Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. S přítelem jsme měli nehodu. Je mi trapné vám to popisovat ale myslím si že je to nezbytné. Udělal se mi na břicho. Bez sexu. Poté sperma utřel kapesníkem ale nedošlo mu to a tou stejnou rukou mě poté „vyprstil“. Druhý den po cca dvaceti hodinách jsem užila pilulku PO jako nouzovku protože v mém věku by dítě nebylo nejlepší řešení. Problém je ten že jsem podle kalendáře měla v ten den ovulovat. Neměla jsem ani žádné bolesti ani nic po té pilulce. Pisledni dny mám bílé hustší výtoky. Je to asi 5 dní po té nehodě.Myslíte si že to zabralo? Děkuji předem za odpovědi
@eva12302 nejspíš těhotná nebudeš.
Tedy píšete,že jste už trochu ve věku,kdyby to nebylo rozumné otěhotnět.takovym to způsobem byste byla první na světě,kdybyste otěhotněla.docela mne moc překvapuje Vás dotaz. K vzhledem Vašemu věku.spermue ve vzduchu dost rychle umírají,tak i bez pilulky ,kterou jste si mohla ušetřit nic nehrozí pěkný den
Myslim ze nejsi jediny co ti zbyva je udelat si po mesici tehot.test
Myslim, ze v tomhle případě si brat prášek PO, je pekna blbost, je to pěkný svinstvo a otěhotnět takhle? Utrel si to do kapesníku, nerozetrel si to po rukou ne?😀 A i kdyby jo tak pochybuju, že by se neco stalo.
@eva12302 teda tohle je porad dokola. Spermie na vzduchu velice rychle umírají, takže pravděpodobnost je velice malá. Ale jelikož jsi to pojistila postinorem, myslím že těhotná nejsi.