Dostali jsme od kamarádky malá morčátka s tím, že jsou to kluci. Nějak mě to nenapadlo překontrolovat a teď po třech měsících, co je máme doma, jsem zjistila, že je to kluk a holka. Co teď s tím? Mám je rozdělit? Morčata mají být aspoň dvě. Ale kupovat další dva, aby byli ve dvojicích, taky nechci. Mladé nechci (pokud už se stalo, nějak to vymyslím a rozdáme je).
@pavca1982 To mě taky napadlo. Ale jsou to mazlíčci dětí, nemůžu jim říct, že jednoho dáme pryč a vyměníme.
To chápu, tak jak už bylo psáno kastrace samce.
Ted je rozdelte a nechte samce vykastrovat. Máme doma také samičku a vykastrovaného samce. My jsme take tenkrát kupovali dvě samičky a vylezl z toho samec a samička🤣
Ano, vykastrovat samecka. Do dalsich morcat bych se radeji nepoustela, jak je psano vys, mohou se zacit rvat. Preji krasne a stastne roky s morcatky 😍
@anonymous_ka me se jednou morcata sparila pres klec 🫣🫣 Musel to byt krkolomny vykon, ale uspesny 🤷♀️😅
@exbordelar 😲😂
Lze vykastrovat kluka. Pokud doteď neměli mladé, je to malý zázrak, ale neotálela bych 😁 Rozdělovat už nemá smysl, myslím, že by akorát smutnili.