Modrý Ježíšek 2018

dubbie
14. říj 2018

Všem maminkám, manželkám, sestrám a přítelkyním, oznamuje se tímto, že....

... druhý ročník akce Modrý Ježíšek je tu! 🙂

STARTUJEME 15.10.2018 V 15.00 HOD.

Už minulý rok se mě chytla myšlenka podobné akce, jako je Vánoční kolotoč na emiminu. Hodně holek určitě ví, o co jde. Přihlásíte se do kolotoče a admin vám vybere uživatele, kterému máte možnost anonymně zaslat dáreček pod stromeček. Pro některé z nás je to třeba jediný dárek pod stromečkem, a proto opravdově potěší a od srdce zahřeje. Představa, že na vás myslí i někdo, koho osobně neznáte, je moc fajn.

Jak na to:
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení VYVOLENOU, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která je ta vyvolená, které chcete udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu té vyvolené, které chcete poslat vánoční dárek.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme popovídat a sdělit tak ostatním své pocity

Doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, podvodníky žádám, vyhýbejte se nám obloukem.

Není mým cílem z akce nějak profitovat nebo dělat někoho nešťastným, sama vím, jak i maličkost dokáže divy s nalomenou psychikou, i to je důvod, proč tuto akci spouštím.... Je čas nechat to špatné odplout a trochu se zaradovat, co myslíte?

Já se táááák těším 🙂 🙂 🙂

Jíťa

audinka24
16. říj 2018

Dobrý den,tak uz tady máme čas kolotoče..každý rok se těším az tu bude...út několika ty rok jsem posilala na emiminu a jsem ráda te se někdo pustil a zavedl ho tady...tím bych moc chtěla poděkovat Jite...Jito děkuji...Teď něco o me:jsem máme tři děti Eliška 9,Jakub a Matěj 3 ještě máme vlčáka tři měsíční stěně a ptactvo ...rok bydlíme na domečku který si pomalu spravujeme a pomalu si plnine nás sen...Nejsem náročná ale jako každou mámu potěší pod tím stromečkem i nějaká drobnost a je milé když si tam rozbalil něco co jsem si nakoupila sama....Všem přeji šťastnou volbu a už se těším.....😘

avlin
16. říj 2018

Zdravím, ráda se budu účastnit této akce. Vánoce jsou pro mě už od mala zvláštní a kouzelný čas o tom myslet na druhé a snažit se jim udělat radost. Doma nikdy nebyly Vánoce hektické, ale všechny moje vzpomínky jsou jen na klid, pohodu a čas strávený spolu. I u nás samozřejmě chodil Ježíšek, a čím jsme byly starší tím více jsem chápala, že není důležité kolik toho člověk dostane ale zda je to od srdce.
A o mě: Jsem maminkou jedné malé holčičky, které má vánoce budou téměř 2 roky, druhé miminko je na cestě a jak se říká klokan přiletí v květnu 😉. Ráda trávím čas s rodinou a přáteli. S manželem jsme nějakou dobu tančili a v současné době chodíme vyučovat do tanečních Hrozně ráda cokoli tvořím, od tvorby z papíru přes korálky ( na které teď není moc času) až po šití.

triskova_v
16. říj 2018

Ahoj, jsem maminka 4 mesicni holcicky. Letos to budou prvni vanoce s partnerem a dcerkou. Jinak jame vzdy byli u nasich. Takze si je letos chci poradne uzit, i kdyz treba driv nez ostatni 🙂 driv nez pujde mala spat 🙂 mam hrozne rada Vanoce, uz ted vymyslim cukrovi a pohosteni na ostatni dny. Darky pro malou uz mam nakoupene a pro rodinu vymyslene (dostanou domaci pastiku, nalozeny hermelin a domaci liker). Rada tvorim, siju, hackuju, vysivam. Samozrejme vzdy kdyz je cas a mala spi 🙂 miluju retro, bile puntiky na modre a v domacnosti sedo-zlutou kombinaci🙂

dubbie
autor
16. říj 2018

@audinka24 Ahojky a děkuji za letošní první příspěvek 🙂 Budeme v kontaktu 🙂 PS: Štěňátko závidím, máme dospělého pejska, ale taky plánujeme malé časem koupit štěňátko.

dubbie
autor
16. říj 2018

@avlin Ahojky, děkuji za krásný příspěvek, taky jsem vždycky milovala to "kouzlo" Vánoc, teď s malou je to ještě hezčí. Budeme v kontaktu 🙂

dubbie
autor
16. říj 2018

@triskova_v Ahoj, tak to budeš mít letos jedinečný Vánoce, pamatuju si na to loni, kdy jsem tady patlala cukroví po nocích a mezitím lítala kojit 🙂 Budeme v kontaktu.

audinka24
16. říj 2018

@dubbie měli jsme Eddyho co by teď 27 měl rok ale 8.srpna mám ho prejeli hasiči tak jsme museli dětem pořídit druhého tak mám dennyho....

handule103
16. říj 2018

Ahoj ,uz loni jsme se zapojily a letos tomu nebude jinak ,uz se tesime ze nekomu vykouzlime na vanoce usmev na tvari 🙂

dubbie
autor
16. říj 2018

@handule103 Super, zatim to vypada, ze letos bude spousta usmevu 🙂

dubbie
autor
16. říj 2018

@audinka24 My uz mame taky druheho pejska, ja nechtela, protoze kdyz jsme stareho byli utratit, tak jsem brecela snad ctrnact dni. Nakonec jsme koupili stejneho 🙂

nasilia
17. říj 2018

Dobrý den,
tento rok se zapojuji poprvé. Ten nápad se mi neuvěřitelně líbí 🙂 udělat radost někomu jinému je krásná myšlenka 🙂 Miluji Vánoce a jejich atmosféru. Už odpočítávám dny 😀
A něco o mě. Jsem maminka třech úžasných dětiček 🙂 v březnu 3 lete dcera a v únoru roční klučičí dvojčata 🙂 Hrozně ráda (a hodně) háčkuji, ale nejradši mám výlety s tou naší pětičlennou bandou 😀
Všem přeji klidné předvánoční období a krásné Vánoce <3

agama78
17. říj 2018

Ahoj všem, Vánoce miluju. Miluju ten předvánoční shon, vymýšlení dárků, jejich balení v noci u pohádky se sklenkou vína, pečení cukroví, zdobení domečku apod.Nakazila jsem tím i přítele, který do té doby Vánoce moc neprožíval.
Jmenuji se Renáta a žijeme s přítelem na malé vesničce. Přítel má z předchozího manželství patnáctiletou dceru, se kterou si skvěle rozumíme. Máme rádi procházky v přírodě, v létě grilování a koupání nebo projížďky na kole a v zimě hovění v teplých dekách s hrnkem čaje v ruce u televize nebo s knížkou. Máme psa - vlčáka, je to takový náš mazel 🙂.
Mám ráda retro i provence styl, svíčky, dobré čaje a vše co navozuje pocit pohody a dobré nálady 🙂
Přeji všem krásný a poklidný předvánoční čas ❤

mari90
17. říj 2018

Ahoj, jsem moc rada, ze tahle akce je i tady na konikovi 🙂 minuly rok jsem ji nezaznamenala, mela jsem hodne rizikove tehotenstvi a celkove Vanoce jsem si moc neuzila. Tento rok se na ne moc tesim. Dcerce uz bude brzy 5 a synkovi v unoru rok. Verim, ze tyhle Vanoce u nas budou vesele a zaroven moc krasne. A co bych o sobe napsala, tak jak uz jsem zminila jsem maminka dvou prcku. Holcicky a chlapecka. Mam moc rada tvoreni vseho druhu. Ucim se hackovat, pletu z papiru, zkousim malovat na textil apod. Mam moc rada ruzne rukodelne vyrobky, svicky a vse co zutulnuje nas domov. Take rada varim a venuji se zahradniceni.

dubbie
autor
17. říj 2018

@agama78 Ahoj, dekuji za prispevek. Doufam, ze se mi taky casem povede vanocne nakazit pritele zatim tedy nic moc 🙂

dubbie
autor
17. říj 2018

@mari90 Ahoj, tak to je fajn, ze tehu dopadlo dobre. Taky jsem takova handmade holka 🙂 Jen toho casu ted moc neni. Ale chystam se zase na kosiky z papirovych rulicek.

mates133
17. říj 2018

Ahoj,to je moc hezký nápad,také se připojuji,mám doma malou slečnu 8,chlapečka 2 a manžela.Manžel Vánoce miluje,jsou pro nej důležité a pořád je prožívá s dětskou radostí.Díky tomu mají krásné Vánoce i naše děti.U manžela je ale hrozně těžké se trefit s dárkem,aby měl doopravdy radost.Většinou mi vymýšlení dárku pro něj a shánění zabere mnohem víc času a energie než dárek pro děti.Proto ráda pošlu hezký dáreček někomu,koho upřímně potěší.

copinka
17. říj 2018

Krásna akce 😍 ráda se přidám a udelam někomu radost pod stromečkem 😍😍 jsem obyčejná mamka 3 děti 2x holčička 9 a 5 let a letos v srpnu se nám narodil benjaminek Vojtík 😍😍
Já osobně Vánoce miluju už ta vůně pečení cukroví pak balení dárků a hlavně ty rozzarene oči těch našich 2 princezen se nedá s ničím jiným srovnat. Já ráda čtu dřív všechno a pořád teď už toho času není tolik takže mám ráda kvalitní detektivku nebo českého autora. Jako každá mám ráda svíčky a příjemnou vůni domova celkove 😉😉😉

dubbie
autor
17. říj 2018

@mates133 Ahojky, no s chlapama je to obcas dost tezky, co se darku tyka, taky mam doma jednoho, kterymu vymyslim darky mesice a mesice 🙂 Jeste, ze mame ty internety 🙂 Budeme v kontaktu.

dubbie
autor
17. říj 2018

@copinka Ahojda, diky za prispevek. Ja mam ted detektivku nazivo, mala chodi, teda uz spis lita a porad pada na hlavu, jsem z toho na mrtvici 🙂

tratatundra
18. říj 2018

Zdravím Vás a v první řadě moc moc děkuji za tuto akci! Miluji Vánoce! Světýlka, písničky, vůně a atmosféru pod stromečkem ❤️😍 Neskutečně ráda udělám někomu dalšímu radost zrovna o Vánocích! Můj manžel je takovej Grinch a má zažítý, že Vánoce jsou jen o megalomanských dárcích, tak je zatím tvorba atmosféry u nás doma na mně. Jsem maminkou dvou rošťáků- Katky a Benjamina. Veškerý svůj čas a energii věnuji své rodině. Rádi spolu chodíme na procházky, výlety, tvoříme... Už se těším jak něco vytvoříme i pro jednu z vás. ❤️

dubbie
autor
18. říj 2018

@tratatundra Ahoj 🙂 Grinch, to jsem se fakt zasmála 🙂 Díky za příspěvek a budeme v kontaktu.

mmmura
20. říj 2018

Dubbie - díky za to že jsi se do toho opět letos pustila. Moc krásná záležitost a tak jdu do toho i letos a to protože Vánoce prostě miluji. Už bych zdobila teď 🙂
Jinak něco o mě? Jsem maminkou 3,5letého syna Kryštofa a 10měsíční Nelinky. Jsou to užasňáci pro které stále něco tvořím, šiju a vyrábím a tak miluji jakékoli věci na tvoření - mašle,krajky,knoflíky, sušiny... zkrátka jakýkoli materiál z kterého se dá něco vyrobit. Krom tvoření miluji i focení, které se mi teď víc rozjelo a tak jsem za to ráda. No a bydlíme v domečku na vesnici a je nám tu s mužem a dětmi moc fajn. A Vánoce - už abch mohla zdobit a užívat si tu atmosféru.

dubbie
autor
20. říj 2018

@mmmura Devce, ty jsi moje krevni skupina 🙂 Taky porad neco tvorim, jak cas dovoli, letos delam pro malou pod stromecek ovoce a zeleninu z filcu, tak snad ji to rozpovida 😉 S focenim jsem zatim u vyberu fotaku, nikdy jsem nefotila, ale uz to ve mne zraje par mesicu, tak snad to jednou taky dotahnu az k ty fotce samotny 🙂

bublisa
20. říj 2018

Ráda bych se zapojila.
Já se nepřidám do psí smečky. My máme králičí slečnu. Dvě dcery jí dávají celkem zabrat.

dubbie
autor
20. říj 2018

@bublisa Ahoj a diky za prispevek. Napiseme si 🙂

mmmura
21. říj 2018

@dubbie tak super. No já už nejakej pátek fotim a moc mi to bavi. Mrkni sem www.zonerama.com/hrumara

dubbie
autor
21. říj 2018

@mmmura No to je nadhera 🙂 Jsem uplne dojata :-/ 🙂 Puvodne jsem psala Jeziskovi o sici stroj, ale asi to vazne jeste zmenim na fotak 🙂 Nikon zrcadlovka je dobra volba, co myslis?

veronikakvakova
22. říj 2018

Ahojky , ráda se taky zapojím moc se mi tyhle akce líbí .Jsem máma 4 kluků 12let,10 let,7 let a 1rok 😂 s dětmi rádi tvoříme , jezdíme na výlety .. Vánoce mám ráda hlavně kvůli dětem, vždy mě dojímá ta jejich radost z dárků , cukroví a stromečku .A všeho co se Vánoc týká 😊

maximaty
22. říj 2018

Vánoce moc nemusím... jako dítě to bylo období zklamání, v pubertě období frustrace a teď když jsem sama máma je "trpím" a dělám vše proto, aby pro mého syna vánoce byly tím čím by měly být ... svátkem rodinným, plným dobré nalady, lásky, radosti, překvapení a spoooustou dobrého jídla... když už dostanu dárek, většinou ho ani nechci rozbalit, neumím moc přijímat, ale moc ráda dávám dárky... takže jdu číst vaše příspěvky a vybírat kam dáreček od Dunaje poletí 🤩

mirenka_rajchmanka
22. říj 2018

Ahoj holky! Moc díky za tuhle akci, o které jsem se teď dozvěděla poprvé a velice ráda se přidám a udělám snad někomu radost! Je mi 26 let, máme s manželem první děťátko, čtyřměsíčního syna Otíka, bydlíme na vesnici, v rodinném domku, který jsme loni dostavěli. Než se nám narodil Otík byla jsem knihomol, miluju čtení, ráda něco vyrábím, peču, baví mě folklor. Na vánocích miluju pečení cukroví a nakupování dárků pro druhé. Všem vám posílám ❤