Zdravím. Chtěla bych se s vámi poradit a co dělat dál. Takže přejdu rovnou k věci. Asi před třemi lety jsem poznala partu kluku. Do jednoho z nich jsem se okamžitě bouchla, ale nevyšlo to a pořád jsem trošku podražděná no to je jedno.. Pointa: v té partii byl i chlapec se kterým jsem nejlepší kamarádka dodnes. Ten který se mi líbil a můj kámoš jsou nejlepší kamarádi. Ten můj taky nejlepší kamarád, jsme v kontaktu dennodenně už tři roky a mně to začíná lézt na nervy. Prostě nebaví mě každý den odepisovat jaký jsem měla den co jsem dělala co budu dělat. Já mu první nikdy nepisu. Už mě to nebaví cítím se jako kdyby jsem byla řetězy k němu připoutaná. Chci samozřejmě abychom zůstali kamarádi, ale mně by naprosto stačilo si psát jednou za čas, na tom není nic špatného a ne každý den. Pokud mu neodepisuji několik hodin tak mi napíše jestli žiji prostě začíná mi to být po třech letech otravné co byste dělali
@lv to bych nejraději udělala😂😂 začala jsem mu odepisovat občas po 1 dni a takový byl celý nesvůj ustrachaný že proč neodepisuji co se děje
A není do Tebe zamilovanej? 😍
@zmrzlinka ano byl na začátku dlouho, já chtěla blaznivě jeho kamaráda. Každý den jsem cítila z té konverzace, že projevuje city, ale časem se to zlepšilo. Už jsme si io tom řekli. Teď se o mě zajímá spíš z toho opravdu kamarádského hlediska ale mně to tak či tak leze na nervy
A proc mu to proste nereknes, ze je to na tebe moc? Jinak ja to chapu, taky jsem takove kamarady mela, co na me moc viseli a uz mi to bylo moc. Bud to pochopi a nebo vazne to odepisovani omez
Tak když jste takoví kamarádi, neměl by být problém mu snad normálně vysvětlit, že i když nepodepíšeš ten samý den, neznamená to hned, že nežiješ, ne... 🤦
Je do tebe zamilovanej a vypada to, ze to bude i pěknej magor, kdyz te takhle uhání. pozor, může to být i nebezpečné.
Nezlepší se to nikdy, z jeho strany nikdy nebude možné být jen přátelé.
Utnout s ním kontakt, smazat, zablokovat.
Odepiš, že žiješ, za 3 dny 🤣