Nalezené kotě, potřebuji pomoct s pohlavím

3. dub 2021

Dobrý večer všem. 🙂 Mám obrovskou prosbu. Našli jsme venku kotě, vzali jsme ho k sobě a rozhodli se, že si ho necháme. Akorát nás trochu trápí jeho pohlaví. Přítel ani já se v tom moc nevyznáme a tak bych chtěla poprosit o pomoc zda to někdo tady pozná 😅 děkuji všem.

pampeliska1313
3. dub 2021

Myslím, že je to slečna.🙂

ema90
3. dub 2021

Ja uz si to teda moc nepamatuju jak jsme to meli u kocoura, ale myslim, ze i kdyz byl malickej, tak uz tam mel viditelny kulky a tohle vypada na pipku 😀

te_reza
3. dub 2021

Taky tipuju holku

mrszizy
3. dub 2021

Dvě dirky u sebe, žádný pytlík, holčička 🙂

martaskaaa
3. dub 2021

Samica jak vyšitá 😁

gracinka7
3. dub 2021

Kočička

sangina
3. dub 2021

kočička

marcicek84
3. dub 2021

Kocka

katule1990
3. dub 2021

Potvrzuji kocicku. Jen mi par vterin trvalo, nez mi doslo, ze je fotka vzhuru nohama 😂. Jste moc hodni, ze jste se kotatka ujali. Doporucuju odcervit, odblesit a v pripade dotazu FB skupiny Prvni kocici vyzivova poradna a Kocky - rady, zkusenosti s omezenym vkladanim fotek mazlicku. At vam dela micinka jen radost 😊.

luci_ela
3. dub 2021

100% kočička a určitě Moc vděčná, že jste se ji ujali ❤️

anetttie
3. dub 2021

Holka

keksik002
3. dub 2021

Je to kočičí slečna.. Ale nemohla by někomu chybět?

amazonkajanik
3. dub 2021

Teď to je holka, ale může být i kluk 😁 tchýně si přinesla před lety kočičku,kříženec ragdola se siamskou, že to bude Cleopatra. V 5 měsících koukám a říkám "hele, jí ta pulina nějak tmavne a něco jakoby bylo navíc " a ony teprve sestoupily kulky, tak je z něj Cleo 🤣

katule1990
4. dub 2021

@amazonkajanik Jojo, my jsme takhle měli černou Laničku a když jsme se vrátili z dovolený, byl z něj Shauneček 😅. Ale tady mi to přijde celkem jasný.

amazonkajanik
4. dub 2021

@katule1990 no, raději bych ještě počkala, ale jo,koukala jsem a zdá se to opravdu na holčičku. Jenže měli jsme taky kočičku (podobný postup jako u Clea) černá,krásná, Cleo ji vzal pod křídlo, nenechal ji dojít na záchod,museli jsme ho přesunout. Ona prisata na jeho bříško,nebo k těm odstraněným kulkam 🤦a pak najednou, z pulinky pincis a pidi gulicky 🤣 tak místo té Sif (manželka Thora) je Sifilak 😂 teda dnes Maňa, našel si jinou rodinu a k nám přijde jen pro pomazlení