Tak mi naš Radímek povídá, když jsem se ho zetala co by chtěl buď holku nebo kluka. Tak holku, a jak jí budem říkat, Adam. je to máme to vyřešený. Ale nevíme co to bude 🙂 Snad už konečně zítra 🙂
Nevím, ale asi to vycitil, paní doktorka nám to řekla už na 90%, tak snad už jo 🙂
Nevim kolik je Radimkovi, ale co ja jsem delala s nasim synem kdyz jsem byla tehotna, rikala jsem mu at si sahne na brisko a citi kopani, to on moc necitil, ale vzdycky kdyz mi sahal na bricho tak potom jsem ja ciitila kopani, a potom kdyz jsem byla vice tehotna tak se miminko v brisku stehovalo za jeho rukou a potom si vymyslel pro nej basnicku kterou mu rikal. Takhle se pekne kamaradili a kdyz se pak sestricka narodila bylo videt ze si uz trosku rozumi. Na spolecne hrani je jeste brzy, ale nas syn si nekdy stavi puzzle nebo neco z lega a 4 mesicni sestricka lezi na brisku a prohlizi si co dela a on ji vsechno vyslvetlujje.....ona se na nej usmiva......
Ahoj slysela jsem od jedna porodni baby ze mali sourrozenci to obvykle vyciti jestli sestricka nebo bratricek.