Ahoj, mohly byste mi prosím poradit? Dcera bude mít páté narozeniny a my se rozhodli, že bychom jí koupili nové náušničky, které by si i sama vybrala, ale dost řešíme materiál a zapínání. Doteď má takovou tu klasiku (viz obrázek). Přijdou mi super, ale občas mi připadá, že už je to na její ouško maličké (na stránkách klenotnictví i píšou, že tento typ je do cca 5let a pak asi zapínání vzadu na klapku - to mám ale děsný strach, že ztratí). Jaké mají vaše dcerky náušničky? a z jakého materiálu? Doteď měla bílé zlato (byl to dárek od babičky), ale je čím dál větší raketa, a jak říkám, mám trochu obavu, aby třeba při oblékání neztratila. Zároveň mám ale strach, aby nebyla na jiný kov alergická. Prostě hrozně tápu. Poraďte prosím! Děkuji ❤
@1leny Dcerka také dostala k 5. narozeninám náušnice vzadu s tou klapkou a jsou v pohodě, drží to. Ale doporučuji to odskoušet normálně ve zlatnictví, každé ouško je jiné. Nebojte se toho, já se taky bála 😃. Měla pořád ty první, ale už to chtělo změnu.
Náušnice na klapku na fotce jsou nejlepší.
Moje zkušenost...
Dcera už 8let..k 6narozeninam dostala nové náušnice, z bílého zlata na klapku.. A musim rict, ze horší zapinani jsem nezazila.. 😂 Nausnice za skoro 3 tisice.. A lezej ve skrince.. Normalne se ji ohlo a normálně mela rozryte usi.. 😁🤷
Tak jsem koupila růžové pecicky na šroubek od Ushi 😁😍 a neztratí to, neryje ji to ucho.. 😊👍
Klidně kupte vzadu na klapku, ochotně vám na ně v klenotnictví přidělají pojistku. Pak je neztratí.