Dobrý večer všem. 🙂 Mám obrovskou prosbu. Našli jsme venku kotě, vzali jsme ho k sobě a rozhodli se, že si ho necháme. Akorát nás trochu trápí jeho pohlaví. Přítel ani já se v tom moc nevyznáme a tak bych chtěla poprosit o pomoc zda to někdo tady pozná 😅 děkuji všem.
Ja uz si to teda moc nepamatuju jak jsme to meli u kocoura, ale myslim, ze i kdyz byl malickej, tak uz tam mel viditelny kulky a tohle vypada na pipku 😀
Taky tipuju holku
Dvě dirky u sebe, žádný pytlík, holčička 🙂
Samica jak vyšitá 😁
Kočička
kočička
Kocka
Potvrzuji kocicku. Jen mi par vterin trvalo, nez mi doslo, ze je fotka vzhuru nohama 😂. Jste moc hodni, ze jste se kotatka ujali. Doporucuju odcervit, odblesit a v pripade dotazu FB skupiny Prvni kocici vyzivova poradna a Kocky - rady, zkusenosti s omezenym vkladanim fotek mazlicku. At vam dela micinka jen radost 😊.
100% kočička a určitě Moc vděčná, že jste se ji ujali ❤️
Holka
Je to kočičí slečna.. Ale nemohla by někomu chybět?
Teď to je holka, ale může být i kluk 😁 tchýně si přinesla před lety kočičku,kříženec ragdola se siamskou, že to bude Cleopatra. V 5 měsících koukám a říkám "hele, jí ta pulina nějak tmavne a něco jakoby bylo navíc " a ony teprve sestoupily kulky, tak je z něj Cleo 🤣
@amazonkajanik Jojo, my jsme takhle měli černou Laničku a když jsme se vrátili z dovolený, byl z něj Shauneček 😅. Ale tady mi to přijde celkem jasný.
@katule1990 no, raději bych ještě počkala, ale jo,koukala jsem a zdá se to opravdu na holčičku. Jenže měli jsme taky kočičku (podobný postup jako u Clea) černá,krásná, Cleo ji vzal pod křídlo, nenechal ji dojít na záchod,museli jsme ho přesunout. Ona prisata na jeho bříško,nebo k těm odstraněným kulkam 🤦a pak najednou, z pulinky pincis a pidi gulicky 🤣 tak místo té Sif (manželka Thora) je Sifilak 😂 teda dnes Maňa, našel si jinou rodinu a k nám přijde jen pro pomazlení
Myslím, že je to slečna.🙂