Za posledni čtyri roky, se semnou stala proměna. Onemocnela jsem psychicky, nasadila mi dr leky, po kterych se pribira. Kdyz jsem je vysadila dostala jsem se na psychinu a tam mi řekli ze tyhle leky musim brat, že na mě zabiraji..... Přibrala jsem, vážim o 20 kg vic tedy 70 kg. Prišla jsem i o sve krásné dlouhe vlasy. Bohužel taky kvůli lékům. Mám je dlouhé teď po ramena. Nelíbím se sama sobě. Několikrát jsem uz zkoušela zhubnout ale nedari se mi to. Jsem smutná z te proměny
@sasanka88 - úplně tě chápu, sama také některé psychiatrické léky musím brát dlouhodobe a když je to akutni a mám vyšší dávku, tak pribiram. A to mám pocit, že jim jako vždycky, ale tělo asi víc uloží nebo co. Během posledních 3 let jsem zhubla 7 kilo, ale je to hodně o tom, že beru jen udržovací dávku leku a váha jde dolů. Teď mám 178 cm a 77 kilo.
Ahoj, no jestli se nebojíš pohybu, tak zkus Zuzku Light, má jak videa na YouTube, tak i svůj ZGym. Jen upozorňuji, že začátek je opravdu těžký…..já musela začít cvičit, abych s ní pak mohla cvičit. Ale můžu ti slíbit, že pokud to nevzdáš, a vydržíš alespoň 6 měsíců….denně 20 min…..nepoznáš sama sebe a budeš se cítit mnohem lépe i po psychické stránce. A věř mi, že vím o čem mluvím. Je to 15 let, co se mi zabil manžel a já zůstala s dcerou 4 roky, a synem 8 měsíců sama a cesta to byla trnitá…….
@sasanka88 zkus kalorické tabulky a skupinu na FB. Minule tam psani psala zkušenosti s hubnutim a leky. Jde to pomalu,ale jde to. Nebo se porad s lékařem a zeptej se na jiné leky, jestli by to bylo možné.