Hezký večer, prosím o vaši radu a názor.
V sobotu máme jít s dcerkou (8 měsíců) na svatbu mé úžasné kamarádce, budou to mít krásné. Je to taková neobvyklá svatba, bude tam i Bohuš Matuš,Brožová, atd. -!Jsou to přátelé, takže se těším až je uvidím..ALE.. má být brutální horko.
Dnes mělo být 26 a bylo 32 a v sobotu má být 33, což určitě bude více. Už tak malá v tom vedru moc nespí a řve pokud není na ruce, protože jí je teplo. Chci abychom si to užily, ale nevím prostě zda jí tam mám brát v tomhle tropu. V zámku je chladno, ale taky tak furt nebudeme sedět.
Co myslíte? Děkuji
@lv na obřad nejedeme, je z rána.. to my nestíháme. Tudíž my pojedeme až odpoledne na tu 15 hod.. což bude největší horko.
Odvoz máme, zase nechci rict za hodinu ať mě hodí domů, zda mi rozumíte. 😕 ale za zkoušku nic nedám.. třeba to ty 2 hodinky krásně vydrží a pak pojedeme dom.. ale bude to mazec to teplo 😕
Ahoj, my jdeme na svatbu v pátek, bereme sebou babičku, aby malého pohlídala v kočárku během obřadu a oběda (kdyby byl problém, zavolá a přibehnu). A pak odpoledne až bude volný program, tak tam bude s námi.
tak ve tři hodiny už nebude největší horko a přece když je horko tak se nezavřeš s dítětem doma.než jít na svatbu jen na dvě hodinky ,tak bych dcerku vzala sebou
@pipi_puncocha super. Děkuji moc.
@bara88 To je fakt.. jsem si rikala, když bude horko, ze se muze cakat v bazenku než aby byla sparena a protivna.. asi já jenom hledám výmluvy.. nakonec si to třeba náramně užije.. my od porodu jsme nikde takhle nebyly, tak asi mám i strach.. kojim a je strašně urvana.. tak se asi i bojim, co vyvede…
Před pár lety jsme byli na svatbě 7. 7., vedro pekelný. Děti 2,5 roku a 10m to zvládly skvěle, od rána do noci 🙂. Prostě jeďte a nechte to osudu 😉
Jo, rozumím, to je blby, ze musite mit odvoz, ne sami odjet a nevazat cestu na nikoho. S nima moc planovat nejde 🤣
@lv no, já se bojim. Mala strašně řve v autě a já jsem nervak, netroufnu si s ni jet… musim ji nějak zabavit a to bych nezvládla, ještě řídit a jet podle navigace, to by bylo něco na mě 🤣
My měli svatbu taky v takovém parnu, naši kamarádi tam měli holčičku 15 měsíců a zvládla to v pohodě od 13-18 hodin. Měli jsme dokonce i miminko 2 měsíce asi na 2 hodiny.
@petulkadodo děkuji moc.. 😊
my byli před pár lety s tehdy 9 denní dcerkou v srpnu, taky vedro🙂 Byli jsme tam od dvou asi do sedmi večer, a to jsme s vděkem odmítli přespání jen proto, že jsme neměli vybavení (netušili jsme, že to bude tak skvělé a primární nabídku přespání jsme odmítli) 🙂 Malá byla úplně v klidu, spinkala, pila, papala, jen plína a lehký tričko, pořád ve stínku. Chvilku na dece. Bylo to opravdu skvělé, žádný problém, ovšem bylo to venku, v krásné přírodě, takže procházka a prostor úžasný👍
Jestli tam nejdéle na obřad, ale až později, co prostě nejet na třetí, ale na čtvrtou nebo pátou hodinu?
V tomto věku už s námi všichni naši 3, postupně absolvovali i cestování na jihu u moře 🙂
Jasně že to jde. Chce to přizpůsobit se miminku, ale bude to v pohodě, určitě ;)
Byla jsem se stejne starym synem a taky bylo hodne horko. S manzelem jsme se vystridali s vozenim kocarku 🙂
Nečetla jsem komentáře. Ale my jsme byli se synem , kterému bylo teda 10 měsíců. Na obřad jsme jeli sami, protože se prejizdelo z obřadu na hostinu cca 50 km v létě ve vedru , takže hlídali naší. Odpolko jsem si ho vyzvedla a jeli jsme na hostinu. Sebou jsem mela par hraček, malý nafukovací bazének. Krásně si tam vyhrál a místo dvou hodin jsme tam vydrželi 4 hodiny. Za dva měsíce jsme byli na další svatbě.
My jdeme na 2 svatby - za 14 dní a za měsíc, dceři bude rok a chci ji vzít s sebou. Kamarádka mi řekla, že jsem blázen, že si to neužijeme a malá bude brečet, protože tam bude hluk a nebude nikoho znát, každý ji bude chtít chovat atd. Vůbec mě ale nenapadlo, že bych ji nevzala. Prostě pojede s námi. Vyrazíme po obědě, obřad je venku ve 14 hodin, pak se přesuneme do kulturáku a nějak to bude. Bude mít kočár, případně ji vyndám ven a bude si lézt (ještě nechodí). Koupeme v 18 hodin, to zachováme a až usne, tak povoláme babičku na hlídání a vrátíme se zpátky.
Na obřad bych vzala nekoho na vozeni kocaru venku, mimo, aby pripadne nerusila. Pak klidně, na hodinku, vic, podle rozpolozeni miminka vych prostě odjela