Nákupy potravín cez internet, čo sa viac vyplatí?

myjusiatko
17. bře 2016

Chcela by som využiť niektorý z internetových obchodov na nákup potravín s dovozom domov a zaujímalo by ma, či ste niektore nerobili porovnanie, čo sa viac vyplatí?
Vyberam medzi rohlikom, itescom a kosikom. Poradite? Vyhody, nevyhody a tak? Moc dakujem. 🙂

gosa22
18. bře 2016

my využíváme Tesco online potraviny...jednak máme kartičku Tesco a načítají se bodíky a jednak občas narazím na výhodné kódy na např. slevy nad určitou útratu, doprava zdarma atd.
kosík nevím, ale o rohlíku jsem slyšela, že někdy posílá potraviny bez etiket, z neurčitého původu...což se v Tescu nestane...navíc má často plno akcí a poslední dobou zejména na dětské zboží (pleny, výživa ...) - navíc možno sem tam koupit i hračky v akci 😉
případné reklamace jsou určitě v Tescu nejjednodušší a kupujete zboží, které víte, jak v prodejně vypadá...toť má zkušenost 😉
ale nechci nijak poškozovat rohlík nebo košík...nemám s nimi přímou zkušenost

bassetlady
18. bře 2016

Na velke nakupy - prasky na prani, drogerie, napoje a trvanlive potraviny beru Tesco. Cerstve pecivo a veci co potrebuji akutne vyuzivam Rohlik, a velke plus Rohlik umi vymenit bombicky do Soda stream.

myjusiatko
autor
18. bře 2016

@gosa22
@bassetlady holky, tak to mi este urcite poradite, ako v tescu vyuzijem tie poukazky a zlavy co nam chodia na tesco karticku. Nejak som nenasla, kde sa to zadava.

gosa22
19. bře 2016

@myjusiatko tak to jediné bohužel nejde přes online Tesco...pouze přímo v obchodě 😒

pabka
19. bře 2016

ja využívám Tesco, Rohlík me hodně zklamal, Košík neznám.

bassetlady
19. bře 2016

@pabka v cem? Ja mam zatim dobry zkusenosti?

pabka
19. bře 2016

@bassetlady dělala jsem velký nákup a až když jsem ho po hodině dokončila, napsali mi, ze nemají čas na expres dodání (kvůli tomu jsem ale nákup u nich delala). Poté v nákupu bylo totálně shnile víno, ze vyteklo z krabičky. Peníze za něj mi však vrátili pouze formou kreditu na další nákup. Poslední kapka byla, ze trvanlivé šunky a parky atd dodali se spotřebou za dva za tři dny..
Menší výběr a vyšší ceny. Celkově velké zklamání.

bassetlady
19. bře 2016

@pabka aha, tak ja tam beru pecivo a nouzovky.

mariti
19. bře 2016

Brala jsem dříve v i-Tescu, poslední dobou spíše "rohlíkuju". Mě tedy rohlík vyhovuje velmi.