Nákupy. Jak to máte vy a vaše drahé polovičky?

15. dub 2021

Dneska jsme byli nakupovat a všimla jsem si nechuť chlapů k nákupům. Jak to máte vy a vaše drahé polovičky? Nakupujete rádi a vše si pečlivě vybíráte, nebo chytnete to první co vidíte a jdete dál?

barmil
15. dub 2021

Mam seznam, jdu podle něj a odcházím. Nenavidim courani a vybírání, ztrata času.

zuzaaaaa
15. dub 2021

Muj muz nenakupuje vubec, max se stavi v pekárně pro pecivo. Vic nedá 😆😆😆

autor
15. dub 2021

@barmil To já zase vybírám pečlivě i toaleťák 😄

levandule_k
15. dub 2021

Nákup jídla obstaráváme většinou odděleně, buď já, nebo on. Přijde mi ztráta času, aby on tlačil vozík a já to tam házela, nebo se na něj dívala, jak to skládá do košíku. Mně nákupy nikdy nevadily, ale teď jak musím mít respirátor, je to otravné. Oblečení nakupuje nerad, nicméně teď se těší až si něco koupí, protože už mu některé věci dochází 😂 Když potřebuje doplnit šatník, tak z 90% jdeme po pánském oblečení a já si oblečení ráda vybírám bez chlapa. Můj sice není naštvaný, ale já vidím, že ho to nebaví, sice nic neříká a trpělivě čeká, ale já jsem z toho nervózní.

autor
15. dub 2021

@zuzaaaaa Tak to zlatý můj manžel 🙂 když jedeme na nákup, tak já lítám sem a tam, všechno vybírám,a on ťapká za mnou s nákupním košem, a kolikrát ještě sám podává info jestli nevezmem to, nebo ono... A jestli se mi nelíbí tamto, nebo spíš támhleto... Naštěstí ho nákupy baví 🙂

vikinkav
15. dub 2021

Me nakupy nebavi a manzela docela ano. Ja s nim nemuzu jit ani nakupovat potraviny protoze strasne dlouho vybira. Ja mam seznam, naberu to co nejdriv a bezim. Nakup obleceni mu nevadi, ja zvladnu tak max 1 hodinu, takze jdu po jedne urcite veci a domu 😊

madbetka
15. dub 2021

Nakupuji já (jezdím jednou za 7-10 dní), manžel je doma s dětmi, nemáme nákupy jako rodinný výlet, takže stačí, když jede jeden z nás. Když je potřeba, nakoupí úplně v pohodě manžel, ale po pravdě jsou pro mě nákupy jak welness, když můžu být chvíli bez dětí 😀
Píšu si jídelníček, podle něj nákupní seznam a kupujeme víceméně stále stejné věci, takže neberu první, co vidím, ale vyzkoušené věci, které máme rádi.

lachipie
15. dub 2021

tak toaleťák já zrovna prostě nějaký vemu a jdu. Manžel je schopný u papírových kapesníků a toaleťáků stát třeba půl hodiny, všechny informace na balíčku pročíst, spočítat vrstvy 😂. Jinak nakupuji co je třeba, většinou prostě stejné věci, co máme rádi, náš syn není zrovna experimentátor v jídle takže co dojde, to dokoupím. Jdu do obchodu extra pro to, poberu to a jdu. Když jde nakoupit manžel, musím mu dát přesné instrukce co koupit. Kdybych mu řekla kup smetanu na vaření a neupřesnila značku, procenta tuku a já nevím co všechno tak mi u regálu se smetanami zavolá a bude mi do telefonu slabikovat všechny smetany, které v regálu vidí, ať si vyberu.

lachtanice86
15. dub 2021

Nenávidím nákupy a to jsem ženská

ajja87
15. dub 2021

@lachtanice86 přesně, taky to nenávidím... Svate nakupovat na internetu... Nebaví mě courat po obchodech... Manžel nakoupí kdykoli mu řeknu.. I cokoliv(nemá problém mi koupit vložky apod. 😁) ale hadry teda nesnáší, jakmile si má jít něco koupit na sebe tak je to boj...

kometkak
15. dub 2021

Hadry, boty ho nebaví. Objednám mu je já přes net, nebo vleze do obchodu a veme první co vidí. Jídlo zvládne nakoupit obstojně.. celkem se i oreientuje v cenách. Zvládne vybrat kvalitní potraviny.. protože to dělá celkem pravidelně. Samo ho to nebaví.. ale mne taky ne se courat po lidlu.. Asi nenakoupí maso u řezníka.. nebude vědět co je na co.. nevaří. Uzeniny a maso v supermarketu nekupujeme a pečivo taky vlastně ne.. chodíme do pekárny.

petrasipkova1
15. dub 2021

Nemám rada nákupy, nebaví mě to, utratím vždy hodně peněz a to mě štve 🤣😂😂jezdím na nákupy jídla sama, manžel max z práce dobehne pro to co mu napisu. Obleceni mě baví kupovat pro děti, pro sebe si nic moc nekupujeme, v obleceni jsme oba skromni.

20190418
15. dub 2021

@lachtanice86 taky to nesnáším. Kromě jídla, drogerie a papírnictví vše kupuji online. Supermarket prolitnu a naházím, co mi přijde pod ruku. Když něco zapomenu, tak jdu znovu. Na seznamy mě neužije.

jjasmina
15. dub 2021

Pokud kupuju pro sebe, znám se a jdu sama nebo s malou a v klidu si vyberu, manžel si vybírá i nakupuje sám, neříkám , že rád, ale občas je to nutnost 🙂

dominika1986
15. dub 2021

U nás už skoro rok obstarává nákupy jen manžel. Žijeme v zahraničí a dost dlouho tady byla podmínka jen 1 osoba do obchodu, nebo to bylo silně doporučováno, takže u toho zůstáváme. Napíšu mu vždy seznam, nebo píšeme společně, jde tak 1x za 10 dní (dělá velký nákup, skoro vždy 2 vozíky). Vše ostatní zboží nakupuji z více než 90 % přes internet.

nase_mimi
15. dub 2021

Mame svoje role. Ja nakupuju a manzel tlaci vozik😂😂😂

gracinka7
15. dub 2021

Jídlo u nás nakupuje manžel cestou z práce. Dostane seznam a hotovo. Nemusí nic vybírat, kupujeme pořád stejné značky.
Co se týče oblečení, to do krámu musím. Bez vyzkoušení mi nic nesedí. Ale strašně mě to nebaví.

autor
15. dub 2021

@lachipie Ale já se mu nedivím, já taky dobu vybírám toaleťák (podle počtu vrstev, vůně, případně vzoru), to samé u pytlů do koše, třeba sám manžel říká ať hlavně neberu fialový s vůní levandule 😄

autor
15. dub 2021

Tak to koukám že existují ženy co je nákupy nebaví 😮

konidana
15. dub 2021

@ajja87 me nebavi nakupovat ani na internetu. Nakupuju fakt jen nezbytne veci kdyz se ta predchozi rozpadne. Muj drahy se obcas v nakupakach vyziva... zejmena obchody se zradlem a se zbranema😅

jane46
15. dub 2021

Vse online... Do obchodu dikybohu nemusime 😅
Takze mame oba klid.

konidana
15. dub 2021

Obcas teda vlezu sama nekam do mensiho kramu a koukam. Takovy 10 minut relax dvakrat za rok😅

annynka94
16. dub 2021

Chodím sama, velký nákup mi trvá cca 45 minut čistého času v obchodě. Něco zkoumám, něco ne. Manžel hlídá doma dítě 🙂

hezz17
16. dub 2021

No jestli je tohle znamka zlateho manzela, tak to me podržte. My to nesnasime oba. Mame jine spolecne zajmy. Treba vylet po naucne stezce a ne vylet do kramu 🤦🏻‍♀️

cilkat
16. dub 2021

Máme dvě malé děti. Manžel chodí z práce v šest a o víkendu mám fakt jinou představu o trávení času, než jít do nákupáku, takže nakupujeme převážně online. A tam buď už mám vyzkoušené věci (třeba potraviny jedu dost mechanicky), nebo vybírám obvykle několik dní a srovnávám... Ale pokud musím do obchodu, jsou tak dva-tři krámy maximum a pokud danou věc neseženu do té dob, tak ji nepotřebuju. Manžel to má víceméně stejně. Vlastně nikdy jsme nechodili na nákupy se vzájemně doprovodit. Pokud jdeme do obchodu spolu, je to třeba proto, že oba potřebujeme nové boty.

jinajanna
16. dub 2021

Já už na nákupy nechodím. Napíšu seznam a manžel vybere a donese. Nakupuje líp než já. Oblečení a ostatní věci jako elektroniku atd už jen online. Jediný obchod, kam chodím, je drogerka, a to o víkendu a bez dětí.

zuzineckah
16. dub 2021

můj muž nesnáší nakupování, takže ten leze do obchodu jen v největší nouzi 😀 Já to taky nesnáším, ale Rohlík to jistí 👍 Mě teda na manželovi víc bere to, že mi v úterý zavolá a zeptá se "co děláš ve čtvrtek? Nic, proč? Tak si zabal, v pět nám to letí do Lisabonu, babička je na cestě"😀 ❤

keksik002
16. dub 2021

Nesnáším nakupování a hrabání se v hadrech vybírání z tisice stejnych sušenek a hledání těch top. Takže já stávám před obchodem a úplně nejlíp když jede rovnou sám. Když si jednou za čas musím koupit něco na sebe, je to utrpení a jedu radši sama, chlap je schopný tam strávit hodiny 🤷‍♀️

nazka
16. dub 2021

Můj manžel chytá nerva, když má jít nakoupit. Raději jdu sama a v klidu výběru. On chodí max ráno pro pečivo. Jednou za čas ho výšku třeba do Lidlu (má to vedle práce) a to je kyselej, že hrůza. Jeho táta to samé. Ale můj táta nakupovat chodí, sice nerad, ale jde a v klidu.

cherie24
16. dub 2021

Partner nakoupí, i když teda dost často donese jen část seznamu se slovy tohle neměli - v překladu znamená nenašel jsem to nebo jsem zapomněl. 😀 Co se týče jiných nákupu, radši mi dá peníze a řekne kup si co chceš a já jdu na kolo. Je fakt, že u toho většinou být nemusí. S oblečením stejně lépe pořadí žena a já si ráda udělám věci podle sebe a zbytečně za sebou vláčet nervózního chlapa. Tvrdí, že má hlavu zaplněnou jinými věcmi a na nákupy už nemá/nechce mít kapacitu. Ti chlapi, co rádi obletují nakupující ženu jsou asi jen ve filmu ne? 😄