Zdravím všechny mladé maminky které zůstaly s dětmi samy. Abych se trochu představila tak je mi 19let, a mám 11m holčičku Sofinku. Je to moje největší štěstíčko, když byla v bříšku udělaly jsme společnýma silama autoškolu, maturitu a sahnaly jsme si byt kdy spolu vegetíme doted. Tatínek ve své funkci selhal už na začátku, kdy mě v tom nechal a nestaral se. Ve svém okolí mám podporu rodiny i přátel ale nikoho, kdo by chápal jaké to je "stát se ze dne na den s puberťačky maminkou" a ještě k tomu být na všechno sama. Ráda bych touto cestou poznala právě ty mladé maminky, které jsou na tom stejně nebo podobně a pořešila naše starosti i radosti 🙂
Ahoj. 🙂
Tak naprostě tě chápu, akorát v tom věku jsi na tom malinko lépe. Mě je 17 let. Jmenuje Andrea. 🙂 Jsi statečná, že jsi to takhle všechno zvládla a zvládáš, upřímně klobouk dolů. !!! 🙂 U nás tedy tatínek zůstal, ale to nebudu řešit, není mi to příjemný, vůči tobě! 🙂 Každopádně co se týče např. školy tak to bude ještě sranda, protože jsem studovala 2. ročníkem Cestovní ruch z tohoto důvodu jsem ukončila. A jsem zvědavá, co se bude dít tak za 3 roky. 😀 😉 Musím se pak dokopat alespoň na výučňák. 🙂
Jinak ti moc a moc gratuluju k miminku!! 🙂 😵