Nákupy na Wish

sssmisek
21. bře 2018

Dobrý den, chci se jen zeptat. Nemám zatím žádne zkušenosti s Ali, eBay,wish atd.....Chci to tedy vyzkoušet. Tak se chci zeptat fakt je realne,ze koupím třeba náušnic za 20kč plus pošta 21kc 🙂 a nekdy třeba něco jen za poštovné 40kč az z Číny? Dekuji a přejeme hezký den

mami29
21. bře 2018

realné to je, často beru věci jen za poštovné

nikolaamiminko
21. bře 2018

Nakupuji pravidelne na Aliexpresu a ano opravdu jsou tam takhle smesne ceny 🙂 jim pry to postovne nejak dotuje vlada, tak to asi neresi. Kupuju bezne veci treba za dolar vc. postovneho 🙂) a fakt to prijde 🙂

lucie01
21. bře 2018

Nakupuji jak na Wish, tak na Ali a reálné to určitě je...vždy mi vše v pořádku dorazilo 🙂

dancamich
21. bře 2018

Kupovala jsem i veci za 30 centu i veci za 40 USD/ Zatim v pohode. Dulezite je vybirat dle recenzi. Radeji si priplatim pul dolaru nebo dolar za boty/saty a dojdou v pohode. Jinak osvedcil se mi vice Ali na vsechno mozne, pak eBay na drazsi veci a Wish za me nedoporucuji. Postu maji cinsti prodejci dotovanou, proto je treba jen par korun nebo nic...

dancamich
21. bře 2018

Jo a kdyz neco nedorazi, tak na Ali otevru pred koncem ochr. doby spor a Ali mi vrati castku zpet.

stuplakova
22. bře 2018

@sssmisek Jo je to reálné, ceny jsou jak je tam uvedeno, někdy jen za poštovné, je dobré si stránky na wish projít, protože se tam věci opakují a každá má třeba jinou cenu, kupuji třeba jen za poštovné. Mám zkušenosti jen s Wish, vždy mi všechno přišlo 🙂.

dixi86
22. bře 2018

Z Wish jsem objednala jen jednou a ok, jinak pravidelně beru z Ali bez poštovného, většinou.