Omlouvám se dámy, že se vracím k pro Vás jistě těžkému zážitku, ale moc by jste mi pomohly. Vy, které jste mimoděložní těhotenství prodělaly, měly jste nějaké příznaky, které by naznačovaly, že je něco špatně? A bylo to Vaše první nebo druhé popř. třetí těhotenství? Moc děkuji a věřím, že většina z Vás už čeká nebo má svého vysněného prcka 🙂
@oliie moc děkuji a přeji hodně štěstí!
já jsem absolutně žádné příznaky neměla a čárka na testu sílila, jen se nezdvojnásobovalo hcg
@nikishkaaaa v roce 2017 a bylo to první těhotenství. Měla jsem několikrát denně bolesti, spíš křeče na levé straně břicha a krvacela jako ms. Doktor nic neviděl,myslel že ZT. V nemocnici se jim to nezdálo,taky nic nevideli. Laparoskopicky mi nakonec odebrali neprůchodný levý vejcovod. Po 3 měsících jsem otěhotněla znovu, tentokrát to bylo vše naprosto v pořádku 🙂
No já jsem začala krvácet po 14 dnech zpoždění slabě jiné příznaky jsem neměla až když jsem byla v nemocnici a prohlížely mě tak mě začalo bolet u vejcovodu do tý doby vůbec nic a hcg nad 10 000 tak už to bylo jasný
Já jsem rok po mimoděložním těhotenství. Bylo to moje první :/ .. Měla jsem celkem brzo těhotenské příznaky +- 10dpo mi bylo špatně + bolesti prsou a strašná únava, proto jsem si udělala těhotenský test, který byl negativni.. za další týden už byl na testu duch.. objednala jsem se na gynekologii, kde nešlo stejně nic vidět. Doktor mě objednal za týden, ale to už jsem začala krvácet a začaly strašné bolesti břicha... Hcg mi taky rostlo velice pomalu... Tento měsíc ten stejný problém, ale místo krvácení bylo jen špinění + pomalu rostoucí HCG. Doktor měl opět podezření na mimoděložní těhotenství :/ .. nakonec jsem se rozkrvacela a samovolně potratila :( , ale příznáky jsem měla úplně stejné, jako při mém prvním mimoděložním těhotenství.. měla jsem strach, že příjdu i o druhý vejcovod.. tak to nakonec při vší mé smůle dopadlo dobře :/
@nikishkaaaa bylo to moje první těhotenství. Měla jsem příznaky klasického těhotenství a čárka na testu hezky sílila. V 7 týdnu se objevily naprijemne bolesti vystrelujici do kyčle a občasné krvácení. Na ultrazvuku nebylo nic vidět, hcg pomalu stoupalo a týden na to mi praskl vejcovod.
@nikishkaaaa já měla před 2 rokama normálně jsem dostala ms na termín ale den před ms byl duch na tt ale další den došla ms na termín tak jsem si řekla že zas nic a těhu se nekoná. Odmenstruovala jsem 5 dní ms pak skončila 3 dny byl klid a pak se i rozjelo hnědé špinění, to se mi nikdy nestalo šla jsem k dr že 5 dní špinim po své ms, řekl že to je normální že se stává docela mě odbil 😐 pak špinění pořád pokračovalo tak jsem se nasrala a jela jsem na pohotovost stim že už 10 den špiním ať už něco stim dělají tak opět na mě koukali jak na magora dr řekl že to bude asi zamlkle těhu měla jsem vysoko sliznici pichnul mi injekci a aby se mi stahoval děloha vypsal papír a řekl že jestli do tří dnů nepřestane spinet ať za tři dny rovnou přijdu ráno na příjem a na revizi, tak jsem jela domů pár hodin po té injekci sem se rozkrvacela bylo mi na omdleni a protože jsem byla v jiném městě v práci tak sem jela na pohotovost tam okamžitě mi vzali krev dělali 20 minutové ultrazvuk úplně jsem čučela jak jsou ochotný úplně jiné přístup než u těch dvou doktorů ten jeden doktor se úplně divil že mě ty dva doktoři nevzali krev a nedoporučili udělat tt. Pro mě strašný vzpomínky už jen že těm dvoum doktorum 😐
Nemela sem zadne priznaky ze zacatku,hcg se zvysovalo a zjistily mi ho az v 8 tt ultrazvukem
@nikishkaaaa rok 2017, první těhotenství, k lékaři jsem šla brzy, protože jsem dost spinila, můj gynekolog něco nepatrného viděl, ale bylo hodně brzo, tak myslel třeba cysta, nicméně mě poučil, pak už mě bolelo hrozně vpravo, jela jsem na pohotovost, tam mě dost rychle doktor vyprovodil, že tam nic není a otravuji... Tak jsem šla zase ke svému po vnitřním uz už mě to bolelo dost, ten mě hned poslal do nemocnice znovu na velký ultrazvuk a ten den jsem šla na sál 🤷♀️ bylo to hrozně rychle po pozitivním tt, ten silil pomalu, hcg nízké, ale měli jen jednu hodnotu víc se nestihlo🤷♀️ takže u mě bylo příznakem hned špinění, do pár dní bolesti 😉 u dalších těhotenstvi jsem hned po pozitivním tt chodila na krev jako samoplatce, abych viděla, že roste hcg tak jak má 😊
Moc Vám všem děkuji za odpovědi!
@jasmina1992 to je fakt hrozný, jak se někteří doktoři chovají... Měla jsi štěstí, že jsi pak natrefila na někoho "normálního".
Ahojky, prosla sem si tim cca pred rokem a pul...Bylo to 2. tehotenstvi. Prvnim priznakem u me bylo, ze sem neprestavala krvacet po ms ( zpetne mi doslo, ze to ms vubec nebyla ), pak sem mela najednou pozitivni tt, coz byl docela sok, protoze pred ms byl negativni. Par dni na to me zacalo desne bolet bricho - jako zarazeny vetry. Radsi jsem sla na gyndu a otamtud uz rovnou na sal... No a presne po roce jsem otehotnela znovu, jsem ted ve 26.tt a cekam zdravou holcicku🙂