ahoj holky, nakupujete na fashion days? co je dobrý a čemu se vyvarovat? dnes jsem si něco poprvé objednala, tak jsem zvědavá, ale znám lidi, co tam nakupují téměř denně 😅 nicméně by mě zajímaly vaše zkušenosti co je originál a co ne?
ahojky, já tam nakupuju už víc jak rok, celkem trvá teda než zboží doručí (cca měsíc), ne vždy jsem byla spokojená, ale vždy bez problémů vrátí peníze. Ovšem musím podotknout že i na zjevné padělky jsem narazila...je třeba si taky vychytat velikosti, třeba boty Ed hardy kupuju vždy o číslo větší...
@1luciferka1 Fakt? Já jim vždycky bezmezně věřím 🙂 A botky taky musím větší, Ed Hardy a CK mě v mé velikosti dost tlačí.
Já tam také párkrát nakoupila. Byla jsem spokojená. Akorát jednou jsem čekala na osušku Disney snad 2 měsíce, to byla doba.. 😒
@lrg já třeaba trika Pepe jeans měla jednoznaně šmejdy, pepeko je typické celkem pevnou neprůhlednou látkou a přes tuhle bylo teda vidět 😝 ale rifle mi seděly skvěle 😀
no holky já si teď objednala spodní prádlo od Celvina Kleina, tak jsem zvědavá. Třeba sousedka si objednala kabát z Benettonu a já si ho koupila v krámu a ten můj je prostě v detailech úplně jiný než ten její, takže to není originál....
Nakupovala jsem tam dřív hodně často a krom toho, že to trvá dlouho, než ti zboží dodají, vždycky všechno v pohodě. O originalitu jsem se vůbec nebála, není to aukro 🙂