Ráda bych se tady veřejně zeptala. Na váš názor na modelingové agentury nebo reklamni agentury pro děti. Pokud je špatný tak z jakého důvodu, jak to vnímáte a proč.
Já osobně v jedné fotím a dcera občas fotí jako modelka. Z mé strany právě necítím žádný nátlak z pozice vedení.
Ale hodně maminek o nátlaku mluví. Taky ontunach makeupu a silenych ucesech...
Zajímají mě příběhy....
Mňa vybrali v ZŠ za modelku keď boli na skole z agentúry ale dlho som sa tomu venovať nemohla v 13 som mala aj anorexiu nie kvôli agentúre ale jeden z dôvodov prečo som prestala fotiť a ked sa to tam aj dozvedeli tak nechceli ani aby som tam ostala aby náhodou niekto to nespája s nimi a aj keby som nemala anorexiu s mojou výškou 167cm by som nemohla byť medzi dospelými modelkami ale na nás deti nemyslím si žeby bol nátlak v tej dobe a celkom sa mi to tam páčilo... Určite by som nemala nič proti keby aj moje deti dostali takú šancu podľa mňa je to dobrá skúsenosť keď to dieťa baví a ma nato predpoklady a co sa tyka makeupu tak ten je potrebný na takych foteniach a nemam pocit, zeby bol prehnaný ani účesy... Ale tak každému sa páči niečo iné ja keby som mala na to výšku určite by som sa k nemu vrátila po vyliečení z anorexie aj som sa snazila dostat späť ale uz ma odmietli kvôli tej výške nebola som pre nich atraktívna
@hanulebrabec dcera fotila, nikdy žádný nátlak, žádne tuny make upu. Bylo to na pohodu
@g_m souhlasím.
Zalezi o jake vekove kategorii se bavime a stejne tak o tom jestli modelingova nebo reklamni agentura. Co se tyce reklamky - proc ne. Pokud dite chce, nikdo ho do niceho nenuti a nevadi mu, ze se mu pak treba spoluzaci budou smat, ze byl v reklame 🙂
Jina situace je u modelingovych angetur, zamerenych uz na opravdove prehlidky a vysilani holek do zahranici. Jako mlada jsem v jedne byla, mam skoro 1.80 a byla jsem opravdu vychrtla. Presto mi neustale nekdo vysvetloval, ze jako dobry, ale na pristi casting by to chtelo centrimetr z boku dolu. Premerovani neustale. Pridelena permice s trenerem do fitka a hlidani, ze makam. Na castinzich jsem nejednou slysela perly, jakoze dobry, ale mam hodne stihly a uzky oblicej a moje telo k nemu pusobi nepomerne, mam velky boky (podotykam, ze jsem pres ne nemela ani tech magickych 90cm, ... ). Odchodila jsem nejake mensi prehlidky v CR, nejaky vyjezd do MIlana. Chteli me poslat do Ciny, to uz rodice zarazili - tlak na stihlost tam byl enormni. Asi by to tam ani nebyl problem udrzet, protoze co jsem vedela od vracivsich se holek, tak obrovska pracovni naloz - vstavani v 5 rano a konec po pulnoci zadny problem. Na 15 lety holky....
Osobne mi taky vadi pretvarka tohoto oddvetvi. Skoro vzdy kdyz se navrhari potkavali s holkama co uz znali tak to byla takova ta velka libacka na obe tvare, strasna pratelskost vsude, americke usmevy na vsechny strany. U dospelych to pusobi jeste v pohode, u prumerneho veku modelek - ne.
Moje zkusenost tam je ale uz asi 15 let stara (uf :D ). Treba se neco od te doby zmenilo. Kdyby se do toho chteli pustit moje deti, budu hodne nervozni a hlidat...
@tereza0111 ja fotím jen děti právě a zarazilo mě když jsem to.rekla jedné mamince šíleně se rozhodla a začala.mi vykládat bláznivé scénáře, fotí moje 7leta dcera a vůbec ji do ničeho nenutili
K dětem nepatří make-up. Tečka. Tohle je bez debat.
Děti si mají hrát, běhat po venku a dělat věci, které patří k dětství. Nemají sedět před foťákem nebo se procházet po mole s mrtvolným výrazem. Nemám ráda, když se z dětí dělají malí dospěláci.
Stačilo mi jednou vidět nejaký díl těch mini Miss v USA, což je už extrém.
Zároveň nikdy člověk neví, kam to dítě vítr zavane. A nikdo netouží, aby na něj v dospělosti někdo vytáhl super reklamu nebo fotku, jak byli malí.