MT nábytek - koupelna, máte zkušenost?

nejmeh
1. bře 2016

Ahoj, moc rada bych vedela Vase zkusenosti s MT nabytkem a videla realne foto koupelnoveho nabytku. Porad vaham a bojim se spatne kvality. Dik moc za reakce a foto 🙂 😎

bassetlady
1. bře 2016

přímo koupelnový nábytek od nich nemám, ale mám od nich sedací soupravu v ekokůži a nějaké prosklené knihovny, komody, botník a postel. A za tu cenu pecka. Jasně není to nábytek do konce života, ale věřím, že 10 let při slušném zacházení může sloužit.

nejmeh
autor
1. bře 2016

Jo? Prej mivaji zpozdeni pri dodani ... to mi tak nevadi. Nerada bych, aby mi to v ty koupelne shnilo vlhkosti nebo tak 🙂 taky by me zajimalo, jestli to ma na pantech ty zpomalovace nebo jestli se tam daji dat dodatecne.

bassetlady
1. bře 2016

@nejmeh ohledně dodání, když jsem objednávala nábytek do bytu, který pronajímám, tak bylo velké zpozdění cca 2 měsíce, ale dost jsem je prudila. protože byt jsem slíbila pronajmout vybavený a postel je celkem základ a byla jsem tak urputná, že jsem za ni ve finále platila třetinovou cenu. Takže sice zpoždění ale solidně se s tím dokázali poprat.
no pokud máte blbě odvětrávanou koupelnu, tak bude trpět každý nábytek. Ale nijak extra bych se toho nebála, jak píšu výš poměr cena x kvalita za mě dobrý. A panty budou asi ten základ, ale zkus se jich přímo zeptat.

freemee
1. bře 2016

Ahoj, já s nimi moc dobrou zkušenost nemám, zkus třeba kouknout na recenze na Heuréce, tam o nich hodně píší, přidala jsem se také mezi recenzenty, protože jsme chtěli pro rodiče postel a poslali ji bez montážního balíčku ( šroubků a podložek ) a balíček poslali až cca za tři týdny a pak jsme ještě zjistili, že je posteli bez nohou, nechápu jaký obchod si dovolí zaslat výrobek neúplný. Toť moje zkušenost.

nejmeh
autor
1. bře 2016

Diky. No asi bych to objednala s montazi. Tak to asi risknu a objednam ho. Snad prijde do leta 🙂))

bassetlady
1. bře 2016

@nejmeh tak dejte vedet, budeme se stehovat a uz tam mam vyhlidlou sedaci soupravu a par dalsich veci.

marieggg
2. črc 2016
Uživatel marieggg je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marieggg.

Ahoj 🙂
Já osobně nedoporučuji. Sestra ho měla a nevydržel moc dlouho. Kvalita nic moc. Foto bohužel nemám. My jste třeba objednali nábytek z http://www.supersektor.cz a ten v porovnání s tím z MT nábytek je někde jinde. Bydlíme ve stejném domě, který jsme 2005 kupovaly spolu. Sestra už nábytek musela měnit, my ho máme pořád původí. 🙂To mluví za vše.