Maminky...určitě znáte takové ty humorné nápisy, obrázky...na trička, dupačky, overálky...nemáte někdo zkušenost s tím, jak bych si to mohla doma vytvořit sama? Líbí se mi docela dost "hlášek" no a kdybych měla všechny pořizovat, tak se asi nedoplatím 😒
Máte nějaký tip?
@mamkamarketa
Jééé...děkuji, zkusím se tam podávat. Možná bych zkusila i fix na textil..no uvidím
Nevíte, zda jsou lepší fixy na textil, barvy na textil nebo voskovky na textil? Nemáte někdo foto? Díky.
@lundenburg u nás určitě barvy, máme z tchiba a ty jsou super, ani se nezažehlujou a nikdo nepozná, že to není originál, ale na tenké linie to moc není, to chce tenký štěteček a hodně pevnou ruku, voskovky také jakž takž, ale nedělá se s nima nic moc- resp musí mít stále ostrý hrot a tím ořezáváním dost rychle ubývají a fixy se mi rozpíjej a vypíraj ☹, ty nemám ráda. Teď právě uvažuju o těch fotofóliích, ale je to docela drahá sranda 😝
Nás se osvědčily fixy na textil. První nápis byl- VŠECHNO NEJLEPŠÍ, PRABABI .
Foto papír mame vyzkoušený, manžel dostal od sestřeny triko ke 40 a po 5 letech stále hezky drží i fotka je na tom krásně vidět, jen záleží na jakou barvu trika tisknete, pokud nechce čék mít doma jen bílý 🙂
@maja3.s existuje papir na ktery si to natisnes a pak sama nazehlis. Dokonce si myslim,ze jsem to videla kdysi v tescu. Jak maji papiry do tiskarny. Ale zkusenost nemam 😒