Mladší partner. Začaly byste si něco s klukem na pracovišti?

21. zář 2024

Holky nechci uvádět svůj věk , ale líbí se mi kluk , který je mladší o 6 let.. Pracujeme spolu v práci a teď to došlo do fáze , kdy se začínáme pošťuchovat ( škadlíme se) když spolu mluvíme, jsme úplně blízko u sebe ( vypadá to jako by jsme si chtěli dát pusu ) jenže přece je to jenom pracoviště... Já mu svoje city k němu neřekla chtěla jsem ho poprosit o svoje číslo , ale bojím se jak by to vzal on... jestli bych tím nerozbila naše přátelství ? Začli by jste si něco s klukem na pracovišti ?

ivkasolavova
21. zář 2024

No záleží jak ho moc znáš.To že je mladší nevadí taky mám mladšího manžela ,ale někdy si říkám že bych už mladšího chlapa nechtela

ronyx
21. zář 2024

Přesně to co popisuješ jsem si prožila taky. Naprosto totožný případ. A jak to dopadlo? Partner o 10 let mladší. Máme skoro 2 letou dceru a budeme se brát.

autor
21. zář 2024

Znám ho pouze pár měsíců, ale vždy se ke mě chová krásně, mile je prostě skvělý podle mě

berenika39
21. zář 2024

Mám manžela o pět let mladšího už 17 let. Je to pecka. Mě to baví. Neboj se.

pavca1982
21. zář 2024

Taky mám manžela téměř o 6 let mladšího Je to fajn. 😉

atij
21. zář 2024

Taky jsem měla kolegu, který byl o 3 roky mladší než já. Taky nás to k sobě táhlo, začali jsme si spolu, pak to nedopadlo. A úplně nakonec to dopadlo a je z něj manžel a máme 2 děti😃. A to jsem si vždycky říkala, že mladšího chlapa nikdy! Ale 3 roky zas nejsou tolik, poznali jsme se až v mých 29. Ono to o věku úplně není (když neberu v úvahu extrémy), můj muž má svoje mouchy a měl by je, i kdyby byl o 5 let starší než já🤷‍♀️

marketa1218
21. zář 2024

Hele mě se vždycky líbili starší chlapi, taky doma jednoho takového mám, ale někdy si říkám, že takový zajíček by se mi líbil 😄. Věk je jenom číslo, proč to nezkusit 😉. Sama uvidíš jak má ty priority nastavené a třeba si budete rozumnět 🙂

volfikovi
22. zář 2024

Mám manžela mladšího o 8 let. Když se ti ten kluk líbí a takto se škádlíte,tak bych si k číslo řekla 😉

ivkasolavova
22. zář 2024

Ono je fakt pak jiné když člověk spolu bydlí , ten reálný život se ukáže časem.Zacatky jsou všude hezký 🙂

kakba
22. zář 2024

Nemit manzela, tak ano, sla bych do toho.

autor
22. zář 2024

@volfikovi já přemýšlím a čekám jestli si třeba o číslo neřekne sám ?