Nelíbím se sama sobě...

sasanka88
22. srp 2024

Za posledni čtyri roky, se semnou stala proměna. Onemocnela jsem psychicky, nasadila mi dr leky, po kterych se pribira. Kdyz jsem je vysadila dostala jsem se na psychinu a tam mi řekli ze tyhle leky musim brat, že na mě zabiraji..... Přibrala jsem, vážim o 20 kg vic tedy 70 kg. Prišla jsem i o sve krásné dlouhe vlasy. Bohužel taky kvůli lékům. Mám je dlouhé teď po ramena. Nelíbím se sama sobě. Několikrát jsem uz zkoušela zhubnout ale nedari se mi to. Jsem smutná z te proměny

squezy
22. srp 2024

@sasanka88 zkus kalorické tabulky a skupinu na FB. Minule tam psani psala zkušenosti s hubnutim a leky. Jde to pomalu,ale jde to. Nebo se porad s lékařem a zeptej se na jiné leky, jestli by to bylo možné.

svija
23. srp 2024

@sasanka88 - úplně tě chápu, sama také některé psychiatrické léky musím brát dlouhodobe a když je to akutni a mám vyšší dávku, tak pribiram. A to mám pocit, že jim jako vždycky, ale tělo asi víc uloží nebo co. Během posledních 3 let jsem zhubla 7 kilo, ale je to hodně o tom, že beru jen udržovací dávku leku a váha jde dolů. Teď mám 178 cm a 77 kilo.

anonym06
23. srp 2024

Ahoj, no jestli se nebojíš pohybu, tak zkus Zuzku Light, má jak videa na YouTube, tak i svůj ZGym. Jen upozorňuji, že začátek je opravdu těžký…..já musela začít cvičit, abych s ní pak mohla cvičit. Ale můžu ti slíbit, že pokud to nevzdáš, a vydržíš alespoň 6 měsíců….denně 20 min…..nepoznáš sama sebe a budeš se cítit mnohem lépe i po psychické stránce. A věř mi, že vím o čem mluvím. Je to 15 let, co se mi zabil manžel a já zůstala s dcerou 4 roky, a synem 8 měsíců sama a cesta to byla trnitá…….