Nechci skončit sama

lovesstory
16. únor 2018

Ahoj,
dneska jsem tak nad vším přemýšlela a zjistila jsem, že už mě můj současný život nebaví a ani nenaplňuje. Prostě, potřebuju aby se stala nějaká změna.Jinak,to už opravdu nezvládnu. Jsem z toho, nešťastná dlouhou dobu. Když, se na to tak podívám, vím, že nemám vůbec žádné přátele ani známé.V podstatě se stýkam jen s partnerem a otcem mého ještě nenarozeného dítěte.Nechci vypadat jako slaboch,ale vážně mi nevyhovuje, nemít vůbec nikoho s kým bych šla jen tak na kafe. Problém bude asi i v tom, že jsem stydlin.A taky,si myslím, že není dobré upínat se jen na partnera.Poradite mi prosím?🙂

mer
16. únor 2018

Bež do nějaké skupinky maminek ve tvém okolí, a časem tam třeba někoho objevíš, kdo bude fajn a až bude mimi na světě tak děti taky seznamují na hřišti, v dětském centru, všude, jen se začít bavit, já se přestěhovala k manželovi z města na malé městečko a taky to nebylo slavné, ale je to rk od roku lepší,a v práci nikdo nění na spřátelení nebo ze školy, to není možné nemít nikoho?

ladyhacek
16. únor 2018

nikdy jsem neměla moc kamarádů - teď je beru spíš jako známé, ale co se narodil syn jich mám hodně - poznala jsem fajn lidi. Mají tké děti, stýkáme se a jak psala @mer přidej se tady do skupinky - já jsem tady na MK poznal hrozně fajn lidičky, se kterýma se stýkam (třeba jen jendou za rok na víkned, ale je to suepr si třeba jen napsat a vypovídat se)

msimankova
17. únor 2018

@lovesstory jak se ti to prihodilo? To neni jen tak, nikoho nemit...

bbubble
17. únor 2018

a odkial si? ked si este tehotna tak by som skusila napriklad nejake cvicenie pre tehotne 🙂 a niekomu sa tam uz prihovorit, holky casto chodia na tieto cvicenia v tehotenstve/s detmi prave aj kvoli socializacii 🙂

janapetrvalska
18. únor 2018

ja se ridim timto, nez mi xx pratel, kteri pomlouvaji tak radeji budu bez pratel. Znamych mam plno, kamaradku jednu, a bohuzel nevidime se tak casto jak bychom chteli. pokud te to tak trapi, jak doporucuji ostatni cviceni apod. ja osobne bych si delala vylety a pokazde bych se dala do reci s nekym a budes se bavit s kazdy den s nekym jinym coz ma taky sve vyhody. Ne kazdy “kamarad” te vyslechne podrbete bez toho aniz by to nejak obratil pomluvil..jsou tu i skupinky co se schazeji , mozna najdes s priznenou dusi..ale obecne kamaru je malo..

viki999
18. únor 2018

@lovesstory Ahoj, otázka je proč jsi sama.. píšeš že jsi introvert, ale měla jsi třeba nějaké přátele dřív? Co tě o ne pripravilo? Mířím tam, že třeba moje máma taky vůbec nikoho neměla, ale proto, že ji odřízl táta, bylo to pro něj výhodnější, mít ji pořád doma pro sebe.. nesměla pořádně ani k vlastní máme apod.
Na tohle pozor, opravdu není dobře upnout se jen na drahou polovičku.. i pokud není takový, tak prostě potřebuješ někoho mimo s kým budeš moct pokecat, postěžovat si i když třeba jen na kraviny 🙂 co až přijdou problémy, komu se sveris? Nebudeš mít vůbec nikoho a budeš se v tom utapet ještě víc..
Najdi si třeba i jen někoho tady na koniku s kým si čas od času vyměnis pár zpráv.. Jinak jak tu píšou holky, jsou tu ty místní skupiny a tak.. nebo když budeš chtít napiš mě, jsem teď na neschopence, tak mám čas :D jsou tu taky terminovy skupiny, můžeš pokecat s holkama co jsou ve stejne části těhotenství, řeší aktuální věci.. já třeba našla kamarádku na beremese když jsem planovala svatbu, shodou okolností jsme zjistili že jsme ze stejne vesnice a i když jsme každá úplně jiné, tak už se kamaradime asi 3 roky 🙂

salot
24. únor 2018

Tak zkusit nějakou skupinku pro nastávající maminky? Určitě se s tím něco dá dělat!