Maminky, prosím vás o vaše zkušenosti. Četla jsem i na Lovelu negativní komentáře (zežloutlá bílá, nevyprané fleky)
Máte lepší tip na prášek? Děkuji
Batole a ted asi 2 - 3 mesice mam Persil sensitive... Lovela fakt pere naprd a je hodne agresivni, deti se po ni osypavaji, nam ji zakazala kozni ze je to sajrajt 😅
Beruško, tak koukám, že jsme se dokonale shodly. 😀
no nevím jaký je nejlepší ale co jsem tak slyšela tak persil sensitive a jako druhý v pořadí batole. Lovela je na houbec vůbec není tak kvalitní jak se říká, nevypere a mě i smrdí a hlavně kámoška prej dala kdysi vzorky prášků známému z laborky ať udělá rozbor a prej persil sensitive má totálně to samé složení jako většina mimčoprášků jen jinak voní ale každopádně líp pere.
😀
A mohly byste mi napsat, jestli ten Persil sensitive není moc voňavý?
Bohužel mě po většině aromatických prášků bolí hlava 😒
Já teď používám dětský Flipper - je to česká firma, není moc navoněný, pere fakt dobře, Aduš sedí perfektně (ona má hodně citlivou kůži a po jiných se osypává), ale bohužel ho přestali vyrábět 😒
Persil - neni , Sima ma atopak a nevadi mu , jen davam dvojite machani a zadnou avivaz...
Beruško, není jako že nevoní?
Pokud ne, tak bych do něj taky šla 🙂
Já používám Sonett Neutral a maximální spokojenost. Kupuju ho ve velkém balení, vyjde o dost levněji. Mají k tomu i gel nebo mýdlo na skvrny. Zkoušela jsem i Ecover a není špatný, ale Sonett je u mě 1. Po Persilu jsem se osypávala i já a Lovele opravdu pere blbě. Na vlněné oblečky používám od Ulricha, chystám se vyzkoušet i klasický gel na praní. Jinak ještě k vůni, Sonett je svěží, jakoby bez vůně, aviváž nedávám s tímto gelem ani není potřeba.
jako ze neni vonavej nebo aspon ja to necitim , celkove ho dobre deti snaseji, nekdo ho dava uz od narozeni....ja jsem spokojena...
🙂 tak já dostala v porodnici v babyboxu-nebi jak se to jmenuje vzorek Tide absolute sensitive, tak se mi zalíbil, že jsem si ho koupila i na normoš praní, voní jen minimálně tak příjemně. Mrkev ale nevypere, to peru normálně v arielu. Aviváž používám bílou batole.I na naše věci, voníme pak jak mimina. 🙂
Tide pere docela dobře (taky jsem dostala ten vzorek), ale nepužívám ho, je to samý fosfát... 🙄
Já jsem prala v Lovele, na plinky v kombinaci se žlučákem, když bylo třeba. Ale malá se začala osypávat, těžko říct, jestli z prášku. Tak jsem si koupila Batole a zdá se mi, že to má lepší, ne že by úplně bez vyrážky, ale míň. Samozřejmě mám teď doma jen trochu vypotřebovaný mega balík Lovely a k tomu ještě půl velké tekuté Lovely.... 😖
tamothy: Prášky s fosfáty se už nějaký pátek neprodávají. 🤐
Peru v normálním Arielu a Persilu s ostatním prádlem. Dávám polovinu doporučené dávky. Na pokakané plenky jsem používala žlučové mýdlo z DM.
persil voní ale voní tak já nevím jemně skoro až miminkovsky 😉 já
Hm, tak já vyprala všechny plínky a oblečky v Lovele, tak snad se mimčo neosype.Objevila jsem tuhle diskusi asi pozdě.Nicméně už ji mám skoro vypotřebovanou, tak přejdu k jiné značce 😉 .
Používám Excel http://www.bio-natural.cz/akce31-ekodrogerie-za... a na skvrny to žlučové mýdlo z DM. Předtím jsem používala Dětský Titan, ale ten už jsem pak nemohla sehnat. Pral taky pěkně.
Já jsem v Lovele prala také ze začátku,ale bohužel jsem hodně rychle upustila, je pravda že prádlo potom krásně voní, ale fleky mi bohužel nevyprala,tak jsem začala prát malýmu v arielu a aviváž batole a byla jsem spokojená 😵
myskin,
a kde se da koupit ten Sonett Neutral? Ja mam ted Ecover z DM, predtim jsem pouzivala Frosche. Oba mi prijdou dobre ale rada vyzkousim i jiny eko praci prostredek.
ja teda peru v lovele a vse mi vypere 😉
Petkula, já ho kupuji na www.biosfera.cz , ale teď zrovna nemají velké balení (10 nebo 25 litrů) a malé vychází draze. Tak čekám až doplní. Dneska jsem koupila gel od Ulricha tak porovnám.
Tak já používám tekutý prostředek od Ecoveru. Zkoušela jsem i mýdlové ořechy Samu (tekuté), ale zdálo se mi, že nemají takový prací účinek. A na skvrny (hlavně od kakání) používám žlučové mýdlo z DM. Je super.
Já používám prací koule Ecoballs. Perou moc dobře (vypraly mi i skvrny od rybízu a vyteklou propisku) a jsou vhodné i pro děti a alergiky. A co se týká ceny, tak ta je bezkonkurenční. Jedno vyprání stojí pouze 1,90 Kč. Já je kupovala tady: http://www.smartprodukty.cz/katalog/zbozi/uspor...
My jsme měli alergickou reakci i na Lovelu. Musela jsem po vyprání dvakrát máchat. Teď jsem konečně objevila HYPOALERGENNÍ PRÁŠEK. Bez jediné reakce a navíc pere líp, než většina těch chemických. Nedám na něj dopustit. Kupujeme ve Zdravé výživě, ale našla jsem ho i tady: http://www.olivovyobchod.cz/olivovyshop/eshop/1...
Spása pro všechny maminky alergických dětí a dětí s ekzémem...
Já mám už druhé dítě a do prvních příkrmů jsme si bohatě vystačili s Lovelou. Jemně voní a je šetrná i k oblečení. 😉
Teď už peru i v jiném prášku, ale Lovelu stejně pravidelně používám. Když není prádlo zaprasené jídlem, tak to bohatě stačí a nedělají se nám tolik žmolíky a neblednou barvy. A kůži mají holky taky v pořádku. Za mě tedy spokojenost, ale je to asi jako se vším. Je potřeba si to vyzkoušet. Za mě doporučuji pro malé mimčo Lovelu. 😎
Mám dotaz. Peru v gelu - Persilu Sensitive synovi již přes rok, ale poslední dobou se mi zdá, že prádlo po vyprání je z něj takové tvrdší a to dávam aviváž Silan Sensitive...nemáte někdo podobný problém? Jakmile vyperu v jiném prášku např. Ariel gel nebo normální Persil, tak je prádlo měkkčí... nezhoršila se kvalita PERSILU?
Ahojky, prosím Vás máte někdo zkušenost s pracím práškem Mimino? Díky 🙂
Tak já zkusila nějaké speciální pro děti (nevím zda mimino nebo batole nebo nějak tak) a nic to nevypralo - ani hovina po čistě mléčné stravě. Takže jsme koupila z DM marketu jejich prací prášek DenkMit (mimochodem vyšel v Dtestu jako nejlepší ) a peru v něm. Nemáme žádné problémy s pokožkou a ani se skvrnami. peru v tom již 5 měsíců. pravda, příkrmy už nepere tak úplně do čista, ale občas bryndáky vybělím savem.
Pajculo, já Lovelu nemám ráda - na můj vkus je strašně navoněná a za tu cenu bych po ní chtěla alespoń, aby fungovala líp. 😠
Pokud ti jde o vyprání skvrn a větší špíny, nejvíc se mi osvědčil Persil sensitive v kombinaci se žlučovým mýdlem - tím mýdlem potřu skvrny a pak už stačí dát do pračky toho prášku fakt maličko - dávám tak polovinu doporučeného dávkování.
Jinak mohu doporučit také Batole.
Co se týká mě, Persil používám převážně na plínky a na oblečení právě to Batole.