Ahoj, moc rada bych vedela Vase zkusenosti s MT nabytkem a videla realne foto koupelnoveho nabytku. Porad vaham a bojim se spatne kvality. Dik moc za reakce a foto 🙂 😎
Jo? Prej mivaji zpozdeni pri dodani ... to mi tak nevadi. Nerada bych, aby mi to v ty koupelne shnilo vlhkosti nebo tak 🙂 taky by me zajimalo, jestli to ma na pantech ty zpomalovace nebo jestli se tam daji dat dodatecne.
@nejmeh ohledně dodání, když jsem objednávala nábytek do bytu, který pronajímám, tak bylo velké zpozdění cca 2 měsíce, ale dost jsem je prudila. protože byt jsem slíbila pronajmout vybavený a postel je celkem základ a byla jsem tak urputná, že jsem za ni ve finále platila třetinovou cenu. Takže sice zpoždění ale solidně se s tím dokázali poprat.
no pokud máte blbě odvětrávanou koupelnu, tak bude trpět každý nábytek. Ale nijak extra bych se toho nebála, jak píšu výš poměr cena x kvalita za mě dobrý. A panty budou asi ten základ, ale zkus se jich přímo zeptat.
Ahoj, já s nimi moc dobrou zkušenost nemám, zkus třeba kouknout na recenze na Heuréce, tam o nich hodně píší, přidala jsem se také mezi recenzenty, protože jsme chtěli pro rodiče postel a poslali ji bez montážního balíčku ( šroubků a podložek ) a balíček poslali až cca za tři týdny a pak jsme ještě zjistili, že je posteli bez nohou, nechápu jaký obchod si dovolí zaslat výrobek neúplný. Toť moje zkušenost.
Diky. No asi bych to objednala s montazi. Tak to asi risknu a objednam ho. Snad prijde do leta 🙂))
@nejmeh tak dejte vedet, budeme se stehovat a uz tam mam vyhlidlou sedaci soupravu a par dalsich veci.
Ahoj 🙂
Já osobně nedoporučuji. Sestra ho měla a nevydržel moc dlouho. Kvalita nic moc. Foto bohužel nemám. My jste třeba objednali nábytek z http://www.supersektor.cz a ten v porovnání s tím z MT nábytek je někde jinde. Bydlíme ve stejném domě, který jsme 2005 kupovaly spolu. Sestra už nábytek musela měnit, my ho máme pořád původí. 🙂To mluví za vše.
přímo koupelnový nábytek od nich nemám, ale mám od nich sedací soupravu v ekokůži a nějaké prosklené knihovny, komody, botník a postel. A za tu cenu pecka. Jasně není to nábytek do konce života, ale věřím, že 10 let při slušném zacházení může sloužit.