Je mi 42 , mam syna 11 a jsem vdana.
Narazila jsem zde na diskuzi,kdy jina zena,maminka citi to stejne- nema pratele,nicmene me asi nejde o zadne dobrorady. Sice dostala mraky souznicich zprav,ale ja bych rada nasla "reseni".
Chodit mezi lidi napr.na sport jsem zkousela..plus dalsi moznosti take. Rady nepotrebuji.
Jsem zcela normalni!!!, stredoskolacka,mam praci,konicky,a presto jsem postupem casu a udalosti( i diky covidu) prisla o lidi,se kterymi bych se stykala. Mam uz jen 1 kamaradku v Praze,se kterou se vidim max.1x za 2,3 mesice,protoze ona nema potrebu a ma tech lidi mnohem vice,cili je jasne,ze chce byt i s nimi a logicky s detmi toho casu moc neni.Je nesmysl rict,ze nemam chyby. Moji nejvetsi nevyhodou je vsak moje citlivost. Myslim,ze tady muze byt zakopany pes,nicmene s timto se clovek proste narodi.
Myslim,ze nemam zadne extra naroky,ale samozrejme narok je uz to,ze si chci s tim dotycnym rozumet,takova ta chemie mezi lidmi.Nebyt s nekym uplne opacnym jen kvuli pocitu,ze nejsem sama.
Mam rada sport_ rekre kolo,beh,olavsni,brusle- nic nedelam pravidelne,docela me zajima zdravy ziv.styl..tim.myslim spis to,ze se necpu buckama a klobasama a ne,ze drzim diety a studiji obaly potravin,rada ctu,koukam na filmy,rada cestuju hl.s rodinou,mam rada hory,zvirata hl.hafany,stredne velkeho mam doma. Definice cestovani u me vsak neni tyden lezet na plazi a opalovat se,spis poznat to misto.
Moc rada si povidam..mluvim,ale i posloucham. Rada proberu deti,mam skvelyho syna,manzela.-).ale taky me obcas stvou,coz je jasne.Netravim hodiny po shopping centech,radeji se jdu projit se psem a obleceni si objednam pres net🙂. Samozrejme se rada hezky obliknu🙂
Jsem moderni zenska,mam normalni prehled..,rada se smeju!!
Clovek by rekl,ze tady v Praze clovek samotou netrpi. Kdyz by jste me potkali na ulici,tak vas asi ani ve snu nenapadne co me trapi. Bohuzel pracuji sama,takze seznamit se v praci nemuzu.
Tuhle diskuzi zakladam spis jako prave moznost seznameni.
Pokud jsi maminka / zena z Prahy s idealne podobne starym ditetem/detmi,citis se byt sama a jsi uplne normalni,hodnoty jako spolehlivost,empatie,podpora,zajem o druhe ti prijde normalni,ze i na pratelskem vztahu se pracuje,ze je normalni se ozvat s napadem co podniknout na stridacku.Nebude ti vadit,ze neresim diety,protoze nemam par kg navic..Jeste chci rict,ze pokud to cte zenska bez deti a hleda to stejne,nevadi. Pokud tobe nebude vadit,ze mluvim i o synovi,problem v tom nevidim. Byla bych moc rada,kdyby ti bylo uz kolem 40tky,protoze at chci,nebo ne,je fakt rozdil co jsem treba resila pred 10lety a ted🙂,nicmrne uznavam,ze vek je jen cislo. I pokud tyhle radky treba bude nekdo cist za mesic,ctyri,klidne se ozvi. Pratelstvi neni tady a ted a neda se naplanovat ani vynutit Verim,ze nekde jsi,normalni zenska.. Prosim,napiste jen ty,ktere to vazne chteji zmenit,sejit se.,citi se stejne. Jsou spokojene ve vtahu,ale chybi jim kamaradka.
se ozvat nekdy jako prvni a porad necekat. Jde miunormalni pratelstvi,obcas se sejit na vino,kafe,pivo,treba se i motivovat