Náušničky pro malou slečnu. Jaké vybrat?

1leny
6. pro 2024

Ahoj, mohly byste mi prosím poradit? Dcera bude mít páté narozeniny a my se rozhodli, že bychom jí koupili nové náušničky, které by si i sama vybrala, ale dost řešíme materiál a zapínání. Doteď má takovou tu klasiku (viz obrázek). Přijdou mi super, ale občas mi připadá, že už je to na její ouško maličké (na stránkách klenotnictví i píšou, že tento typ je do cca 5let a pak asi zapínání vzadu na klapku - to mám ale děsný strach, že ztratí). Jaké mají vaše dcerky náušničky? a z jakého materiálu? Doteď měla bílé zlato (byl to dárek od babičky), ale je čím dál větší raketa, a jak říkám, mám trochu obavu, aby třeba při oblékání neztratila. Zároveň mám ale strach, aby nebyla na jiný kov alergická. Prostě hrozně tápu. Poraďte prosím! Děkuji ❤

1pomnenka
6. pro 2024

Klidně kupte vzadu na klapku, ochotně vám na ně v klenotnictví přidělají pojistku. Pak je neztratí.

1pomnenka
6. pro 2024

Na jedné straně zapínání je očko, na klapce je otvor. Lepší než náušnice na šroubek či puzetu.

marketa1218
6. pro 2024

@1leny Dcerka také dostala k 5. narozeninám náušnice vzadu s tou klapkou a jsou v pohodě, drží to. Ale doporučuji to odskoušet normálně ve zlatnictví, každé ouško je jiné. Nebojte se toho, já se taky bála 😃. Měla pořád ty první, ale už to chtělo změnu.

felis
6. pro 2024

Náušnice na klapku na fotce jsou nejlepší.

simkrk
6. pro 2024

Moje zkušenost...
Dcera už 8let..k 6narozeninam dostala nové náušnice, z bílého zlata na klapku.. A musim rict, ze horší zapinani jsem nezazila.. 😂 Nausnice za skoro 3 tisice.. A lezej ve skrince.. Normalne se ji ohlo a normálně mela rozryte usi.. 😁🤷
Tak jsem koupila růžové pecicky na šroubek od Ushi 😁😍 a neztratí to, neryje ji to ucho.. 😊👍

simkrk
6. pro 2024

@simkrk toto zapinani, za me ne.. Nikdy vic

fyii
6. pro 2024

@1leny nechala jsem udelat zlaty s kaminkem krasne modry, mala si je vybrala.