Může to mít pokračovaní?

terez1919
1. srp 2024

Ahoj. Pár týdnů se vídám a jedním mužem. Zkraje řekl, že hledá vztah nebo kamarádství, podle toho koho potká.
Vídáme se, došlo i na sex, jezdíme po výletech, povídáme si, je mi s ním fajn. Nedávno řekl, že vztah nechce, má mě rád , ale není zamilovaný. Myslíte si, že se to může změnit? Tráví se mnou x hodin mimo postel,...zmiňuje i svou bývalou, byly spolu jen pár měsíců. Řekl, že ho dostalo, že od dostal kopačky, že se mu to nestává. Prý měl vždy vztah na asi půl roku, nebyl úplně zamilovaný.
Řekla jsme, že nemůžu být kamarádka .s výhodami a že už spolu nemůžeme mít intimnosti. Problém je ale v tom, že mě přitahuje a i když jsem se zařekla, nakonec došlo na mazlení a "ukecal" mě až k sexu. Je to hrozné, nemohla jsem odolat, i když jsem chtěla a vím, že spolu nechodíme. Vždy mě to pak trápí a cítím se špatně. Asi o mně těžko bude mít dobré mínění...může z toho něco vážného být? Mám se s ním přesta vídat? Nechci se trápit, doufala jsem v neco víc.

anniej
1. srp 2024

Změnit se může vždy všechno, cokoliv. Zažila jsem, taky zprvu měl ramena, že žádné city, jen jsme se vídali, já se zamilovávala. Ale netlačila jsem, něco jsme si řekli a byl to můj problém. Nic mi neslíbil. Trpěla jsem jak pes. No, dneska jsme manželé a máme rodinu, druhé dítě na cestě 😅 Sama asi musíš vědět, jak to cítíš. Já sama vim, jak je tahle situace těžká, někdo tě nesmírně přitahuje a nedokážeš se odpoutat, ale zároveň se trápíš. My Ti můžeme asi poradit jen to, abys konala tak, jak Ty uznáš za vhodné. Do vašeho vztahu vidíš víc Ty. Časem to stejně poznáš a budeš vědět, jaké kroky postupem času budeš podnikat na základě toho, jak se to mezi vámi vyvíjí.

marketa1218
1. srp 2024

@terez1919 Těžko soudit, raději bych s tím ale moc nepočítala ať nejsi zbytečně smutná. Je pravda, že můžeš být takový ten převozník, až se zamiluje a někoho potká, tebe už chtít nebude. Ale do toho nikdo nevidí, dej prostě na svoje pocity a dělej, co je ti příjemné. Já jsem to také zažila, mladá, blbá. Zamilovaná, mazal mi med kolem pusy akorát. Bolelo to tenkrát hodně, ale nedalo mi to. Až jsem se opravdu hodně spálila, když jsem poznala jeho přítelkyni. 🙈 Bylo mi 17 no, co dodat... Uvidíš, jak to bude mezi dál 🙂.

jarla
1. srp 2024

Nemyslím si, hledej jinde

l_
1. srp 2024

Taky znam.. nemuze mi nic nabidnout, plnohodnotny vztah uz nechce, uz neveri, jen sex a prateltsvi...dlouho jsem se trapila, uz jsem to chtela vzdat, nezvladala.jsem to.. a ted? Jsme spolu dva roky a je to porad skvele ☺️

veru181
1. srp 2024

Rozhodla bych se podle toho, jak moc jsi do toho zainteresovaná. Pokud by tě to bez posunu trápilo, vykašlala bych se na to. Pokud ti nevadí ani tahle situace do doby, než jeden z vás najde někoho “vhodnějšího”, zůstala bych, ale moc velké naděje si nedělala.

irmamala
2. srp 2024

Znam vztahy, kdy nikoho lepsiho nepotkali, tak spolu zustali. Ale jestli to je zrovna happy end, to tezko soudit. Za me ma kazdy vztah zacit zamilovanosti, vasni, posedlosti tim druhym, proste laskou.

budouci_maminka
2. srp 2024

@irmamala ta se muze vyvinout i z toho ze ten druhy vedle tebe trpelive ceka..

Za sebe spis vidim nejuspesnejsi spokojene vztahy (15let plus a porad se maji radi), kdyz ten chlap byl od zacatku vic zamilovany nez zena..
Takze zakladatelko dopadnout to muze jakkoliv, pokud nemas kristalovou kouli takze tezko hadat