Název filmu

drex951
21. zář 2015

Ahoj, nemůžu si vzpomenout na název filmu, nevíte ho někdo? Děkuju.

Co si z něho (myslím) pamatuji: 🙂 Je to o ženský, kterou minimálne psychicky týrá manžel – to jen tak na okraj. Má děti, asi 2. Blížej se vánoce, manžel přijede domů z práce, ženskou zase zbuzeruje, asi to byla blondýna středního věku, ona jede autem do nákupáku, že musí ještě něco dokoupit. V obchoďáku si koupí mátovej čaj, kupuje balící papíry, zjistí, že nemá peníze, jen pár drobných. Vyleze z obchoďáku a k něčemu se nachomítne, už nevim jestli ji chtěl někdo ukrást auto nebo o co šlo, ale ta parta chlapů, co tam dělá potíže, ji začne sledovat. Ona zajede na nějaký vrakoviště a utíká před nima, postupně všechny na tom vrakovišti či v lese zabije, pak jede domu a zabije i manžela…

petradova
21. zář 2015

a hrála tam Kim Basinger?

petradova
21. zář 2015

jestli jo,tak to bude asi toto🙂

http://film.osobnosti.cz/svedkem-zlocinu-291877

drex951
autor
21. zář 2015

To je on, moc děkuju 😀 Já si tu lámu hlavu asi měsíc, měla jsem napsat hned 🙂

petradova
21. zář 2015

nemáš zač🙂). Mě tenhle film uvízl hodně v paměti, pamatuju si že jsem u něho měla zvláštní pocity-hlavně s tou scénkou v tom lese...brrrrrrrrrrrr

drex951
autor
21. zář 2015

Tak už jsem ho zase zkoukla 🙂 Není to žádná extra třída, ale přesně jak píšeš uvízl mi v paměti. A tu scénku určitě myslíš jak se tam muchlujou - tu jsem si taky právě intenzivně vybavovala, je taková násilná, zlověstná. Tak se mi líbí, že je to snad jedinej film kde hlavní postava potřebuje čůrat a od začátku až do konce má v ruce něco na svoji obranu, většinou všichni běhaj s prázdnýma rukama po lese a nevezmou si ani klacek a když už teda někoho něčím praštěj, tak ten předmět pak zahoděj anebo toho násilníka nedodělaj... 😀