Holky nechci uvádět svůj věk , ale líbí se mi kluk , který je mladší o 6 let.. Pracujeme spolu v práci a teď to došlo do fáze , kdy se začínáme pošťuchovat ( škadlíme se) když spolu mluvíme, jsme úplně blízko u sebe ( vypadá to jako by jsme si chtěli dát pusu ) jenže přece je to jenom pracoviště... Já mu svoje city k němu neřekla chtěla jsem ho poprosit o svoje číslo , ale bojím se jak by to vzal on... jestli bych tím nerozbila naše přátelství ? Začli by jste si něco s klukem na pracovišti ?
Přesně to co popisuješ jsem si prožila taky. Naprosto totožný případ. A jak to dopadlo? Partner o 10 let mladší. Máme skoro 2 letou dceru a budeme se brát.
Znám ho pouze pár měsíců, ale vždy se ke mě chová krásně, mile je prostě skvělý podle mě
Mám manžela o pět let mladšího už 17 let. Je to pecka. Mě to baví. Neboj se.
Taky mám manžela téměř o 6 let mladšího Je to fajn. 😉
Taky jsem měla kolegu, který byl o 3 roky mladší než já. Taky nás to k sobě táhlo, začali jsme si spolu, pak to nedopadlo. A úplně nakonec to dopadlo a je z něj manžel a máme 2 děti😃. A to jsem si vždycky říkala, že mladšího chlapa nikdy! Ale 3 roky zas nejsou tolik, poznali jsme se až v mých 29. Ono to o věku úplně není (když neberu v úvahu extrémy), můj muž má svoje mouchy a měl by je, i kdyby byl o 5 let starší než já🤷♀️
Hele mě se vždycky líbili starší chlapi, taky doma jednoho takového mám, ale někdy si říkám, že takový zajíček by se mi líbil 😄. Věk je jenom číslo, proč to nezkusit 😉. Sama uvidíš jak má ty priority nastavené a třeba si budete rozumnět 🙂
Mám manžela mladšího o 8 let. Když se ti ten kluk líbí a takto se škádlíte,tak bych si k číslo řekla 😉
Ono je fakt pak jiné když člověk spolu bydlí , ten reálný život se ukáže časem.Zacatky jsou všude hezký 🙂
Nemit manzela, tak ano, sla bych do toho.
@volfikovi já přemýšlím a čekám jestli si třeba o číslo neřekne sám ?
No záleží jak ho moc znáš.To že je mladší nevadí taky mám mladšího manžela ,ale někdy si říkám že bych už mladšího chlapa nechtela