Ahoj ženy! Nenajde se tu nějaká maminka z Prahy která by rada zašla ven na procházku apod. Je mi 23let (ano jsem mladá maminka a proto hledám maminku kamarádku) mám skoro už 2letou holčičku a jsme z Prahy 10. Na lokalitě ale nezáleží radi někam dojedeme. Děkujeme a budeme doufat, že se někdo ozve ;)
Super. Tak až se udělá hezčí počasí tak co jít na procházku? 🙂
Moc ráda 🙂
Já se klidně přidám, mám půlroční Amálku a jsme přistěhovalci z Havířova, bydlíme na Praze 6 🙂...a je mi 27 🙂
No prima tak až konečně odejde tohle aprilove počasí tak bychom se mohli domluvit 🙂
Ahoj holky, aprílové počasí za námi, co se někdy sejít?
No podle mě jsou furt mega vedra a my razíme ven vždycky navečer ☹
Ale mám klíče od Střešovického hřiště, dá se tam sedět pod stromy a dítka třeba na dece kdyby jste chtěli 🙂, taky tam mám malý bazének. Ale to by chtělo čekat fakt až do tří hodin min. jinak je to peklo.
Ahoj holky! Nepsala jsem jelikož jsou fakt vedra a taky většinou chodime ven buď ráno nebo až na večer...musela bych se podívat jak daleko mám ty Střešovice.. 🙂
@nikypiky92 Tak koukni, já též nevím, v Praze jsem nováčkem 🙂... i já klidně kdyžtak někam dojedu, pokud nebudou tropy jak poslední týdny 😖
Ahoj, pokud nemáte plný stav, tak bych se ráda přidala na procházku 🙂 Jsem z Proseka a mám dvouletou holčičku. V Praze nejsem sice nováček, ale kamarádky mám většinou bezdětné nebo daleko.
@janicen Jasně, přidej se 🙂
My se také hlásíme , jsme z Prahy 14, mám 4 leté a 2 letá dítka, obě holčičky 🙂
Tak co holky kdy se sejdeme?, příští týden už má být celkem dobře 🙂
Navrhuji úterý nebo čtvrtek odpoledne, co vy na to?
ahoj, jsem z černého mostu, mám 3,5 letou holčičku, je tu nějaká mamča ??
Holky v úterý klidně. A uděláme si dostaveníčko na střešovickém hřišti jak jsem zmiňovala? Je tam i dětské hřiště pro větší děti, máme deku pro menší miminka...budeme mít soukromí. Nebo mi navrhněte a já klidně někam s malou i dojedu 🙂
Holky já v úterý asi nemůžu, odpoledne jdu na výstavu
@pajuska87 Tak čtvrtek jak navrhovala @janicen, ale kde a kdy? 😀 ...holky, já jsem furt doma, mě je to jedno...přizpůsobím se.
@janicen
@nikypiky92
@lucak3000
Holky co říkáte na čtvrtek? 🙂
Zítra se ozvu, dobrou holky
My máme sice ve čtvrtek ráno cca do 11h cvičení ale odpo bychom mohli stihnout někam přijet. 🙂
@mydvaapes1 nevím kde přesně tam je v Střešovicích hřiště ale koukala jsem, že to mám od nás z Pitkovic na hodinu jízdy do Vozovny. :/
@nikypiky92 Aha, tak to je dálka, na pytel ☹....tak třeba procházku někde na půli cesty...
Tak holky v to úterý bychom mohly dopoledne na 15 mám tu výstavu a ve čtvrtek budeme asi mimo,ale uvidíme jak to dopadne
A jak máte čas ve středu odpoledne? Jít bychom mohly třeba do stromovky, pokud to nemáte taky na hodinu cesty.
@janicen A kde je prosím stromovka? Někde v centru?
@mydvaapes1 V Holešovicích. Zastávka Výstaviště Holešovice.
@janicen Super, máme to 20min. cesty 🙂
Ahoj, je mi 24, mám 2měsíční holčičku a jsme z Prahy řepy