Holky mám jít na ples poprvé v životě už teď v sobotu. Dneska jsem byla pozvána jenže z finančních důvodů nestihnu koupit dlouhé šaty dotaz zní myslíte že mohu prebarvit své svatební a jít v nich? Děkuji za odpovědi
@ejmate tak napadne moc nejsou ale dotyčný co mě pozval jde v červené košili a ja chtěla červené šaty nebo růžové. V bílých bych byla za chvíli jako cune hlavně když pojedu autem
@lluciinkaaa A jiné klidně krátké tedy nemáš? Já si nějak nedovedu představit čím to přebarvit, aby z toho nebyla batika...😕
@lluciinkaaa můžeš, ale vzhledem k tomu, že jsou asi nejspíš z umělých vláken (ne z bavlny), půjde to pěkně blbě a nikdo ti nezaručí výsledek.
@lluciinkaaa Tu červenou můžeš dohnat doplňky, stačí červená šálka, červená mašle kolem pasu na ty bílý šaty nebo jestli máš šněrování tak vyndat bílou šňůrku a dát červenou, vzít k tomu šperky s červeným nebo něco takového, to by doladit šlo, jestli se chceš k partnerovi hodit. Ale toho barvení bych se fakt bála, sama si občas něco obarvím, ale ještě nikdy se mi nepovedlo, aby ta látka chytla všude stejný odstín a nevím, jestli to na těch šatech nebude vypadat divně :-/
@lluciinkaaa Když na to přijde, můžeš i koupit červené korálky/flitry a nití je na ty bílý šaty sem tam přichytit. Spíš bych zkusila doplnit červenou k těm bílým šatům. Možností je hodně, mrkni ještě na net, než se rozhodneš k tomu barvení, třeba tě něco zaujme 😉
tak si od někoho půjč. svatební bych kvůi tomu asi neprznila...nebo zkus poptat na nějakým lokálním bazaru. společenský šaty se daj sehnat i za stovku🙂
Myslím, že s těmi svatebními šaty to nevychytáš, těžko říct, jak se na ně ta barva chytí a vůbec tohle by mě asi nenapadlo 🙂 Půjčila bych si třeba od nějaké kamarádky a nebo klidně šla i v krátkých, pokud máš nějaké vhodné. Také záleží na jaký ples jdeš, zda nějaký vesnický ( ty mám nejradši), tak tam se to tolik neřeší. Naopak je trošku faux pas, když přijdeš v nějaké extra róbě. Pokud jdeš do města, zjisti si třeba ještě, jaký je tam dres code apod.
Podivala bych se, pokud mas v okoli, po znackovem secondhandu, nekdy tam maji dost hezky prekvapeni za solidni cenu. Nebo si zkus pujcit, pokud mas od koho.
Vsude jsou ted vyprodeje. Krasny spolecensky saty maji v Reserved asi za 400,- muzes je pak nosit i normalne...
@lluciinkaaa Vždyť na ples nemusíš jít v dlouhých šatech. Jestli máš krátké společenské, jdi klidně v nich 😉 Jinak přebarvovat svatební šaty by mi bylo líto a nevím, jestli by to nevypadalo divně :-/ A jaké máš svatební? Jestli nejsou moc nápadné, tak jdi klidně i v bílých 😉