Dobrý den, mám takovou možná blbou otázku. Navštěvujete hobby markety s dětmi? Budeme zařizovat dům a budu muset přiložit ruku k dílu s výběrem věcí. A jelikož mám malé děti, budu je muset někam brát sebou.. A jde mi o to, že v hobby marketech to vždy tak srdí (alespoň pro mě) tak nevím, zda je "bezpečné" tam děti tahat.
Syn s námi nechodí akorát do Makra, protože tam nesmí děti menší než 140cm a syn je menší. Jinak Baumax, Bauhaus, Obi, tam všude byl s námi několikrát, nevidím důvod, proč by nemohl. Syn má "úchylku" na kytičky, takže když manžel nepotřebuje mou pomoc a vybírá si sám, jdu se synem do oddělení zahrady a tam kouká na kytky a vybírá semínka, co si zasadíme na zahradu.
Takze s ditetem nejezdite ani k pumpe?
@kanabel Chodíme normálně s malou 😊
Snažím se tomu vyhnout, protože syn miluje nářadí a vše kolem, to bysme se tam taky mohli zaseknout do zavíračky, než si všechno prohlédne 😆😂
Děkuji za odpovědi. Trochu jsem v takové odpovědi doufala, byl to i důvod proč jsem se zeptala. Abych se trochu uklidnila. Dostala jsem se do stádia, kdy strach o děti (o jejich zdraví) přesahuje mou únosnou míru. Takže je čas navštívit nějakou odbornou pomoc. Nebo se z toho "zblázním" :(
Spis nez smradu bych se je tam bála nechat někde bez dozoru běhat, aby je něco naštosovanýho nezasypalo (nevím, kolik je detem a jak rádi pobíhají všude možně, soudim podle svého 🙃 )
Jsem taky víc hlídací typ a tohle jsem neřešila. Spíš kam nebo co na ně spadne, bodnou se, apod. Pytle s cementem, atd.
Naše děti považuji výlety do Hornbachu pomalu za ty nejlepší😀 samozřejmě s nadsázkou, ale nikdy mě nenapadlo je tam nebrat... 🙂
Většinou jsou na to i hobby markety připraveny a mají třeba takové ty auto-košíky. Jinak samozřejmě nenechat lítat bůhví kde, aby třeba něco nerozbily,
Jasně, nějak nevidím důvod proč ne. Třeba do Unihobby jezdím občas jen s dcerou, ráda jezdí v tom košíku s autíčkem