Nechuť k sexu. Máte zkušenost s nějakým přírodním produktem?

29. led 2021

Citlivé téma, proto anonym. Ani pred porodem jsem nebyla nejaka nymfa, ktera by bez toho nemohla byt, ale rozhodne jsem mivala chuť časteji, takze sex nekolirat do tydne nebyl problém. Pak teda i vlivem urcitych situaci v zivote chuť slabla, az jsem se dopracovala k tomu, ze od porodu chut na sex nemam. Jo takovy ten chtic pocitim bych rekla tak jednou za mesic, to uz asi ani to telo nezvládá. Ze to dela peklo doma nemusím zminovat, ale k veci. Mate nekdo zkušenosti s nějakým prirodnim produtem, ktery chut zvysuje? Ono kdyz uz jsme jakoby v tom, tak me to samozřejmě vzrušuje a libi se mi to. Jen ten start a to, ze pred ním tu chut proste nepocituju. Lze neco smysluplně užívat zaroven s antikoncepci, ktera udajne libido potlačuje? Děkuji za komentare a rady.

katka9184
29. led 2021

Ahoj, vím že pomáhá kotvičník, ale nevím, zda to není jen pro chlapy. Zkus si o něm něco přečíst 😉. Není jen na podporu touhy, má spoustu dalších pozitivních účinků na tělo.
Nebo bych zašla nebo napsala do bylinné lékárny, paní jsou tam vždy zkušené a poradí.

lennus
29. led 2021

Mně žádná antikoncepce nevyhovovala a opravdu až po vysazení jsem začala pociťovat přirozeně chuť. Po porodech to vždy trvalo, hodně u nás hraje roli únava, teď pracuje muž z domu některé dny, tak je více příležitostí, večer už máme oba dost. O kotvičníku jsem taky slyšela.

holkaokomodra
29. led 2021

ty brďo, no. ja antikoncepci nikdy nebrala a s tou touhou to mam jako ty, frigidni nejsem, sex mam rada, ale hodne se mi do te chuti promita, to jestli mi to klape s chlapem nebo ne a pak taky unava no. nejvetsi libido mam kolem ovulace, tak toho vyuzivame co to jde, pak se mnou zas treba pred ms neni v tomhle ohledu vubec rec 🙊😁😉 mam uzasne chapavyho muže, takze nemame problem a vzájemně se v tomhle respektujeme. co tvuj partner? je to pro nej potíž, nebo ti dava cas a pochopeni? ono jako nutit se do sexu fakt nejde, na me to ma spis opacny efekt

wladimira
29. led 2021

Zkus Maca prášek 👌🏻 Velice doporucuju

leniczka23
29. led 2021

Kotvičník, kotvičník a kotvičník

elesse
29. led 2021

I zalezi, jak si dlouho po porodu, me chvili trvalo, nez se vse ustalilo

autor
29. led 2021

@holkaokomodra tak partner prave pochopení moc nemá. Vím, ze je "chyba" na me straně, pptoto bych s tim rada neco udelala. A mela jsem teda i obdobi, par let, kdy jsem prasky nebrala a ta chut byla stejne minimalni. Ted se to všechno mele, prace doma, prace kolem ditete... Chlap v ramci moznosti se stara taky, takze bych mela mit vecer chut ale popravde jsem rada, ze se postara o malou a ja se pak odporoucim do postele 🙄😁

autor
29. led 2021

@elesse uz je to rok a pul a ta chut byla miziva i pred porodem

autor
29. led 2021

@wladimira koukam spravne na Macu peruanskou?

autor
29. led 2021

@leniczka23 na ten jsem uz take koukala, jen nevím jestli tablety, nebo caj...? 🤔

martaskaaa
29. led 2021

Maca tobolky nebo sypký (chuť je teda hnus takže ide miál smíchat s něčím nebo pak spíš tu tobolku), kotvičník... Obojí pro muže i ženy. Určitě bych nekupovala ty předražené výrobky jakože na libido

leniczka23
29. led 2021

Za mě čaj, sypaný. Je skvělý i na energii, jsem po něm plná elánu. Fakt super a doporučuju koupit třeba kilové balení.

holkaokomodra
29. led 2021

jak ja ti rozumim, unava je desna na vytvareni nejakyho chtice nebo romantiky a jeste kdyz se citis vina a snazis se to resit jen u sebe... vsak na sex jste dva to jako neni ze jeden je nepsokojeny a ten druhy musi vyhovet... je to spolecna cesta, ktera se furt da vyvijet. me teda vzdycky na probuzeni chtice pomaha znovu se zamilovat, do sveho muze samozrejme a to se pak snazime drzet i ve vsedni dny, kdy toho mame oba plny kecky. proste udelat si hezky vecer nebo jen chvilku o vas dvou, spolecny vylet, kdyby to slo, kde se taky budes citit milovana a ne jako rozbita, ze nemas dost chuti a druhemu se to nelibi... to vazne neni jenom tvuj problem, doufam ze te aspon nestaví do situace "res to, nebo..."

autor
29. led 2021

@holkaokomodra to zas uplne ne. Jako porad to tak nejak drzi. Obcas pusti nejakou vytku ale tak ja ho na jednu stranu taky chapu. Ze jako mit sex jednou za mesic je proste fakt malo. Ja mam kolikrat takovy predstavy, ze nevim, da dite spat a tak na nej pockam a prekvapim ho treba novym pradlem nebo tak.. A ty predstavy me treba chvili drzi a rikam si jak bude koukat a uzijeme si to... Jenze pak to prijde a nic proste neni jako z tech mych predstav.. Citim ze bych to delala na sílu a tak me to prejde a jsme tam jako predtim

herbinaaa
30. led 2021

zkus nějaké afrodiziaka, doporučuji španělské mušky. Mně vždycky pomohly