Muž ve znamení býka. Co si myslet?

suetpag
12. říj 2024

Ahoj holky..asi pred 8 dny jsem se seznamila s muzem -BYK. ( ja vaha )
Jenze jsme od sebe 4 hodiny cesty. On rika ze s tim nema zadny problem....
Ale jako pisi si s hodne kluky ale jak se chova on to jsem jeste nezazila.
Chladny,na vse ma cas a nesmim ho nutit 😂
Vse chapu... ale naznacuje me,ze by mel i zajem o me ale pak napise,ze mam klidne chodit na kavu s jinyma,ze nechce at mi utece jina prilezitost 🙂))))
Vcera se me ptal zdali bych chtela aby nam to vyslo.... tak jsem mu uprimne napsala,ze to co citim k nemu citim malokdy ☹ a ze kdyz budu mit zajem o jednoho klula,tak si nepotrebuji psat s dalsima.
Jenze on me prijde ze tohle chtel slyset a ma me v hrsti....
A priznal se ze si pise s vice holkama ale jen zamnou planuje dojet...
Nevim co si o tom myslel a hlavne jak se chovat???
Nikdy jsem se neptala chlapa at zamnou dojede! Vzdy to bylo ze strany chlapa.. a tady u tohohle uz jsem se ptala asi 4 x 😃😃
Nejsem ten typ co bude dolezat za chlapem a on bude mit zadni vratka u 10 holek...
A pak mi jeste napsal,ze nechce abych se k nemu nejak vazala.
A jeste tohle napsal... Ze nechci zazivat vyuzivani toho, ze mam oci jen pro jednou. A pak ten druhy bere vse automaticky.

Ale uz se me ptal zda me tu neco drzi ze bych se kdyby to mezi nami vyslo prestehovala 😄tak si myslim ze tohle by se neptal jen tak,ne,?
Tak prosim co si myslet???? ( zname se 10 dni a jen pres messenger ) 🙂 ale jiskru tam citim

exbordelar
12. říj 2024

Vzhledem k tomu, ze se ptas na materskem foru, a to zkusenych zen oslehanych zivotem, tak si myslim, ze ti na prvni dobrou tady kazda reke: vykasli se na nej 😀
Vis co, nejlepe je se videt tvari v tvar, a pak se uvidi. Pres psani poznas jen malou cast osobnosti.
Takze pokud mate oba o sebe zajem, doporucuji se sejit (na nejakem bezpecnem miste).

alubif
12. říj 2024

🤦

michaela666
12. říj 2024

Muž ve znamení býka? Já měla na Mokrém vysvědčení ( z plavání ve školce) delfína. A? 😀 Je jedno v jakém znamení se narodil protože za mě tohle vůbec neurčuje charakter a osobnost člověka.
Z vlastní zkušenosti tohle nemá cenu, protože to beztak píše každé, ale dokud se neuvidíte osobně tak vaříš z vody.

1pomnenka
12. říj 2024

Cítíš jiskru? Jen z toho, co ti napíše? Kolik ti je, 16? Prober se, nestojí o tvé nastěhování, jsou to jen slova, nic si nemaluj. Neviděli jste se, nelze s ním nic plánovat.

alice180
12. říj 2024

Jako z toho co si o něm napsala zní trochu machisticky. Vykašlala bych se na to. A za mnou se píše zvlášť stejně jako se mnou. (Jenom abys to příště měla správně, protože to píše blbě každej druhej a mě už to drásá nervy).

levandule_k
12. říj 2024

Určující je osobní schůzka a pak se uvidí. Dlouhé vypisování mě nikdy nebavilo, pokud to nesměřovalo ke schůzce, tak to časem vyšumělo. Možná bych si ujasnila, jestli se chci někam stěhovat já, nebo budu trvat na tom, ať se jednou přestěhuje on, protože jsou města, která mě k životu nelakají.

hennrietta
12. říj 2024

Podle stylu psaní fakt nepoznáš, jestli jiskra přeskočila.🤷‍♀️ Předpokládám, že jste se ještě neviděli a nebo jednou...
Každopádně bych od takového dala ruce pryč. V jednu chvíli ti píše, že se vázat nechce a chtěl by tě jen na sex a povyražení. Na druhou stranu, aby si tě nějak udržel, tak má sladké řečičky.
Omlouvá tě maximálně věk, ale takový se svého harému nevzdá... A nepočítejte s tím, že bys pro něj byla jediná. To by se choval opravdu jinak.😉

hennrietta
12. říj 2024

Jo a znamení zvěrokruhu s tím opravdu nemá, co dělat. 😂
Můj ex, strašný d*bil a ztráta pár let mého života byl panna. A hádej co, mám manžela, na kterého se můžu ve všem spolehnout, máme dítě a druhé na cestě a je taky ve znamení panny.😉

ninive211
12. říj 2024

Jo cítíš jiskru, a to jste se ještě ani neviděli? Aha...hele, vykašli se na to, oblbuje tě slůvkama, ale vidět se s tebou nechce (nebo to sám nenavrhne a čeká, co vypadne z tebe). Chtělo by to osobní schůzku a pak teprve dělat závěry, ale za mě 4 hodiny cesty je fakt moc na nějaký pravidelný randění, to je vzdálenost Brno-KV. Jasně, jsou lidi,co si psali s cizincem, pak se potkali a byla z toho láska na první pohled, ale tohle si fakt nemaluj, hlavně z toho co ti píše a jak ti to píše, mi spíš vyznívá, že on nechce, ať se na něj upínáš. Že on rozhodně neplánuje pravidelné návštěvy 400 km daleko, natož případné stěhování a zřejmě tu budoucnost tam taky úplně nevidí (nechává tobě i sobě otevřená dvířka, já osobně bych určitě neztrácela čas s někým, o kom po 10 dnech vím, že si píše s dalšíma x holkama- a ty holky jsou dost pravděpodobně blíž jak já)

felis
12. říj 2024

@suetpag ahoj, to není o znamení zvěrokruhu. To je o tom, jestli někdo debil je nebo není 😆
Mám muže Býka, to je důvod proč ksem tu diskuzi rozklikla, a takhle se teda nechová. Naopak, mě po dvou letech požádal o ruku s zajistil mě i mou dceru.

lis6
12. říj 2024

Já nevím, mě přijde jeho chování v pohodě, vždyť se znaj 8-10 dní. Tak člověk zkoumá jestli se vyplatí nebo nevyplatí vážit takovou dálku. Jen bych až do schůzky nedělala žádné závěry.

suetpag
autor
13. říj 2024

Tak holky.. asi to skonci nez to zacalo.... oddelal si me ze sledovani na insta... a jak jsme si psali minule,tak mi dal najevo ze on zamnou dolezat nebude a nebude me bombardovat zpravama.. takze chce abych mu asi vzdy psala ja :(

levandule_k
13. říj 2024

@suetpag tak jestli jako normální psaní bere jako dolézání, tak bych ho nechala svému osudu a porozhlédla se jinde. Na nějaké psycho hry nemám nervy, chci vyrovnaného partnera, který mi napíše občas první a občas mu napíšu první já a směřuje to k osobní schůzce.