Nazdar kocky, vo vyhladavaci som nasla len ebay, nie toto, ak sorry ak to tu uz niekedy bolo... Co si musim vybavit, aby som mohla nakupovat napr. kozmetiku z GB? Musim mat nejaku speci kreditku? Kolko to stoji, u koho si to mam vybavit?? Nakupujete tak niektore? Diki moc za kazde info!!!
jo, nakupuji kosmetiku přez weby - UK a USA -stačí k tomu jen embosová platební karta nebo paypal 😉
ja som si takto nedavno lupila cez net vonavku za velmi fajn cenu...staci visa karta
nazdar baby, no super,
slonik presne o to mi ide- aby mi potom nevysosovali konto-sice ja tam toho i tak vela nemam 😝 😀 🙄 super vychytavka, ro s 2 uctami;)
a co je to paypal, ako vybavit tu visa kartu? nemam to nahodou automaticky, musi sa to vybavit zvlast??
kitta ved prave nasi obchodnici maju pekne tucne profity
Ahoj,
nemate niekto skusenosti s objednavanim oblecenia pre miminko z GB, popr. USA? Neviem najst internetovy obchod, ktory dorucuje do Ceskej republiky. Jedine, co poznam je Viktorka a tam pre mimco nic nezozeniem ☹
Aniska, mrkni na tu svou kartu, co máš v peněžence, buď je to Visa nebo MasterCard 😉 Ale třeba MasterCard, kterou mám u svého normálního účtu je pro platby na netu standardně zablokovaná, kdybych s ní chtěla platit, musím volat do banky.
Enaviki, já nakupuju tady : http://www.welovefrugi.com/
Je to oblečení z biobavlny, střihově vhodné na látkové plenky, fakt kvalitni. Vždycky čekám na výprodej 😉
slonikm pozerala som ten welovefrugi, je to uzzzasne! tiez pouzivame latkovky, toz som unesena ze ten strih to zohladnuje.. nemas dalsie tipy?
Anisko, bodyčko za 70 Kč z biobavlny na látkovky, to mě taky nadchlo 😀 Takže Anežce už jinde takovéto nobl repre oblečení už jinde nekupuju 😉
Jiné tipy - manžel si kupuju košile a kravaty, teď měli akci ke 4 košilím 4 kravaty zdarma, ale nemůžu si vzpomenout kde, jestli chceš, večer se ti zeptám.
Pro sebe jsem zatím žádný nákup nedělala, čekám, až přiberu na nějakou normální velikost 😀
aniska, paypal je v podstatě nejbezpečnější placení na netu, protože neustále někam do netových obchodů zadávat svoje údaje z platební karty moc bezpečné není. Stejně tak na e-bay se platí snad jedině přez paypal-ještě jsem tam nenarazila na jiný druh platby než přez toto.
Já dostala embosovanou kartu ke svému účtu automaticky, myslím, že je to v dnešní době běžné, že i k běžnému účtu dostaneš kartu, s kterou můžeš platit v zahraničí popř. na netu.
z UK, jelikož to nejde přez celníky mám cokoliv doma do týdne, z USA to chvilku trvá, chce to taky hlídat, aby člověk neplatil clo a dph a z USA je to většinou u mě do 14dnů. Z Jahody (to je Asie -prodávají kosmetiku a parfémy) mám zboží doma během pár dnů někdy i za méně než týden. A jako jedni z mála umožňují vrácení cla.
Slonikm dakujem 🙂 Hned pokukam a dam potom vediet. 🙂
skúste ešte poradiť nejaké e-shopy z UK alebo USA 😉
www.kidsroom.de kocarky a spol. dodano rychlosti blesku 🙂
ebay je super, musis mat zaregistrovanu credit card.... 😉
ajoje ja vam tiez poradim moja znama zijuca v usa si tak privyraba ze si baby k nej objednavaju veci ktore si nakupia cez pc napriklad abercrombie, hollister, gap, atd vsetko si to oni kupia cez net a poslu si to k nej domov a ona strhne cenovky je tam VELKE PLUS ze naplatite clo NAKUPUJETE v takej cene v akej su veci a platite si POSTOVNE a za kazdy odoslany balik si uctuje 50-100$ zalezi od baliku
ja odporúčam čo sa týka oblečenia Asos a kozmetiku z feelunique.com
Oboje majú poštovné zdarma a dodanie do 6tich dní 🙂
ahoj, odporucam pozriet si zoznam najlepsich a najzaujimavejsich zahranicnych eshopov, najdes ho napriklad tu http://www.fashionstore.sk/zahranicne-interneto... 🙂
baby neviete ako sa vola stranka kde sa nakupuju veci po balikoch ? ze musit napriklad zobrat body kazda velkost alebo farba...dakujem s kamoskami chceme objednat
Aniska, já nakupuju oblečení na látkovky na Anežku z GB, pro ten účel jsem si založila extra konto v M-bank, kde mám jen minimální zůstatek a převádím si tam peníze když potřebuju něco platit, tak aby mi to stačilo. Tudíž i kdyby někdo zneužil tu mou kreditku, kterou mám k tomuto účtu, tak přijdu max. o to, co tam mám. Ale zatím se mi nic takového nestalo, většinou mě to přesměruje na zabezpečené stránky a obchodník stejně nevidí detaily o té mé kartě, ty dostává jenom banka. Vedení účtu je u M-banky zdarma, vydání kreditky taky, přišlo mi to jako nejpohodlnější řešení.