Ahoj holky, už několik let používám různé tuhé deodoranty, ale s žádným jsem ještě nebyla úplně 100% spokojená. Poslední dobou používám Rexonu, předtím Secret, Niveu a další. Ale u všech mi strašně vadí, že i přesto, že je na nich napsáno, že nezanechávají skrvny na oblečení, ničí mi trička. Nejčastěji nosím černá trička a vždycky se mi v podpaží objeví světlé skvrny.
Navíc se mi ještě nestalo, že bych měla podpaží úplně suché. Přestože používám tuhé deodoranty pořád, vždycky tam mám trošku vlhko. A to se nijak extrémně nepotím. To je asi taky jeden z důvodů, proč nosím hlavně tmavá trička - když tam mám "vlhko", tak to není tolik vidět jako na světlých. Výhodou je, že i když se v podpaží trošku zpotím, tak hezky voním, pot není vůbec cítit.
Kdysi jsem používala Secret ve spreji, byl takový oranžový, voněl po exotickém ovoci, a ten byl nejlepší. S ním jsem měla podpaží naprosto v suchu. Jenže přestal se prodávat, nevím proč, prostě už jsem na něj pár let nikde nenarazila.
Poradili byste mi nějaký tuhý deodorant, který 100% zamezí pocení a opravdu nezanechává skvrny na oblečení? Jsem ochotná si připlatit, hlavně když bude fungovat (ještě chci říct, že opravdu s pocením jinak problém nemám, takže k doktorovi mě neposílejte) 😉
Díky.
Adidas kulicku jedine
ja mela taky vsechny trika tuhy a zniceny, ted pouzivam kulicku.asi Rexonu? a je to v pohode a doufam, ze nesmrdim..😀
Holky, tak já používám Kuličku Dove nebo Radox a super, ale chci se vás zeptat, zda nevíte o tuhém speed sticku - nějaká firma co má produkty z mrtvého moře? Neobsahuje hliník, nemůžu se dopátrat jaká to je firma..vím, že to bylo dost drahé (asi 200 stovky), ale byl velký a super. Díky!
já mám Niveu a strávila jsem v drogerii spoustu času, abych našla něco bez hliníku - Nivea tuhý deodorant byl jediný, který jsem našla a stál do 100
Tak jsem to našla. Je to od firmy Schebro, koho by to zajímalo 🙂 Ale je fakt, že je to dost drahý.
elitera: Já vím, že to nejde úplně... Ale vadí mi, když si vezmu světlý tričko a mám v podpaží mokrý skvrny... A to, co doporučuješ, jsou tuhý deodoranty? A dají se normálně koupit v drogerii? A pomůžou mi...? 😅
tady je odkaz: http://www.schebro.cz/index.php?idvyrb=37&akc=d...
vilca, jestli ti pomůžou, to je potřeba otestovat 🙂 Mně stačí, manžel jezdí na kole denně do práce a spokojenej s tím není. V běžný drogerce je nekoupíš, spíš ve zdravých výživách a na internetu. Jsou asi nejtužší - je to kus šutru 😀 (resp. krystalická sůl).
Vichy proti nadměrnému pocení. Používala jsem ho po porodu, kdy jsem se fakt potila jako prasátko a v pohodě. Mají ho v lékárnách. JInak používám kuličkovou Niveu a pohoda.
vilca, je nesmysl zabránit tělu v pocení, tím bráníš v tepelný výměně. Důležitý je zabránit tomu pachu, kterej dělají bakterie tím, že pot rozkládají. Já za sebe doporučuju Krystal deo plus od Urtekramu nebo od Santé.