Zdravím vás holky,
chtěla bych poradit nebo napsat tip na recept, jak naložit makrely na grilování, budu je totiž dělat poprvé - jaké koření, jak dlouho dopředu naložit nebo další jiné vychytávky - prostě jak je připravujete? Za každý nápad budu ráda. Předem děkuji.
Katka
Dělám stejně, jen misto libečku dávám plocholistou petrželku, hodně.
A kolečka citronu
Ahoj tak ja vetsinou rozpustim maslo jen tak aby se mi roztopilo a bylo tekute ....... naliju si do to do misky a pridam cesnek, sul, kmin a cerstvy libecek ( ne moc jen par listku na ovoneni) vsechno to smicham do takove kasicky a potiram dovnitr i ven a cim dyl jsou nalozene tim hloubeji se to vsechno dostane 🙂 klidne den dopredu nalozit ale pokud nestihas staci i hodina nebo 2 jen sul neprojde uplne celou rybou hned 🙂 a kazdy si jen chvali a vsichni se oblizuji 🙂 k tomu opecena bagetka nebo topinka na grilu a je to pecka 🙂