch žen zeptat? Co ti na mě vadí? Nebo se s nima rozcházís ty? Neumíš se zamilovat? Protože kdybys někoho opravdu miloval, tak to poslední na co myslis, je rozchod.