Ahoj dříve jsem myslela snad každou minutu na sex, furt jsem měla chut, byla jsem extrémně nadržená, ted mám přítele skoro dva roky, no ze začátku jsme měly furt sex, ale brala jsem antikoncepci a ta začla mít negativní učinek na libido, tak jsem ji přestala brát, a pak to bylo zas dobré, ale ted je to snad ještě horší než s těma práškama, prostě se mi to vubec nechce dělat, prostě jako kdybych měla blok k tomu, také mi přítel naslibuje co by semnou dělal a pak nic, že by to bylo i ním? Jemu to udělám, sex jsme měly asi před týdnem, jestli to muže být i tím že jsme se stěhovaly? Že se musím nejdřív aklimatizovat?
A to nemáte cht na sex nebo na toho vašeho přítele...Já neberu od jisté doby antikoncepci, protože mi z ní bylo všechno, jenom né dobře. No a taky jsem plánovala dítě :D. Minulý měsíc se mi zpozdila menstruace a já se lekla, že jsem zase v tom. Což by mi nevadilo, kdybych nedělala zrovna školu. Ale měla jsem asi měsíc blok, než jsem si řekla že co se má stát, stane se.(Tím jsem chtěla říct, jestli se třeba podvědomě nebojíte těhotenství),. Nebo jste třeba vystřízlivěla ze zamilovanosti, prý to pak už není žádná sláva. A co se týče těch jeho slibů....no to by mě asi fakt hodně naštvalo 😖
@sylva11 nemám chut, prostě se mi do toho nechce, celé dny jsem i taková podrážděná, ještě aby ne když mě furt jen okřikuje, například ten den co jsme se stěhovaly jsem byla ještě nemocná nějaká angína, a mě se zrovna při nošení krabic udělalo zle že jsem se sotvna na nohou držela, on se ani nezeptal co mi je (přitom jsem mu předtím řekla že mi není dobře) a hned něco v tom smyslu to děláš schválně, a pak jsem si šla lehnout sám mě to pak řekl zas přišel a že jdem něco dělat, a jako mě nebylo dobře a zas zpustil že se na mě pčíště muže vysrat, už takový pěkný začatek do nového, a když na nikoho jiného to nemuže svádět tak za vše mužu já, i teda jeho chování mě začíná v celku ochlazovat.
A počkej až přijde dítě, to teprve bude fičák 😀
Ba ne, samozřejmě stres ze stěhování taky může hrát roli 😉
Nenuť se, však ono to zase přijde 😉