Ahoj všem ❤
Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎
Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.
A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀
Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.
Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷
Jíťa
To je super 🤩🤩🤩 s radostí se zapojime 🤩
Mám skoro 9M synka Kristiánka, který nam dělá samou radost, ačkoli k nám do rodiny přišel naprosto neplánovaně, ale s o to větší radostí ♥️ clanek o tom, co předcházelo jeho narození je u mě na blogu 🙂
Během 14 dnů nás ceka konečně stěhování do nového bytečku, sice menšího, než jsme teď, ale myslím, že nám to plně vynahradí fakt, ze je prostě náš 🤩
Ahoj, jsem Zuza, je mi 36, mám dvě děti, chlapečka Martina budou mu 3roky a holčičku 5 měsíců. Letos jsem se vdala. Vzala jsem může, kterého miluju, který mi pije krev😂, ale je vtipný, milující táta a dělá všechno možné, aby nás uživil. Miluju život a výzvy😉jsem divoch, plná energie,optimismu a stále se snažím usmívat🙏. Asi sem úplně nepatřím (nemám pocit,že strádam), ale hrozně ráda, bych někomu udělala radost a vykouzlila úsměv na tváři. Každý rok si dávám cíl,výzvu, aby život nebyl nudný a já se cítila se sebou spokojená. Naučila jsem se šít, letos řídit (po 8 letech jsem sedla za volant) a teď přemýšlím, co si vymyslim na příští rok (asi konečně) se pověnuju sobecky sobě a budu zase sportovat.
Ahoj holky. Toto je velmi milé a ráda se zapojím. Hlavně ráda dělám radost ostatním.
Jmenuji se Marieta (24). S přítelem Víťou (36) čekáme první společné mimi a momentálně jsme v 9tt. Z předchozího vztahu má dceru Zoju, kterou miluji jako vlastní. Momentálně se stěhujeme do nově postavené bytovky, kde máme krásný byt 4+1, tak jsem nedočkavá, zároveň vyčerpaná a už to chci mít za sebou. V letošním roce se mi začalo dařit až teď a konečně. Celý rok byl pro mě náročný, hlavně po psychické stránce. Moje maminka má rakovinu prsu, tak jsme tenhle rok měli všichni docela krutý. Každopádně je vše na dobré cestě, maminka se připravuje na to být babičkou a je šťastná a rozzářená. Doufám, že teď bude vše jen v pořádku a budeme šťastná, hlavně zdravá rodina s naším novým přírůstkem. 👶🏼
Ahoj jsem Petra,je mi 31let. S přítelem Tomášem,33let máme syna Jakuba Vladimíra, 18týdnů. Je to náš andílek a největším dárkem,jelikož jsme se ho dočkali po téměř 7 letech snažení. Kubík je naše světlo na konci tmy,jelikož jsme magnety na všelijaké trable,úrazy počínaje,úřady konče 😂 Jediné,co by mi udělalo radost, kdybychom se všichni v myšlenkách spojili a poslali energii těm,kteří ji potřebují . Tak můžeme podarovat všechny,bez rozdílu 😊💖
Ahoj holky, jmenuji se Hanka, a moc ráda bych někomu udělala radost hezkým dárkem 🙂
Jsem vdaná přes 4r, s manželem máme dvě dcery (3r a 9m).
Mám rada bytový design, malování, květiny, pečení a samozřejmě svoji rodinu 🙂) Jsem ujetá na pořádek (manžel mi říkà “pacient”👀😀😀), i když teď s dětmi je to sci-fi 🤓😀 Kdyby to někoho zajímalo, tak průběžně každý měsíc dělám pořádek ve skříních, nerada shromažďuji věci 😀 To se pak nemůžu divit, že nejmladší pořád vyhazuje věci z šuplíků..po kom to má 🤷🏼♀️😁🤦♀️ Ráda peču dorty, bábovky. . Akorát každý teď hubne, tak není moc komu podstrojovat 🙂
Profesi jsem sociální pracovnice, pracovala jsem s ženami bez domova. Práce mi moc chybí. Chybí mi kontakt s lidmi, zařizování v terénu atd. Nevím, zda se jednou ke svoji práci vrátím.. Nicméně jedno je jistý .. Budu hledat práci, kde budu v zápřahu tak, jako s holkama .. To vysedàváni by mě pak akorát rozčilovalo 😀
@amazonkajanik Ahoj a diky za ta slova 😉 S urady mam taky same "dobre" zkusenosti, asi mam nejakej neslusnej napis na cele 🙂
@dubbie dle data spotřeby je náhodou logické! 😊
Každej máme nějakou obsesy 😂
Jinak co se týče úřadů,napsat o tom knížku,tak bych nevěděla,jestli ji zařadit mezi komedii,horor nebo satiru 😂
@amazonkajanik Tak ji napiseme 🙂 Posledni akce stavebni urad: "Kdy prosim dostaneme kolaudacni rozhodnuti?" Odpoved:"Jezis to ja nevim, ja uz si ani nepamatuju, proc jsem zrovna po vas chtela stavebni povoleni". Komedie? Horor? Satira? Sama nevim 🙂 🙂
@dubbie jezkovi voci
U mě to začalo úrazem ruky. Na pohotovosti si doktor nebyl jistý, ale že asi stipla. Za tyden na kontrole jiný,div mi nevynadal,že je rtg negativní. Tak jsem po 3týdnech nastoupila s ortezou do práce (dojila jsem krávy),pak jsem nastoupila jako kurýr u dpd v německu. Ruka začala zase bolet,pálit. Myslela jsem,že šlachy. Neuhodnete,co po 8měsících na původním rtg našli! Čistou zlomeninu. Tudíž operace. Z práce mě propustili,poslední výplatu poslal šéf o měsíc dyl a dalších 5měsíců mu trvalo,než poslal výměr,aby mi mohli vyplácet nemocenskou . Příteli nezaplatil vůbec,jelikož si stihl udělat prac.úraz před podpisem smlouvy a to jsme tam dělali už dva měsíce. Prej,ještě jednou si koleno zmrsi,tak v lepším operace,v horším vozík.
Juu tak to sa rada pridam,milujem davat darecky 😍
Volam sa Andrea a moj Risko oslavil akurat v sobotu rok. Risi je planovany-neplanovany, proste sa nam podaril o rok skor jak sme chceli, takze to mame trochu narocnejsie kedze ja stale studujem (priatel teraz skoncil).
Sme ako rodinka radi aktivni a stale v pohybe - vela cestujeme, behame so psom po lesoch, zdolavame hory a vsemozne sportujeme od behu az po box. Ale sme aj kulturne zalozeni - nepohrdneme knihou, filmom, divadlom, vystavou ci koncertom ☺️
Inak sa snazime zit zero-waste eko bio vegan minimalisticky, ale viete ako to je - taka polka cokolady alebo vrecusko chipsov je obcas prave to, co clovek potrebuje 😇😇
Ahojte ženy, jmenuji se Michaela. Mám ročního chlapečka s jedním úžasným skoro manželem 🙂 Příští rok nás čeká svatba. Bydlíme všichni spolu na maloměstě v domečku se zahrádkou. Miluji tanec a divadlo, zahradničení, avšak jako maminka na plný úvazek 😀 momentálně si nejvíc užívám relax ve vaně s pěnou a vonnou svíčkou😍 Miluji jídlo sladké (čokoládu) i slané (hodně ostré). Jídlo nejen ráda jím, ale také mě baví. Nemám ráda kýčovité dekorace do domu. Máme doma jen vázy s květinami - živé či sušené a svíčky. Doma si obvykle dáváme dárky ,,na přání“ a to mi nedělá vůbec radost. Proto děkuji @dubbie za skvělý nápad a já budu moct spontáně někoho obdarovat a udělat někomu radost z překvapení😍 A přiznávám se, taky se těším jak malé dítě, že někdo udělá překvápko mně😂👏 protože to je pro mě ten pravý ježíšek😍
Ahoj holky, nápad s "Modrým Ježíškem" mě naprosto nadchl, ráda dělám radost ostatním, především o Vánocích mě to popadá nejvíc a každý rok se účastním akce Ježíškova vnoučata, myslím, že my co máme ty prostředky, bychom minimálně jednou za rok mohli pomoci a udělat radost lidem co nemají třeba takové štěstí. 🙂
Jmenuji se Martina, jsem čtyři měsíce vdaná za nejúžasnějšího chlapa na světě, on je moje odměna za všechny ty neúspěšné vztahy v minulosti a jsem hrozně ráda, že jsme se našli ❤ . Bydlíme a rekonstruujeme starší baráček, v životě nám nic moc nechybí a jsem spokojená, bohužel jsem letos ve třetím měsíci těhotenství potratila naše vytoužené miminko 😔, proto moje největší přání od Ježíška je příští rok přivítat do naší rodiny nového člena 🙂🍀🙏
Mám ráda výlety, památky, dobré víno a jídlo a ráda relaxuji. Už se moc těším až udělám někomu radost a třeba i mě čeká pod stromečkem překvapení 🙂❤
Ahoj. Jmenuji se Šárka, na koníkovi jsem teprve rok, ale za tu dobu jsem tu potkala plno úžasných lidí. A moc ráda se zapojim do projektu a udělám někomu radost. Jsem vdaná, s manželem jsme spolu 9 let, rok manželé a máme půlroční dcerku Karolínku a psa Huga. Žijeme v dome kousek za Prahou. Před mateřskou jsem pracovala jako učitelka v MŠ. Momentálně ještě provozuji s kamarádkou jezdeckou stáj. S manželem milujeme výlety, návštěvy muzeii a divadel, turistiku a manžel je vášnivý rybář. Prostě se nenudíme. 😉
@dubbie No, ono to taky není nic jednoduchého. Bydlíme 3 generace, čili každá generace jiný názor na danou situaci. A když mě, nebo manželovi bouchnou saze, tak je to tu docela hustý. Už jsme uvažovali, že si najdeme něco svého, ale co se nám narodil ten starší, tak jsme začali celoplošně všechno rekonstruovat. Takže jsme do baráku nastrkali ve směs cca 1 milion, samozřejmě jsme našetřeno neměli, takže jsme si museli půjčit. A v tuhle chvíli už by jsme na vlastní neměli. Mým největším nepřítelem je nejčastěji tchýně i když, ne vždy. Když nemá keci a nemá blbý rady, připomínky a do všeho mi nekecá, co se týče výchovy dětí, tak je zlatá. Problém je v tom, že ona mi do všeho kecá snad každý den :D
@amazonkajanik Ty blaho, to je teda sila. Tak se dejte brzo do kupy,jo?
@michaelllas Nemas zac dekovat 🙂 Jinak to sladky mi taky dost pomaha, musim si ho schovavat, protoze nechci, aby se tim zbytecne cpala i mala. No, obcas neco nekde najde a pak dela strasne prekvapenou, jakoze to vlastne nehledala 🙂
Ahoj jmenuji se Marcela (28), mame s tatinkem Honzou (33) dceru Emicku (5let) a synka Tobiase (2,5roku).
Zijeme v Plzni. Máme rádi výlety, tvoření, malování, hudbu, ja rada fotim, tvořím pro děti, mam rada jemný styl, nemam rada preplacanost. Mame ještě malého psího kamaráda Buba a křeččí slečnu Pisklu 😊 nejvíc u nas frci zrovna princezny a vily a auta a kamiony 😄
Moc rádi se zapojime ❤️
To je úžasný nápad, loni jsem tu ještě nebyla tak o to víc jsem tímto nápadem nadšená. Tak tedy něco o mě. Jsem maminkou dvou kluků jednomu je 8 let druhému měsíc. To že čekám druhé miminko jsem se dozvěděla až v 16tt a byl to vážně šok. Mimčo jsme neplánovali, ale musím říct že teď jsem strašně šťastná že ho mám. Strašně ráda čtu, mám ráda historii hlavně Marii Terezii, ráda vařím, baví mě vyrábět různé tématické dekorace třeba na vánoce atd. Příští rok mám v plánu konečně si splnit sen a udělat si řidičák a kurzy abych našla po mateřské novou práci a nezvracela se za pokladnu.
Ahoj, jmenuji se Lucia
mám krásné dva syny, starší 3 roky (Víťa), mladší 6 měsíců (Ota). Žiji v třígeneračním baráku se svým manželem 35 let (Standa), tchýně a manželův otčím, babička a děda. Z tchÿně jsem někdy na nervy. Pořád by mi do všeho kecala. Máme 3 ovce, kozu, 2 pesany, 2 kočky a několik slepic, všichní jsou to věrný členové rodiny.
Ráda vařím, pečuju o své kluky, čtu, drbu, camping jsme si hodně s manželem zamilovali. Pěstuji si na zahrádce zeleninu, květiny.