Zjistila jsem, že můj přítel se kterým jsem rok a půl není rozvedený. Jeho žena již 3 roky žije s jiným mužem. Když jsem se ho zeptala, zda rozvedený je, řekl mi že ano, že má vše vyřešeno, ale já vím, že he ženatý. Netuším, proč se dosud nerozvedli a hlavně proč mi lže. Nemáte někdo podobnou zkušenosti?
asi bych se ho na férovku zeptala, proč mi lže.... ☹
A jak jsi to zjistila? Když jsem se seznámila se svým manželem, řekl mi, že je už několik let rozvedený. Pak jsem náhodou zjistila, že v dokladech má napsáno "ženatý". Ukázalo se, že rozvedený byl, jen se neobtěžoval chodit po úřadech a doklady si vyměnit.
Podívala sem se mu do občanky, platí mu do konce února, pokud je ti jen lajdáctví můžu zjistit brzy,
A
Může to být klidně lajdáctví, můj dlouholetý kamarád to měl stejně - byl roky rozvedený ale doklady si nevyměnil, dávno novou slečnu, se kterou žil, a ta mu pak taky po nahlédnutí do občanky udělala scénu a odstěhovala se. Což ho donutilo si konečně vyřídit doklady. Slečna se opět přistěhovala, dnes už jsou manželé a mají dvě odrostlé děti 🙂
Ty si se ho zeptala, když si zjistila že má v dokladech napsáno, že je ženatý? Přeci mu nemůžu říct, vím to máš to v dokladech, dívala sem se.Podívala sem se, protože jsem měla po rozhovoru který vedl se svou "ženou" podezření, mluvila s ním , jako by jí pořád patřil a mohla si to dovolit.
@monika014 jsou ex kteří se chovají majetnicky i po rozvodu. Můj ex se o to pokouší i dnes po 10 letech😡 proč se ho narovinu nezeptáš?
@holkadonepohody je to 7 let stará diskuze 😀
@morgan no vida😱😂😂😂😂🍺
Ne, ale jak věřit takovému člověku? V čem bude lhát příště?