Holky, perete i ty hračky, které se prát nemají? Např. piískající, šustící atd. převážně od Lamaze Jak hračky perete? Děkuji. 🙂
Ja prala na program rucni prani (hracky byly v povlaku na polstar). Vse susti a piska.
Vyprala jsem kdysi Freddieho a přežil, píská a šustí nadále. 🙂 Prala jsem taky na třicet a tuším, že jsem snížila ždímání na co nejméně otáček.
já je vyprala a šustily a pískaly dál, takže ano 😀 .... jen v programu na ruční praní a nejmenší otáčky na ždímání 🙂
Dobrá otázka, taky nad tím přemýšlím 😉 Asi to prostě risknu a vše nacpu do pračky na 30°C a jemné. A ty hrající asi vyperu raději nějak jen navlhčenou houbičkou v ruce.
Diky za info, ted uz se topi takze by nemel byt problem v uschnuti. 🙂 Snad vse vydrzi 😀
také vše peru,ale raději dát šetrnější program 🙂 🙂
Dám do pytlíku ze staré záclony a hodím k dětskému prádlu (na 40 nebo 50), Lamaze, Playgro, šustící, pískací, hrkací... pak to v tom pytlíku nechám pověšené i uschnout. Všechno funguje a hračky jsou vždycky krásně jako nové 🙂 Máme to pořád poblité, tak peru často ty samé a v pohodě.
Hracky od Lamaze jsem prala bezne v pracce na program Rucni prani nebo Jemne pradlo a vsechny to prezily
Já hračky od Lamaz prala všechny, radši jenom na 30 stupňů, ale během pár dnů proschly všechny.