ahoj holky potřebuju poradit,čím nejlíp odstraním skvrny z triček atd.náš malej je čunátko a poničil si dost hezkého oblečení a pračka to nevypere.máte zkušenosti s nákými pracími prostředky na ruční praní které odstraní skvrny?klidně radte i babské rady.díky
Vyzkoušela jsem všechno možný, ale opravdu - jedině žlučové mýdlo!!! 😉
taková pěna, jmenuje se Salbet. Jen se nastříká na skvrnu a vypere se. A nepoznáte, že tam skvrna byla🙂 A nemusí být ani čerstvá.
Žlučové mýdlo 😉
Jelení mejdlo 🙂
Prewash spray od Amway 😉
ariel profesional - nalit hodku pred pranim na skrvnu, klidně i starou, pustilo mi zatim všechno 🙂
Ahoj, pokud byste chtěli poradit jak na skvrny, přijďte do FB skupinky Voňavý úklid levou zadní. Poradíme, pomůžeme a vyřešíme 🙂 https://www.facebook.com/groups/196819059330286...
U babi jsem měla možnost vyzkoušet jelena, tu tuhou kostku a super 🙂 jinak třeba na skvrny od mrkve, dýně je super dětský olejíček. Bylo jedno, jestli byla skvrna čerstvá, zaschlá, klidně už praná, bylo jedno, jestli se nakapalo před praním, nebo jsem to nechala v koši na prádlo "uležet", vždycky mi to pustilo a mastné fleky nikdy nezůstaly 🙂
@janulininka Upozorňuji na blokaci tvého profilu. Opakovaně jsem tě prosila, abys mrkla na pravidla a nevkládala nabídky na prodej výrobků z MLM nikam jinam na stránku.
Vanish.Naleju na skvrnu nechám stát přes noc a normálne hodím do pračky.Nikdy mi nic nefungovalo lépe.
Žlučové mýdlo z DM...oblečení s nevypratelnýma skvrnama díky němu spočítám na prstech jedné ruky 😉