Návštěva Hobby Marketu s dítětem. Je bezpečné tam děti brát?

kanabel
22. bře 2023

Dobrý den, mám takovou možná blbou otázku. Navštěvujete hobby markety s dětmi? Budeme zařizovat dům a budu muset přiložit ruku k dílu s výběrem věcí. A jelikož mám malé děti, budu je muset někam brát sebou.. A jde mi o to, že v hobby marketech to vždy tak srdí (alespoň pro mě) tak nevím, zda je "bezpečné" tam děti tahat.

lenatko91
22. bře 2023

Jasně, nějak nevidím důvod proč ne. Třeba do Unihobby jezdím občas jen s dcerou, ráda jezdí v tom košíku s autíčkem

lachipie
22. bře 2023

Syn s námi nechodí akorát do Makra, protože tam nesmí děti menší než 140cm a syn je menší. Jinak Baumax, Bauhaus, Obi, tam všude byl s námi několikrát, nevidím důvod, proč by nemohl. Syn má "úchylku" na kytičky, takže když manžel nepotřebuje mou pomoc a vybírá si sám, jdu se synem do oddělení zahrady a tam kouká na kytky a vybírá semínka, co si zasadíme na zahradu.

kakba
22. bře 2023

Takze s ditetem nejezdite ani k pumpe?

klokanka31
22. bře 2023

@kanabel Chodíme normálně s malou 😊

emillyhk
22. bře 2023

Snažím se tomu vyhnout, protože syn miluje nářadí a vše kolem, to bysme se tam taky mohli zaseknout do zavíračky, než si všechno prohlédne 😆😂

kanabel
autor
22. bře 2023

Děkuji za odpovědi. Trochu jsem v takové odpovědi doufala, byl to i důvod proč jsem se zeptala. Abych se trochu uklidnila. Dostala jsem se do stádia, kdy strach o děti (o jejich zdraví) přesahuje mou únosnou míru. Takže je čas navštívit nějakou odbornou pomoc. Nebo se z toho "zblázním" :(

kakba
22. bře 2023

@kanabel tak to urcite vyhledej pomoc, bude to totiz jeste horsi a nechces mit prece sklenikovy dite.

ireniq
22. bře 2023

Spis nez smradu bych se je tam bála nechat někde bez dozoru běhat, aby je něco naštosovanýho nezasypalo (nevím, kolik je detem a jak rádi pobíhají všude možně, soudim podle svého 🙃 )

lv
22. bře 2023

@ireniq nebo že budou zavazet, motat se do cesty, když někdo veze naložený nákup většího rozměru, ale to dáš pozor a je to v pohodě

dixi86
22. bře 2023

Jsem taky víc hlídací typ a tohle jsem neřešila. Spíš kam nebo co na ně spadne, bodnou se, apod. Pytle s cementem, atd.

majaveja
22. bře 2023

Naše děti považuji výlety do Hornbachu pomalu za ty nejlepší😀 samozřejmě s nadsázkou, ale nikdy mě nenapadlo je tam nebrat... 🙂

sigyn
22. bře 2023

Většinou jsou na to i hobby markety připraveny a mají třeba takové ty auto-košíky. Jinak samozřejmě nenechat lítat bůhví kde, aby třeba něco nerozbily,

izz76
23. bře 2023

@kanabel Tak zrovna smradu bych se nebála. Spis toho aby nelitaly a něco na sebe třeba neschodily,ale to si ohlídaš.