... když už ležíte v posteli, pod peřinou, zhasnuto, oči zavřné... =)
@treasurka covece ted zrovna premyslim nad cim normalne premyslim🤣🤣🤣Ale vim,ze jsem myslela na zitrejsiho kadernika...🤣🤣🤣
Na nic, lehnu a spím 🙂
Já ani nevím, povídám si s "Igorem", pak koukám do blba a pak nadávám, že se mi nechce spát. Důležité myšlenky se mi bohužel vkrádají až do snů. Takže v nich lovím dítě ze školy nebo ji honím do školy, atp 🙂 Nevím jestli je to výhoda nebo nevýhoda.
Soustredim se na to, za co jsem vdecna, pripadne se snazim udrzet si hlavu prazdnou a nevenovat pozornost myslenkam.
Na nic. Pokud chce člověk usnout co nejrychleji, na nic by myslet neměl nebo bude mít oči jak žárovky ještě dvě hodiny.
Na meho syna v nebi, ze je mu tam urcite dobre a nic ho neboli...pak si pobrecim a vetsinou usnu. A na malickeho, ktery je jeste v brisku...a nekdy i na vsedni veci, ktere se ten den staly. Nejlepsi jsou dny, kdy lehnu a usnu hned...
Kdyz mam chvilku a zrovna neni co k reseni a muzu falt vypnout, cooz je malokdy, tak si predstavuju ze jsem vyjrala moc penez a predelavam.bydleni ;D
@nazka Už jsem včera usnula =) Mně právě dost často běží hlavou všelijaké hrůzy, zrovna poslední dny jsem přemýšlena nad tím útýraným chlapečkem z Loun, jak o tom spousta lidí věděla a nikdo nic neudělal a tak... Vypnout neumím, závidím manžlovi, ten spí, jště než se mu hlava dotkne polštáře =)
Co proběhlo ten den, co mě čeká, nejčastěji ale sním - kam pojedu na dovolenou a tak :D
Já myslím na to, co jsme zase s dcerou prožili. Před očima mi roste, měla už tři roky. Občas si ještě vzpomenu na ženu, která už není mezi námi.
Lehnout a usnout neumím, nejčastěji asi myslím na ty, co už nejsou mezi námi nebo jsou hodně daleko.
@treasurka na spoustu věcí ze dne a co mě čeká, trápí, ne moc pozitivně asi... a to není dobře. Když se mi nedaří usnout, prodýchám se a uklidním dech. pak je to lepší. a Ty?