Je tu někdo, kdo si píše motivační deník? Jaký máte? Píšete si denně? Pomáhá vám to v něčem? Proč jste si ho začali psát a kdy? Co s ním budete do budoucna dělat? Ptám se proto, že sama teď očekávám zásilku s deníkem doller a těším se na něj jako malá holka 😁
@barmil a to si fakt píšeš pravidelně každý den?? obdivuji.. já bych to chtěla ale mě chybí to, že bych nebylo v tom důsledná.. :(
@marketka_m ano, vyndam z kabelky a dám na noční stolek a před spaním dopíšu. Je to pro mě i psychohygiena, napíšu si, co mě čeká další den, takže odložím z hlavy do diáře na stránku daného dne, takže před usínáním není, co zítra musím. Ale zaměřím se na to, co ten den bylo hezké. A s tím usinam.
@barmil drsne.. nedala bys mi do zprávy třeba nějaký den? neutrální? jábych strašně rada toto začala dělat.. ale nějak se toho neumím chytit...
Na tohle je dobrý, podle mě, ten deník Tam a zpět, je to pětiletý a mají to docela vymyšlený, měla jsem v plánu si ho pořídit, ovšem tradičně jsem to nestihla : -) dárky pro sebe jdou vždy stranou, takže si ho koupím až v lednu no.
Ja jsem mela tri roky Motivacni Diar od I Can Academy a spokojenost (denni, tydenni, mesicni, rocni cile, sledovani rozvoje v jednotlivych oblastech zivota, na kazdy mesic nejake tema, kazdy den nejaky citat atd). Ale jak jsem od brezna na HO, tak jsem na to docela zanevrela, predtim to byl muj ritual cestou do/z prace ve vlaku... A ted od unora jdu na materskou, tak uplne nevim, jestli to vyuziju..obavam se, ze ne :D ale na diarich jsem si vzdycky ujizdela... To psani kazdy den napr.3 veci, za ktere jsem vdecna a/nebo ktere mi udelaly radost je taky dobra vec 🙂
@nattt mám klasický černý, denní, každý den má svou stránku, pevné desky. https://www.moleskine.cz/Diar-Moleskine-2021-de... Pak si to píšu podle sebe. Mně ty motivační přijdou divné, uz Ti někdo posouvá systém, který ale nemusí a nemůže sedět každému, často mi vadilo grafické rozdělení stran a ty barvy a vložené citáty. raději jsem si udělala vlastní.
@xxx3d tak jsem se mrkla na ten pětiletý deník, o tom slyším poprvé a zaujalo mě to! 🙂 takže jsem si udělala radost a objednala to :D tenhle rok bude přelomový, takže jsem zvědavá na sledování toho vývoje během let 🙂 ale musím se hecnout a fakt pravidelně psát 😀
@barmil nakonec si taky vytuním obyč diář, v rámci úspory, když si beru i ten pětiletý deník 🙂
Já dostala od Ježíška deník Tam a zpět a jsem nadšena 🤗 Začnu 1ledna 🙂
Každý rok mám Moleskine, uz 10let. Všechny mám schované. Vím, kdy jsem byla na jakém koncertě, v jaké zemi, důležité okamžiky kolem dětí, kariéry.
Na konci dne si vždy píšu, za co jsem ten den ráda, abych končila pozitivně. Na začátku roku si píšu, co bych chtěla, na co se těším. Dozadu si píšu seznam knih, co jsem ten rok přečetla.