Mohu přebarvit svatební šaty a nosit je jako plesové?

lluciinkaaa
22. led 2019

Holky mám jít na ples poprvé v životě už teď v sobotu. Dneska jsem byla pozvána jenže z finančních důvodů nestihnu koupit dlouhé šaty dotaz zní myslíte že mohu prebarvit své svatební a jít v nich? Děkuji za odpovědi

ejmate
22. led 2019

@lluciinkaaa Vždyť na ples nemusíš jít v dlouhých šatech. Jestli máš krátké společenské, jdi klidně v nich 😉 Jinak přebarvovat svatební šaty by mi bylo líto a nevím, jestli by to nevypadalo divně :-/ A jaké máš svatební? Jestli nejsou moc nápadné, tak jdi klidně i v bílých 😉

lluciinkaaa
autor
22. led 2019

@ejmate tak napadne moc nejsou ale dotyčný co mě pozval jde v červené košili a ja chtěla červené šaty nebo růžové. V bílých bych byla za chvíli jako cune hlavně když pojedu autem

ejmate
22. led 2019

@lluciinkaaa A jiné klidně krátké tedy nemáš? Já si nějak nedovedu představit čím to přebarvit, aby z toho nebyla batika...😕

ivca_ch
22. led 2019

@lluciinkaaa můžeš, ale vzhledem k tomu, že jsou asi nejspíš z umělých vláken (ne z bavlny), půjde to pěkně blbě a nikdo ti nezaručí výsledek.

ejmate
22. led 2019

@lluciinkaaa Tu červenou můžeš dohnat doplňky, stačí červená šálka, červená mašle kolem pasu na ty bílý šaty nebo jestli máš šněrování tak vyndat bílou šňůrku a dát červenou, vzít k tomu šperky s červeným nebo něco takového, to by doladit šlo, jestli se chceš k partnerovi hodit. Ale toho barvení bych se fakt bála, sama si občas něco obarvím, ale ještě nikdy se mi nepovedlo, aby ta látka chytla všude stejný odstín a nevím, jestli to na těch šatech nebude vypadat divně :-/

ejmate
22. led 2019

@lluciinkaaa Když na to přijde, můžeš i koupit červené korálky/flitry a nití je na ty bílý šaty sem tam přichytit. Spíš bych zkusila doplnit červenou k těm bílým šatům. Možností je hodně, mrkni ještě na net, než se rozhodneš k tomu barvení, třeba tě něco zaujme 😉

normalnimatka
22. led 2019

tak si od někoho půjč. svatební bych kvůi tomu asi neprznila...nebo zkus poptat na nějakým lokálním bazaru. společenský šaty se daj sehnat i za stovku🙂

marketa1218
22. led 2019

Myslím, že s těmi svatebními šaty to nevychytáš, těžko říct, jak se na ně ta barva chytí a vůbec tohle by mě asi nenapadlo 🙂 Půjčila bych si třeba od nějaké kamarádky a nebo klidně šla i v krátkých, pokud máš nějaké vhodné. Také záleží na jaký ples jdeš, zda nějaký vesnický ( ty mám nejradši), tak tam se to tolik neřeší. Naopak je trošku faux pas, když přijdeš v nějaké extra róbě. Pokud jdeš do města, zjisti si třeba ještě, jaký je tam dres code apod.

ariadna12
22. led 2019

Podivala bych se, pokud mas v okoli, po znackovem secondhandu, nekdy tam maji dost hezky prekvapeni za solidni cenu. Nebo si zkus pujcit, pokud mas od koho.

makronka222
22. led 2019

Vsude jsou ted vyprodeje. Krasny spolecensky saty maji v Reserved asi za 400,- muzes je pak nosit i normalne...