Ahoj holky, původní diskuze na toto téma byla smazána, protože byla společná pro cz a sk stránky. Pokud jste tu některá co se snažíte o mimčo po 40letech, přidejte k nám a podělte se zkušenostmi 🙂 Jste tu některá?
@maraida tak to ti držím palce 😉 ať máš na testu II. Ke komu chodíš, já k doktorovi Kozumplíkovi. Měla jsem taky minimálku a při prvním ivf jsem dokonce byla těhotná, ale v 6týdnu jsem měla zamlký těhu ☹ Já už se snažím druhým rokem ale zatím se to nepovedlo, je mi 43let, ale nechci to zatím vzdát 😉
@milu71 děkuju 🙂
Já chodím ke Štelclovi.Toto je moje 4.IVF a 5.transfer,jednou jsem měla i KET.Z 1.IVF mám 2letou dcerku.Loni po 3.IVF jsem byla těhotná taky,ale bohužel jsem musela v 10tt na revizi,mimču přestalo bít srdíčko.Toto je asi můj poslední pokus,manžel do toho už jít nechce a nevím jestli bych ho případně ještě ukecala... 😒 Vlastně se mu moc nechtělo už ani do 3. a tohoto pokusu.
Snad se ti ještě zadaří,i když po 35 letech šance prudce klesají a Štelcl mi i řekl,že IVF max. do 43,pak že už moc nemá smysl.Ale výjimky potvrzují pravidlo 🙂
chodím do Reprofitu, jsem moc spokojená, jen posledně jsem odcházela zdrblá, protože mi pan doktor vysvětloval, že po 35 dochází rapidně ke snížení plodnosti, ale nemám se i tak bát, určitě se to podaří. Já vždy otěhotněla přirozeně a celkem rychle, ale za poslední rok 2 potraty a teď se nám nějak nechce zadařit.
@milu71
určitě to nevzdávej, v sousedství je paní, která má 48 a čeká dvojčátka 🙂
@maraida držím pěsti, ať bojovníček zabojuje.
@nessik děkuju 🙂
Takže taky Reprofit 😵 ke komu tam chodíš?
A neboj,mě se zadařilo v 38 i 40 letech.
A upřímně,paní,která čeká dítě ve 48 letech mi už přijde hodně přes čáru 😖 To má přirozeně nebo po IVF?
Já si to dovedu představit tak do těch 43,pak bych se na to už vybodla.Ale to je jen můj pocit.
já to zkusím ještě jednou a pokud to nevyjde, tak se s tím budu muset smířit. Blbý na tom je, že já ještě žádné dítě nemám a můj nynější manžel taky ne ☹
@maraida chodím k dr. Machačovi, je bezva. Ta paní to má přes IVF. Je fakt, že si to nedovedu představit a v tomhle věku už bych ani nechtěla, ale nechci soudit, kdoví, co má za sebou. Děkuju za podporu, taky doufám, že nejsem zase až taková vykopávka, aby se ještě nepodařilo. Jen to pak ještě dotáhnout do konce a mít zdravé miminko.
Mužů k vám?je mi 37,děti nemám,letos dvě zamlkla tehu😒
já měla v loni ZT v 6týdnu ☹
Ahoj,ja měla ted před 3mi týdny v 8. Holky nevim nevim s tím necekanim mate určitě pravdu,ale jít na md z pracaku? Přítel ma lehce podprůměrnými plat.drzim sestinedeli,hledám práci,ale rozjednane nemám nic,tak za tři týdny se budu muset rozhodnout,jestli se mám chránit, vázne nevim.
Ahoj holky,tak co?jste tady?snažilky?
Taky bych se ráda přidala. 🙂
Plaga jedna o maturitach, zapisy do skol nejspus bez deti.
@milu71 My se nesnažili..A v 41 letech se narodil synček..Dnes je mu 11let..
Opravdu tu nejste žádná? Nikdo se nesnaží o mimi po 40? Já tedy to zkouším...po 2neúspěšných ivf jdu v září do dalšího. O prázninách si dám pauzu a pak hurá do Reprofitu 🙂 jednou to vyjít musí!