Dobrý den,
nemáte někdo skušenosti s minkuchyní smart:
https://www.nejlevnejsinabytek.cz/minikuchyne-s...
máme malou kychyň tak se chci zeptat jak vám složí jestli se vyplati a pod..
Nikde jsme ji nenašli že by jsme si ji ošahali a podobně tak to zkouším takto…
@bledulka84 to jsem se e špatně vyjádřila ona tam ta dvouplotynkova indukce je přímo... Jen mě štve že se na ni nemůžu nikde kouoknout.. 🙂
@opija to co tam je urcite neni indukce, ale stary typ varice, co se driv daval na el. sporaky s troubou, aspon zkus napsat prodejci, aby ti dal parametry k tomu varici a porovnej si to , jakou to ma spotrebu, vykon... taky jsou tam 2 typy fotek, jedna, kde je na boku jeste nejaky prostor a druha jen s tou nerez casti misto linky, prodava se asi ta uzsi varianta. Cenove je to sice vcelku vyhodne, ale zkus se mrknout treba v hornbachu/bauhausu nebo ikei na (kusove) skrinky, v hornbachu maji pracovni desky na prirez ve velikosti, kterou si urcis (klidne jen ten metr) a kup zvlast drez a poradnou varnou desku, at ti je vareni pohodlne. Do jakeho prostoru potrebujes linku umistit?
Celkově máme 160 cm ale 60 zabere lednice... Navíc naproti je zkoušení takže ostří EK nepřichází v úvahu.. Už mi z toho jde hlava kolem..
Skosení
To je tak male ze bych se na tom bala varit ze mi neco chytne. Vse je strasne blizko. Voda elektřina. A nemuzete treba lednicku dat jinam? Na chodbu?
Ale skrinky nad linku mit muzete? Nepremyslela jsi o male lednicce jen pod linku, pokud teda nejde umistit jinam? Toho, ze neco chytne bych se nebala, ale fakt bych volila tu dvojindukci posunutou na sirku dozadu, at mas misto na pripravu. Ja osobne si teda neumim vubec predstavit mit kuchyni bez mycky, ale to uz vubec by nebylo kam dat. I kdyz v minule kuchyni, co jsem mela jsem mela mycku pod drezem.
Zkusenost nemam, ale nez varic, volila bych radeji dvouplotynkovou indukci nebo varnou desku. A do linky ji umistila podelne dozadu tak, abys misto pred ni mohla vyuzit jako pracovni plochu, mam to tak v planu do patra do druhe "kuchyne". Ale zalezi, co od toho cekas a kam to planujes umistit.