Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Z více důvodů jsem se přihlásila na brigádu coby picker - Vánoce jsou pro mě už několik let bolestivé, proto jsem chtěla zaměstnat hlavu.... Můžete mi někdo, prosím, poradit? Jak se rychle pohybovat s nákupním vozíkem? Demotivuje mne to, že chodím rychle, ale i tak mám podprůměrné výsledky. Obsahem té práce je, že máte nákupní vozík, v ruce čtečku a chodíte po halách, kde ze čtečky čtete, co máte dávat do nákupního vozíku a odpípnete to. Mám nachozeno poměrně dost, 40 kilometrů za den jen to pískne. Ale něco dělám špatně. Rozhodně nechodím noha nohu mine. Poradil by někdo, prosím, jak tohle vychytat? Za každou radu budu ráda.
@berenika39 Ano, smyslem je, že se chodí. Mám v telefonu krokoměr a ten mi to ukázal.
Nějak to moc nechápu: ty jsi v nějakém skladu a ze čtečky kompletuješ objednávky zboží?
Asi bych si nejdřív přečetla celý seznam a zboží sereadila tak, abych nelitala tam a zpět ale šla podle regálu. Když jdu nakupovat, tak taky jako první nebez pro péči o na druhém konci, ale naberu zeleninu hned u v chodu 🤔
@kafr Takhle to nefunguje. Na čtečce vidíš jedno zboží, když ho máš v nákupním vozíku, tedy když ho odklikneš (čárový kód na zboží), pak teprve se ti ukáže další. Nevidíš komplet věci, stejně jako se ve čtečce nemůžeš vracet zpět. Mně jde o to, jak se rychle s vozíkem pohybovat.
@holmesova tak teď už mě jen napadá mít dobré boty s protiskluzovou podrážkou a ve vozíku ty věci skládat od sebe - jako nejdřív zaplnit ve vozíku prostor nejblíž k sobě a ne na druhé straně. Kvůli těžišti, líp se s ním bude manévrovat 🤔
Jinak fakt nevím 🤭 co spolupracovníci? Ti by nějaké finty neměli?
@holmesova 40km za den? Určitě?