Ahoj. Nevim, kam s dotazem, ale treba se nekdo najde 🙂 . Zajimalo by me, v cem vyrabite domaci pastiku nebo orechove maslo. Mixer, sekacek, tycovy mixer...? Znacka, model. Uz jsem vycerpana z hledani :/ a nenachazim odpoved. Potrebuji poridit novy mixer, aby zvladl klasike koktejly, ale i tu pastiku, treba i smoothie, ale neni podminkou a to orechove maslo. Ale zacinam se obavat, jestli sezenu neco vubec do 15tis, jak tak projizdim testy, recenze a produkty :(.
Nesleduji uplne aktualni situaci ohledne mixeru. Ale kdyz jsem pred rokem vybirala mixer, vysel mi nejlepsi pomer ceny a kvality u g21. Na YT jsou k tomu videa. Maslo urcite zvladne, jen ja ho jeste nezkousela. S pastikou nevim. Asi by me nenapadlo pastiku mixovat, spis bych to maso pomlela🙂. Kazdopadne kdyz si mixer poradi s ledem, orechy, kedlubnou atd., nemuze mit problem s masem🙂.
@jajulin Ona se dava do mixeru az s uvarenym masem/jatry a dalsimi surovinami. Ale jde mi o silu motoru, dostatek otacek i kapacite nadoby. (ten 1,5l by stacil). Ale uz v tom lezim nekolik dni a kazdy test rika neco jineho a nemohu najit zadny zdravy prumer. G21 vubec neznam, zagooglim, dekuji.
@womanka https://m.heureka.cz/mixery/g21-perfect-smoothie/ mrkni na nej. Pro me to pred rokem byla jasna volba🙂
Paštiku dělám ponorákem od Moulinexu s nádstavci. Je úplně hladká🙂.
Taky máme g21 a úplná spokojenost. Máslo z ořechů zvládne v pohodě, jen s přestávkami kvůli teplotě, ale to je asi u každého mixéru...tak šťastnou ruku při výběru. Jinak myslím na dtestu byl nedávno test mixéru
ETA 1011 Vital Blend RAW & Smoothie mix
@jajulin Ahoj. Chtela jsem podekat za tip, dnes dorazilo Perfect Smoothie ;). Ale chtela bych soucasne i poprosit-zarazilo mne nasazovani nadoby na telo mixeru. To je normalni, ze se tam jen posadi a nikde se to nezacvakne, nezajisti? Prekvapuje me, ze sto na tom kyve. Sice jsou tam ty 4 opory na tele mixeru, ktere asi slouzi jako zabrana proti preklopeni, ale stejne me to zarazi. Nemuzu najit jiny gryf, jak to zajistit.
Ahoj, taky to teď studuju, tak budu ráda, když někdo přidá zkušenost. Mně jde hlavně o dostatečný výkon na másla. Paštiku jsem nezkoumala.
Ale co jsem se zatím dopátrala, tak ty mixéry vycházejí tak kolem 6 000, předpokládám, že tam jde hlavně o výkon (cca 1500W) a otáčky (cca 30 000).