Zdravím vás, mám v plánu začít více číst a hledam tipy na nějaké fajn knížky pro ženy, tedy romantické zejména. Přečetla jsem zatím lásku z offsajdu a je to teda taková úplně jednoduchá kniha, hledam něco, co je trošku smysluplné 😀 pokud mate tipy, sem s nimi, prosím
@adel888 50 odstínů šedi plus pokračování. Knihy jsou mnohem lepší než film. Bábovky.
Smysluplne za me trilogie Laska ze Soho 🙂 od tramountani, hlavne posledni dil, ale doporucuju cist postupne 🙂
Jo a pak knihy od Mariany Zapaty (ma ze sportovniho prostredni coz je mi blizke), Penelope Bloom (krome asi posledni serie "jenom ne.."), Ilsa Madden-Mills (snad to pisu dobre :D)
Mě se z romanťáren líbí Bridgertonovi 😁
@adel888 Já se přiznám, když jsem četla asi před 10lety 50odstínů (bylo mi 25), tak jsem se do toho tak ponořila, že jsem zhltla jeden díl za víkend. Já to tedy četla před filmem a musím říct, že když jsem to četla, ta fantazie je skvělá. Kniha byla lepší jak film. Ale je to hodně i o tom, jak máš fantazii. Ale jestli se dá říci, že je smyslplná, to nechám na každém zvlášť. Ikdyž mi je 36, tak kdybych doma neměla prcka a měla čas na čtení (večer to fakt nedávám), tak si to klidně přečtu znova.
50 odstínů utrpení, dala jsem tomu šanci 3x a nedostala jsem se přes 10 stránek. Tančící vnitřní bohyně co dvě věty mě fakt neuspokojila 😆
Kdybys chtěla hodně erotiky, tak Ostrov poslušnosti.
@adel888 u mě vede kniha Sladké pokušení. Vydaná byla loni v prosinci
@adel888 Božský milenec, Božský hráč.... Těch knih je hodně, vše od jedné autorky. Ty knížky jsou fakt dokonalé, hrozně hezky se to čte. Jen když pak čteš už několikatou, je to hodně podobné.
Tak já " slaďáků" přečetla mraky. Ráda se vracím k Jude Deveraux - tam snad nejde šlápnout vedle. Série samety.... Sametový slib, sametový anděl, Horský samet, Sametová píseň a nebo Panna a král. Je to hist.anglie. Jak tu někdo zmiňoval série Božský - tak ta taky nebyla špatná. I těch 50 odstínů mi nevadilo, když má na to člověk náladu.
Ja miluju knizky od Colleen Hooverove, vzdycky to ma nejaky hlubsi pribeh.
Z erotickych se mi libila serie Milesuv klub od T.L. Swan a z prostredi vysokoskolaku dve serie od Elle Kennedy, to bylo takove mile...
Miluju historické romantické erotické romány od Bertrice Small. Všechny.