Dobry den maminky, mam takovy problem pred asi 2mi lety jsem ukoncila studium.Studovala jsem maturitni rocnik hotelnictvi, nechala jsem to presne v pulce tretiho rocniku. Mam jeste pololetni vysvedceni. Zajimalo by me, jestli bych si mohla vzdelani dodelat. Myslite, ze bych mohla dostat nejaky specialni program, kdyz jsem na materske s rocnim chlapeckem? A jeste byme zajimalo, jestli bych si mohla dodelat jen ten rok a pul, ktery mi chybel do maturity nebo musim od zacatku dekuji. 😊
No v to doufam, prave, ze by mi aspon ty dva roky uznali ze bych mohla studovat dal individualne. Aspon od toho tretaku. Bojim se,ze bych musela studovat znovu od prvaku 😑
Asi záleží na tom na jakou školu jsi chodila a co ti škola může nabídnout, třeba by to šlo formou individuálního studia nebo dálkově. Nevím jak to je na střední, ale myslím, že známky a tak se uznávají rok zpět, ale jistá si tím nejsem. Možná by šly udělat nějaké rozdílovky nebo jak se tomu říká a mohla by jsi přeskočit rovnou tam, kde jsi skončila nebo alespoň na začátek třeťáku.