Modrý Ježíšek 2017

dubbie
1. lis 2017

Ahoj nemaminky, maminky a budoucí maminky 🙂

Mám založený profil na emiminu a moc me oslovila myšlenka Vánočního kolotoče. Víte, o čem je řeč? Holky se přihlásí do kolotoče a admin jim vybere uživatele, kterému má možnost anonymně zaslat dáreček pod stromeček. Pro některé z nás je to třeba jediný dárek pod stromečkem, a proto opravdově potěší a od srdce zahřeje. Představa, že na Vás myslí i někdo, koho osobně neznáte, je moc fajn.

A proto....

Vyhlašuji tímto první ročník akce Modrý Ježíšek 😎

Moje představa:
1. Kdokoli z Vás, kdo má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o Vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o Vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy Vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svého pocitu v diskuzi někoho, komu chcete udělat radost.
5.. Napište mi soukromou zprávu, komu chcete udělat radost a poslat dáreček.
6. Já Vám na oplátku pošlu poštovní adresu človíčka, kterému chcete poslat vánoční dárek.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Příjemce dárku pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na Vás.
8. Nakonec už jen zbývá dárek poslat tomu, koho jste si vybrali. Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na Vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme popovídat a sdělit tak ostatním své pocity 🙂

Doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, podvodníky žádám, aby se nám vyhýbali. Děkuji.

Startujeme DNES 1.11.2017 ve 13.00 hod.

Budu se na Vás těšit 🙂😎😉

Jíťa

vancurovah
1. lis 2017

Ahoj, tento nápad se mi moc líbí ☺ strašně ráda dělám lidem okolo sebe radost, takže se zúčastním 😁
Něco málo o mě: jsem obyčejná mamina skoro rok a půl staré princezny ☺ Žijeme s přítelem společně ve spokojeném vztahu, máme nový byt a s ním i hypotéku 😐 stále šetříme na nábytek a vybavení pokojíku pro malou. Eminka je hodně živé batole, nejraději je venku na hřišti, v herně, chodíme na procházky do lesa, úplně nejraději je obklopena staršími dětmi. Já ráda čtu, trochu tvořím a teď mám i novou zálibu a tim je postcrossing ☺
Jeziskovi budu vděčná za cokoliv pro malou, krom oblečení ☺ pro sebe bych ráda nějakou knihu, nebo záložku do knih, obal na knihy a pod. Ocením i pohledy a známky na pohledy. Případně pokud se zúčastní maminka, která ráda tvoří domácí mýdla, svíčky, pěny do koupele, tak tim také nepohrdnu, právě naopak 😃

dubbie
autor
1. lis 2017

Skvělé, díky za první příspěvek a doufám, že další se budou jen a jen kupit 🙂

poldice
1. lis 2017

Je to super nápad 😉 Jsem maminkou 9ti měsíčního Ivoška, od přítele mám ještě 12 a skoro 15ti letého kluka. Bydlíme na samotě u lesa, nejbližšími “sousedy” je nám hřbitov a za dálnicí normální sousedi. Máme psa, československého vlčáka a tři kočky. Přijde mi, že máme vše, tak bych ráda udělala radost někomu, kdo si ji zaslouží.
Mě potěší sebemenší maličkost 😉
Problém jsme měli jediný, když jsem nemohla otěhotnět, ale naštěstí medicína je už na tak vysoké úrovni, že se můžem těšit ze syna

nutina
3. lis 2017

Ahoj, rada se pripojim 🙂 jsem maminkou 20 mesicniho chlapecka Lubka a bydlime stridave v Cechach a na Slovensku kvuli praci a abychom byli co nejvic s manzelem a s ostatni rodinou. Nas syncek je velmi aktivni a ma hodne energie. Zatim nemluvi ale skvele si rozumime i tak 🙂 Mame radi zviratka, naseho pejska yorkshirka a nejvic casu travime venku na zahrade anebo jezdime na vylety, ktere rada s nim planuji. Uz se moc tesime na nase druhe Vanoce s Lubkem a radi udelame nekomu radost prekvapenim z darku 😍

dubbie
autor
3. lis 2017

Skvělé, jsem ráda, jak se nám to tady rozjíždí 🙂 A už taky vymýšlím, co hezkého komu zabalím 😉

mili89
10. lis 2017

Skvely napad! Miluji vanoce a prekvapeni 🙂 doma mam rocni holcicku, zvedaveho raraska, takze o prekvapeni neni nouze 🙂 aktualne hledame sve bydleni, chceme do sveho a radi bychom i druhe mimimko 👶 jeste dostudovavam, kdyz nejsem zrovna matkou na plny uvazek, manzelkou na plny uvazek ani ucitelkou na castecny uvazek ci studentkou, tak bud tvorim hracky pro malou nebo ctu sve milovane knihy 😍 a aktualne .... Nemuzu se dockat vanoc 😍

dubbie
autor
13. lis 2017

Tak jsem cekala, ze nas dobrych dusi bude vice ☹ Holky, pojdme tuhle akci jeste nejak rozhlasit a udelat si vetsi radost. Mate nektera nejaky napad, jak to dostat mezi lidi?

nutina
14. lis 2017

@dubbie Ahoj, napisu o tom ve skupinach, kde jsem. Podle mne se hned par lidi prida ;)

dubbie
autor
14. lis 2017

@nutina
Super, diky za pomoc 👍

mmmura
14. lis 2017

Ahoj holky. Úplne moc hezky nápad a rada se přidávám. Jelikoz strasne miluju vánoce. Doma už mám vse nazdobeno a už jen čekáme na ten štědrý den. A proč tak brzy? Jsem maminkou 2,5 letého raubire a za pár týdnů k nám cap přinese holčičku. Proto vse už mám nachystáno. Bydlíme s mužem v domečku který jsme si sami postavili. A jsme moc spokojeni na vsi a vůbec jak vse je. Jedině co teď je boj je me toto těhotenství od začátku jen lezim protože problemy a teď už to snad dokodrcame. A jelikož ty Vánoce mam rada udělám ráda někomu radost.

jess09
14. lis 2017

Ahoj holky, radi se zapojíme do teto akce 😉 minuly rok jsme se podobne zúčastnili a bylo to moc fajn. Mam doma 20 měsíčního chlapečka, který si moc rad hraje motorické hry a take miluje auta, mašinky a traktory 😄 Bydlíme v rodinném domě a mame pejska i kočičku. Všem které čekáte miminka moc gratuluji (čekala jsem na malého 6 let, takze vím ze to neni samozřejmost) a přeji všem vašim detickam hodně zdravi a plnou naruc lásky ❤

mipahoji
15. lis 2017

Ahoj všem. V životě člověk musí hledat pozitivní události 😊 Ty negativní nám zpravodajské servery servírují denně až pod nos. Jsem maminka 3,5 leté holčičky, která v září nastoupila do školky a já opět do prace. Tím nám skončila domácí pohodicka a nastal každodenní maraton. Snažíme si život co nejvíc užit a trávit čas spolu. Místo večerní televize hrajeme hry nebo čteme. Už teď se těšíme na Vánoce ☺️

handule103
16. lis 2017

Ahoj tak i ja se rada zapojim a rada udelam nekomu radost pod stromeckem 🙂 Jsem maminka Lukaska 7 let,Kubika 5 a pul roku a Sofinky 2 a pul roku .S manzelem bydlime v pronajatem byte i s nasimi detmi .Starsi syn nastoupil letos do prvni tridy a zatim dela jen radost a dcerka sla poprve v zari do skolky,zacatky tezke ale ted nechce zase domu 🙂 a Kubik to je nas hyperaktivni klucik ,strasny ukecanek 🙂Co by mi udelalo nejvetsi radost a bylo nejkrasnejsim darkem ? ....Stesti a zdravi pro vsechny lidicky na svete 🙂)

dubbie
autor
16. lis 2017

Super, já mám takovou radost, holky 😉

audinka24
17. lis 2017

Ahojky,já se chci také zapojit...Loni jsem se poprvé zapojina na emiminu a byla jsem moc nadšená....Také jsem přemyšlela udělat něco tady ale než jsem se k tomu dostala tak to udělala
@dubbie tak se velmi ráda zapojím...

Jsem maminka třech dětí...8 let cerka Eliška a dvojčata 2,7 let Jakuba a Matěje...Zrovna se stěhujeme do domečku co jsme koupily ...tak bude hodně práce tak už se těším až to budeme mít přestěhované a budu si užívat vánoční pohodičky ....A co si přeji štěstí, zdravý a lásku pro všechny.. .

lenkaizi
19. lis 2017

Ahoj, jsem máma tří dospělých dětí a babička čtyř vnoučat, a i když je tu mám dost často, už je to takový jiný. Bydlím si v malém domečku po střechu nacpaném látkami, klubíčky, knoflíky, stužkami, s kočkou. Tvořím pořád a moc ráda udělám radost někomu, kdo třeba kolem sebe tu svou rodinu nemá a nebo má, to je jedno 🙂

lenkaizi
19. lis 2017

@dubbie
@dubbie
@dubbie
@dubbie
@dubbie
@dubbie
@dubbie
@dubbie
@dubbie Lenka Dvořáková, Průběžná 89, 27706 Lužec nad Vltavou.

jess09
30. lis 2017

Kdy se ma prosim odesílat?

dubbie
autor
30. lis 2017

@jess09
Ahojky, to je na tobe 🙂 Ale rekla bych cim driv, tim lip, ted pred Vanocema je ta posta nevyzpytatelna 😎

vancurovah
30. lis 2017

Přiznejte se, poslala mi některá z vás pohled? 😅

mipahoji
30. lis 2017

Já také děkuji Modrému Ježíškovi za krásné přání 😊🎄

dubbie
autor
30. lis 2017

To byl prece Jezisek 😎 😉 🙂

jess09
30. lis 2017

@dubbie Tyjo a ja si s tím tady cely den lámu hlavu.... 🙈🙈🙈🙊🙊😂😂😂
Dekuji 😘😘😘

vancurovah
30. lis 2017

A já vyhlásila celokonikove pátrání

poldice
30. lis 2017

@dubbie Mněto kupodivu došlo hned 😉

mmmura
1. pro 2017

Děkuji modrému Ježíškovi za krásne přání a dáreček ceka pod stromečkem až si jej rozbalím.

jess09
5. pro 2017

@mipahoji Ještě jednou děkujeme Ježiškovi 🙂
Bylo to mile prekvapko 😀

dubbie
autor
5. pro 2017

@jess09
Jezisek je moc rad 😝

mipahoji
5. pro 2017

@jess09 I my děkujeme 😊 Pro mě to nakonec bylo taky milé překvapení😊 Krásné Vánoce.

dubbie
autor
5. pro 2017

A to jeste nejsou Vanoce. Do Vanoc jeste muze Jezisek kdykoliv prekvapit 😎